Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cyrus 6dac ami jelenleg Cyrus 6a

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
geolang
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Re: Cyrus 6dac ami jelenleg Cyrus 6a

Hozzászólás Szerző: geolang »

Gazdára talált.

geolang
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Cyrus 6dac ami jelenleg Cyrus 6a

Hozzászólás Szerző: geolang »

Bekapcsoláskor az írja ki hogy 6a és nem elérhetőek a digitális bemenetek rajta.
Korábban előfordult vele ez szállítás után. Írtam a Cyrus-nak és azt mondták hogy nézzem meg hátha kimozdult szállításkor a dac panel. Kicsit megigazgattam és működött is rendesen utána. Tavaly eladtam amit újabb szállítás követett, de utána már csak nem akart 6dac-ként működni. Természetesen visszavettem és azóta dobozában pihen és várja hogy valaki gondozásba vegye.

Korábban itt is hirdettem, képek és egyéb infó itt található róla: http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f ... a2f0e15480

Külsőleg azóta állapota nem változott.

Ár: 90e forint.
Igény esetén 2x3m QED X-Tube XT-40 hangfalkábelt banán és z dugókkal szerelve 15e forintért tudok adni hozzá.

Inkább személyesen, de ha nagyon kell akkor a vásárló felelősségére és kontójára küldeni is tudom.

PXL_20231019_102014129.MP.jpg
PXL_20231019_101757688.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”