Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Matisse & Lavardin
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 311
Re: Matisse & Lavardin
Szia,
Nem biztos, hogy robot. Ha kifizeti paypallal, utana lehet neki kuldeni, addig nyilvan nem...
Par honapja megjelennek a hifishark-on is az avx-en hirdetett cuccok, igy siman megtalalhatta a mokus Hong Kongban is.
Nem biztos, hogy robot. Ha kifizeti paypallal, utana lehet neki kuldeni, addig nyilvan nem...
Par honapja megjelennek a hifishark-on is az avx-en hirdetett cuccok, igy siman megtalalhatta a mokus Hong Kongban is.
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
Reagálva a "nulla" érdeklődésre, bemásolok ide egy sokadik üzenetet... természetesen név nélkül.
Szia,
Megvan még az előfok ?
450.000.- van és elutazom érte Pécsre.
Üdv:...
Na szóval csak, hogy tiszta legyen mindenki számára, van érdeklődés! Csak hát jó lenne leolcsósítani a referencia készülékeket mert majd inkább az új vevő szeretne madarat fogni vele...stb...stb.
Nem véletlenül tettem ki a linket amely már nem éppen friss, de azóta sincs másik összehasonlítandó ár: https://www.carousell.sg/p/matisse-refe ... 016660644/
Kérek minden kedves érdeklődőt, vessen egy pillantást a linkben megadott árra!
Ez egy robot. Vagy nagyon alacsony szint. Én nem kínlódnék vele. Az a baj, hogy a hirdetett termék iránt nulla az itthoni érdeklődés.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Tisztelt Fórumozók!
Mivel nem elsősorban külföldre szerettem volna értékesítési ezt a ritkaságot, most meglepetésszerűen ért a hirdetménnyel kapcsolatos üzenet.
Őszintén szólva nem is igazán tudok mit kezdeni vele. Persze magam is jónak és célszerűnek tartom az AVX nemzetközi jelenlétét, de sajnos erre nem igazán tudok megfelelő lépéseket tenni.
Esetleg akinek módja, lehetősége és tapasztalata van a külföldre történő értékesítésben, kérem segítsen!
Előre is nagyon köszönöm!
Received, thank you.
Hi i located in Hong kong want to bought these matisse pre amplifier,does its fully functional ?can you take video, can you set up some auction like ebay to let me can buy from you? i can paid its by paypal or western union.
Anthony.
Mivel nem elsősorban külföldre szerettem volna értékesítési ezt a ritkaságot, most meglepetésszerűen ért a hirdetménnyel kapcsolatos üzenet.
Őszintén szólva nem is igazán tudok mit kezdeni vele. Persze magam is jónak és célszerűnek tartom az AVX nemzetközi jelenlétét, de sajnos erre nem igazán tudok megfelelő lépéseket tenni.
Esetleg akinek módja, lehetősége és tapasztalata van a külföldre történő értékesítésben, kérem segítsen!
Előre is nagyon köszönöm!
Received, thank you.
Hi i located in Hong kong want to bought these matisse pre amplifier,does its fully functional ?can you take video, can you set up some auction like ebay to let me can buy from you? i can paid its by paypal or western union.
Anthony.
Ezidáig senki nem vette a bukszát és a fáradságot, hogy meghallgassa (rajtam kívűl
)

Hihetetlen, de még aktuális...
Aki a jó hangot fokozni szeretné...
Jobb hang mint az Audio Research SP-11 pedig hàt azt ennyiért nem kapod meg.
520eFt egy hétig, aztán pedig már többé nem lesz elérhető.
Az igazán jó hanghoz a minőségi előfok megkerülhetetlen. Aki próbálta már az tudja, hogy mennyi többletet hoz a rendszerben.
Már csak a Matisse csöves kétdobozos referencia előfok aktuális.
Fix ára: 550.000 HUF (csere beszámítás köszönettel nem érdekel)
Tel: 0630 924 1055
https://www.paulsen.co.uk/rod/matissepreamp.html
https://www.aussieaudiomart.com/details ... s/2077364/
Fix ára: 550.000 HUF (csere beszámítás köszönettel nem érdekel)
Tel: 0630 924 1055
https://www.paulsen.co.uk/rod/matissepreamp.html
https://www.aussieaudiomart.com/details ... s/2077364/
Ilyenkor ubiszezonban is gyönyör vele zenét hallgatni. 

