Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare i15 Prisma ( AKM )
Re: Primare i15 Prisma ( AKM )
Az erősítő a fórumon kívül elkelt.
A hangfalakat elvitték, így a kipróbálása csak hozott dobozokkal lehetséges.
Előtte kipróbáltam még és feltelepült hozzá egy frissítés, de nem tudom mi féle.
Átnéztem, nem találtam rajta sehol használati nyomot, olyan mintha most bontottam volna ki.
Kijelzője talán fóliás, én nem szedtem róla le, de nem látom a kis fület, de közelről nézve mintha fólia lenne rajta, de természetesen az is karcmentes.
Van hozzá egy extra távirányító, amit az alap funkciókra programoztam fel, hang +/- , bemenet +/- , power on/off és némitás, előnye a drága gyári távirányítóval szemben, hogy nem kell fóliázni, félteni, nem gond, ha megrágja a kutya vagy a gyerek, leesik, ráülnek stb stb
Természetesen jobban örülnék a személyes átvételnek, de ha valaki úgy szeretné, a gyári csomagolásban is biztonságban tudom küldeni.
Előtte kipróbáltam még és feltelepült hozzá egy frissítés, de nem tudom mi féle.
Átnéztem, nem találtam rajta sehol használati nyomot, olyan mintha most bontottam volna ki.
Kijelzője talán fóliás, én nem szedtem róla le, de nem látom a kis fület, de közelről nézve mintha fólia lenne rajta, de természetesen az is karcmentes.
Van hozzá egy extra távirányító, amit az alap funkciókra programoztam fel, hang +/- , bemenet +/- , power on/off és némitás, előnye a drága gyári távirányítóval szemben, hogy nem kell fóliázni, félteni, nem gond, ha megrágja a kutya vagy a gyerek, leesik, ráülnek stb stb
Természetesen jobban örülnék a személyes átvételnek, de ha valaki úgy szeretné, a gyári csomagolásban is biztonságban tudom küldeni.
Az árát módosítom : 425000Ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Ezzel nincs is baj, csak itt ne promotáld a topikokat keresztben.
Van külön helye a komplett rendszeres hirdetésnek.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Mivel a szett többi részét is hirdetem a megfelelő topikban, így a kipróbálás addig lehetséges amíg egyben van a rendszer.
Most kedden, azaz Január 24.-én utazok Pestre, ha van rá érdeklődő magammal tudom vinni, így személyesen is átvehető.
Most kedden, azaz Január 24.-én utazok Pestre, ha van rá érdeklődő magammal tudom vinni, így személyesen is átvehető.
Primare i15 Prisma ( AKM )
Eladó a képeken szereplő Primare i15 Prisma erősítő.
Első tulajdonosa vagyok, külföldi vásárlás, 2023.02.16.-ig garanciális.
Gyári csomagolása, zsák, kitöltő anyag, fáziskereső, távirányító amit sosem használtam, papírjai, mind megvannak.
Eredeti MK1 verzió AKM AK4490EQ Dac chippes, az AKM gyár kiégése után a gyártó kiadta a most forgalomban lévő MK2 verziót az ESS ES9028Q2M chippel.
Teszt : https://www.hifipiac.hu/hifi/erositok/1 ... teszt.html
Minden egyéb adat : https://audiophile-szalon.hu/termek/pri ... ypEALw_wcB
Személyesen Sopronba kipróbálható és átvehető.
Értéke miatt preferálnám a személyes átvételt.
Ár : 450000Ft
Első tulajdonosa vagyok, külföldi vásárlás, 2023.02.16.-ig garanciális.
Gyári csomagolása, zsák, kitöltő anyag, fáziskereső, távirányító amit sosem használtam, papírjai, mind megvannak.
Eredeti MK1 verzió AKM AK4490EQ Dac chippes, az AKM gyár kiégése után a gyártó kiadta a most forgalomban lévő MK2 verziót az ESS ES9028Q2M chippel.
Teszt : https://www.hifipiac.hu/hifi/erositok/1 ... teszt.html
Minden egyéb adat : https://audiophile-szalon.hu/termek/pri ... ypEALw_wcB
Személyesen Sopronba kipróbálható és átvehető.
Értéke miatt preferálnám a személyes átvételt.
Ár : 450000Ft