Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M2si eladó
- Jegkocka77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Re: Musical Fidelity M2si eladó
...esetleg csere, akár nagyobbra, ráfizetéssel...
- Jegkocka77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Musical Fidelity M2si eladó
Eladnám a címben szereplő erősítőm.
Budapesten, Soroksáron található, itt meg is hallgatható, kipróbálható - de mivel minden tartozéka, így a dupladobozos csomagolása is megvan, akár postázható is. További tartozékok, kétféle tápkábel, fekete védőzsák, táviránytó, MF kezelési útmutató. 2021-es vásárlás, de mivel a garanciajegyet elkevertem, nem garanciálisként hirdetem meg (valószínűleg sok gyártói garancia amúgy sem lenne már rajta), az árát is ennek megfelelően próbálom eltalálni: 199 000 forint
Bátran keressetek, kérdezzetek.
Budapesten, Soroksáron található, itt meg is hallgatható, kipróbálható - de mivel minden tartozéka, így a dupladobozos csomagolása is megvan, akár postázható is. További tartozékok, kétféle tápkábel, fekete védőzsák, táviránytó, MF kezelési útmutató. 2021-es vásárlás, de mivel a garanciajegyet elkevertem, nem garanciálisként hirdetem meg (valószínűleg sok gyártói garancia amúgy sem lenne már rajta), az árát is ennek megfelelően próbálom eltalálni: 199 000 forint
Bátran keressetek, kérdezzetek.
- Csatolmányok
-
- IMG_4600 (1).jpg (209.72 KiB) Megtekintve 711 alkalommal
-
- IMG_4602.jpg (1.94 MiB) Megtekintve 711 alkalommal