Ami sok éven keresztül bevált azon minek változtatni?!
A Lavardin mindmáig ugyanazt a kapcsolástechnikát és alkatrészbázist alkalmazza a végfokoknál és az integrált erősítőinél egyaránt.
A Lavardin mindmáig ugyanazt a kapcsolástechnikát és alkatrészbázist alkalmazza a végfokoknál és az integrált erősítőinél egyaránt.
- Csatolmányok
-
- 59D8E2B1-2EEA-4AA2-AE9D-C45E91C0C276.jpeg (121.76 KiB) Megtekintve 3143 alkalommal
-
- BE06C541-6B85-4B0C-8672-FE777F124341.jpeg (275.39 KiB) Megtekintve 3143 alkalommal
-
- BACCD29C-3944-4B63-88A5-8DB3DC2E15F3.jpeg (302.14 KiB) Megtekintve 3143 alkalommal
-
- 952FF378-E1A6-470E-8338-1E555A417307.jpeg (307.96 KiB) Megtekintve 3143 alkalommal
A belvilágról kért képeket itt is megosztom, főként az alkatrészfetisiszták örömére.
Némi plusz infó kiemelve a lényeget: https://www.paulsen.co.uk/rod/matissepreamp.html
"Soha életemben nem hallottam ilyen hangképet... a Matisse-nek megengedik, hogy Referencia-nak nevezze magát. Életemben nem hallottam ennél jobb előerősítőt!"
- hát én sem...
Némi plusz infó kiemelve a lényeget: https://www.paulsen.co.uk/rod/matissepreamp.html
"Soha életemben nem hallottam ilyen hangképet... a Matisse-nek megengedik, hogy Referencia-nak nevezze magát. Életemben nem hallottam ennél jobb előerősítőt!"
- hát én sem...

- Csatolmányok
-
- WP_20230403_17_53_37_Pro.jpg (1.96 MiB) Megtekintve 3454 alkalommal
-
- IMG_0525.JPG (321.41 KiB) Megtekintve 3454 alkalommal
Heti jeti... 

"a legjobb, amit valaha hallottam" - együtt a Lavardinnal ez nálam abszolut így van. Ha valami csoda folytán megoldódna más módon az anyagi problémám törölném is azonnal a hirdetést. 

Régebben az én látókörömbe is bekerült egy ilyen Matisse Reference preamp. (Talán pont ez, nem túl gyakori darab egyébként sem, itthon meg pláne...) Végül nem mertem megvenni, pedig mindenhol szuperlatívuszokban írnak erről az előfokról, nagyjából "a legjobb, amit valaha hallottam" végkicsengésű a tesztek eredménye. Ha kicsit közelebb laknál, biztosan bekéreszkednék egy műkedvelő fülelésre, pazar darab lehet! Sok sikert az eladáshoz.
Matisse & Lavardin
Matisse angol csöves referencia előfok külön tápegységgel és minőségi MM/MC phonoval, valamint Lavardin MAS reference 2×100 W/8 Ohm monoblock egyben eladó.
Pécsen komoly érdeklődés esetén a meghallgatás biztosított. Csomagküldés az érték, a darabszám és a súly miatt sem célszerű.
Ára: 1MFt (nem alkuképes és csereberélni sem szeretnék)
Tel: 06309241055
Pécsen komoly érdeklődés esetén a meghallgatás biztosított. Csomagküldés az érték, a darabszám és a súly miatt sem célszerű.
Ára: 1MFt (nem alkuképes és csereberélni sem szeretnék)
Tel: 06309241055
- Csatolmányok
-
- IMG_0526.JPG (336.98 KiB) Megtekintve 4418 alkalommal
-
- IMG_0528.JPG (309.19 KiB) Megtekintve 4418 alkalommal
-
- IMG_0527.JPG (270.77 KiB) Megtekintve 4418 alkalommal
-
- IMG_0529.JPG (81.81 KiB) Megtekintve 4418 alkalommal
-
- IMG_0530.JPG (367.65 KiB) Megtekintve 4418 alkalommal