Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heybrook Signature phono előerősítő
Re: Heybrook Signature phono előerősítő
Keddig jegelve egy kollégának.
Csak néhány hónapot használtam 2017-ben, utána jöttek a Pointék, emlékeim szerint meg voltam vele elégedve, kellemesen részletező előfok, de a csöves hang jobban vonzott és jobban tetszett. A hifi rendszer (Heybrook + Pointe Sima, Focal Chorus V) költözés és helyhiány miatt félig-meddig felszámolódott, a mostani rendszerben meg nagyon hosszú a lánc ahhoz, hogy külön az előfokról pontos és szakszerű véleményt lehessen mondani (előfok után a képeken is látható Pio mixer, utána egy Xone:92, majd EQ, Xover, végfokok), szóval most hogy bekötöttem, nem sok különbséget hallok ki a Pointe előfokhoz képest, de ez inkább a hosszú PA láncnak köszönhető. A Pointe Recordhoz képest kevésbé meleg tónusú a hang, cserébe részletezőbb.
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 680
Ej de szép vintage masina!
A hangjáról mit tudsz mondani?
A hangjáról mit tudsz mondani?
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Heybrook Signature phono előerősítő
Műszaki tartalom:
Heybrook Signature angol előfok, MM/MC phono fokozat, számos bemenet, kimenet, saját tápegységével.
Forrás: https://2ndhandhifi.co.uk/product/heybr ... er-supply/ - ebből az összeállításból a stereo control amplifier egységről van szó
Leírás:
2017-ben, AVX-en vásároltam, keveset volt használatban, ezért adom el - jó ideje csöves előfokokat használok. Az előfokon használatból eredő karcok vannak, műszakilag jó állapotban van, nem gerjed, nem kontakthibás, dobozában, saját tápegységével adom.
AVX előzmény: viewtopic.php?t=101643
Ár: 50.000 HUF
Szállítás:
- személyesen átvehető Érden, kipróbálással
- 50 km-en belül házhoz viszem
- 50 km-en túl előre utalás esetén vételár + 3.500 HUF-ért GLS-sel küldöm
Elérhetőség:
- privát üzenet
- [email protected]
Heybrook Signature angol előfok, MM/MC phono fokozat, számos bemenet, kimenet, saját tápegységével.
Forrás: https://2ndhandhifi.co.uk/product/heybr ... er-supply/ - ebből az összeállításból a stereo control amplifier egységről van szó
Leírás:
2017-ben, AVX-en vásároltam, keveset volt használatban, ezért adom el - jó ideje csöves előfokokat használok. Az előfokon használatból eredő karcok vannak, műszakilag jó állapotban van, nem gerjed, nem kontakthibás, dobozában, saját tápegységével adom.
AVX előzmény: viewtopic.php?t=101643
Ár: 50.000 HUF
Szállítás:
- személyesen átvehető Érden, kipróbálással
- 50 km-en belül házhoz viszem
- 50 km-en túl előre utalás esetén vételár + 3.500 HUF-ért GLS-sel küldöm
Elérhetőség:
- privát üzenet
- [email protected]