Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vincent SV 227 sok csővel + tuning bizti
-
corThis
- Nincs visszaút

- Értékelés: 20
Re: Vincent SV 227 sok csővel + tuning bizti
jégen a gép
-
corThis
- Nincs visszaút

Köszi mindenkinek!
Igen ez a verzió egy Wolfson chippes usb dac-kal bír.
Ja és az érdemi infó:
nem szeretem ezt az alkudozósdit (akitől vettem már portékát, az tanúsíthatja), így -megspórólva a felesleges és fárasztó köröket- leírom hát, mennyi az az összeg, amit végül még elfogodhatónak tartok érte:
290e
Természetesen ennél nagyobb ajánlatokat is elfogadok, de szigorúan csak érkezési sorrendben
Na szóval, ez alatt inkább pop-art remekműként elfoglalja méltó helyét a műtermemben és kivárja a bull-érát
.
Jövő héten szerdán vagyok Bp-en, utána valamikor dec elején, így ekkor, ha kell elviszem, de ha ezt követően nem veszed meg, meg kell hívnod ebédre!
Szevasztok.
Igen ez a verzió egy Wolfson chippes usb dac-kal bír.
Ja és az érdemi infó:
nem szeretem ezt az alkudozósdit (akitől vettem már portékát, az tanúsíthatja), így -megspórólva a felesleges és fárasztó köröket- leírom hát, mennyi az az összeg, amit végül még elfogodhatónak tartok érte:
290e
Természetesen ennél nagyobb ajánlatokat is elfogadok, de szigorúan csak érkezési sorrendben
Na szóval, ez alatt inkább pop-art remekműként elfoglalja méltó helyét a műtermemben és kivárja a bull-érát
Jövő héten szerdán vagyok Bp-en, utána valamikor dec elején, így ekkor, ha kell elviszem, de ha ezt követően nem veszed meg, meg kell hívnod ebédre!
Szevasztok.
Az MK verzión digitálisból koax és optikai bemenet van, a nem MK verzón pedig USB (mint ezen).
Nagy felbontású képek és eladó termékek (OneDrive galéria):
https://1drv.ms/f/c/3e6ca456537efe15/El ... P5PNGE_-Kg
https://1drv.ms/f/c/3e6ca456537efe15/El ... P5PNGE_-Kg
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6423
Bár nem én vagyok a tulaj de ez csak "sima". Az MK elején látható a "227MK" felirat.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
TomBre
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Szia,
ez a Mk változat?
ez a Mk változat?
-
corThis
- Nincs visszaút

Jövő héten megyek valamikor Bp-re(valószínűleg hétvégén), el tudom vinni az erősítőt és így elengedem a szállítási költségeket.
És ha már fent vagyok, csak jó lenne ha valaki elvinné és nem kellene utána ezzel a szállítással nyűglődni,
szóval legyen cakkumpakk 320e az ár!
És ha már fent vagyok, csak jó lenne ha valaki elvinné és nem kellene utána ezzel a szállítással nyűglődni,
szóval legyen cakkumpakk 320e az ár!
-
corThis
- Nincs visszaút

Vincent SV 227 sok csővel + tuning bizti
Kedves forumtársak, 2. tulajként eladnám ezt a nagyon jól teljesítő, örökkévalóságnak épített(emellett eltörpül az a 3.5 év, ami kort megélt eddig ez a tömb), kiváló topológiával, anyaghasználattal bíró, audiofil magasságokat elérő, cső és biztosíték-fejlesztéssel ellátot, egyébként is nagyon jó ár/érték aránnyal bíró hybrid nagyvas
...és mivel eladni szeretném, baráti áron. (dupla doboza, papírjai, minden tartozéka megvan ...és adom is hozzá persze :) )
Benne -a gyári kínai vackok helyett- egy L/R oldalon 2x Valvo Harleen NOS cső van, középen egy Sovtek teljesít; ezzel egy nagyon jó muzikális, mégis megfogott hangot sikerült elérni, mely jelleget a Hifi-tuning biztosíték csak fokozott (de nem tolt túl).
Így pl, egy túlzás nélkül high-end kategóriás feltáró, részletező, egyben dinamikus/gyors hangsugárzóhoz(Usher SD500 dmd) nagyon jól passzoló hangot sikerült kapni.
Ezen felül az erősítőhöz még kb 60-70e ft értéknyi 12ax7/ECC83 csövet biztosítok(5x JJ új, 1x Sovtek új, 1x Valvo Harleen), így tökéletesen hangolható különböző hangsugárzókhoz. (pl melegebb hangú falakhoz jól passzol egy L/R:Sovtek(esetleg JJ), középen Valvo(JJ?) kombináció, jobban mondva hallgasd meg és variáld/hangold, hisz' van miből
)
ui.:
A fent említett Usher szintén eladó lesz, mihelyst meg lesz az utódja (nem egyszerű feladat
Üllőnehéz ez a dög, így kb esélytelen a postai/foxpost feladása (nem is szívesen tenném) szóval személyesen Szegeden elcipelem vagy útiköltség előre utalását követően, előre egyezetett időpontban(ami leginkább hétvége lenne), elviszem 200-300km-ig.
Az ára vevő-katalizátor kategória, de fix:
330e +útiköltsg
íme a legókészlet :) :
...és mivel eladni szeretném, baráti áron. (dupla doboza, papírjai, minden tartozéka megvan ...és adom is hozzá persze :) )
Benne -a gyári kínai vackok helyett- egy L/R oldalon 2x Valvo Harleen NOS cső van, középen egy Sovtek teljesít; ezzel egy nagyon jó muzikális, mégis megfogott hangot sikerült elérni, mely jelleget a Hifi-tuning biztosíték csak fokozott (de nem tolt túl).
Így pl, egy túlzás nélkül high-end kategóriás feltáró, részletező, egyben dinamikus/gyors hangsugárzóhoz(Usher SD500 dmd) nagyon jól passzoló hangot sikerült kapni.
Ezen felül az erősítőhöz még kb 60-70e ft értéknyi 12ax7/ECC83 csövet biztosítok(5x JJ új, 1x Sovtek új, 1x Valvo Harleen), így tökéletesen hangolható különböző hangsugárzókhoz. (pl melegebb hangú falakhoz jól passzol egy L/R:Sovtek(esetleg JJ), középen Valvo(JJ?) kombináció, jobban mondva hallgasd meg és variáld/hangold, hisz' van miből
ui.:
A fent említett Usher szintén eladó lesz, mihelyst meg lesz az utódja (nem egyszerű feladat
Üllőnehéz ez a dög, így kb esélytelen a postai/foxpost feladása (nem is szívesen tenném) szóval személyesen Szegeden elcipelem vagy útiköltség előre utalását követően, előre egyezetett időpontban(ami leginkább hétvége lenne), elviszem 200-300km-ig.
Az ára vevő-katalizátor kategória, de fix:
330e +útiköltsg
íme a legókészlet :) :