Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rotel RA 1520 black
Re: Rotel RA 1520 black
elkelt, zárom a hirdetést
Re: Rotel RA 1520 black
csatolok pár képet:
Rotel RA 1520 black
Eladóvá vált a cimben is emlitett Rotel RA-1520 fekete szinű erősitő, projekt halasztás/elmaradás miatt. Márciusban vettem Pucok fórumtárstól (remélem nem bánja ha majd beszúrom a hirdetését). A terv egy második rendszer lett volna egy dolgozó szobában, de egyelőre a szoba felujitása is elhúzódni látszik minimum 2 évre, addig meg feleslegesnek érzem dobozban tárolni.. Megvétele óta gyakorlatilag nem volt használva a dobozában van, az állapota szerintem nagyon szép, karc és hiba mentes. Gyári tápkábel, alig használt korábban celofánba burkolt távirányitó, leirás, számla jár hozzá. A doboza is megvan de hiányzik a hungarocell tartó rész.
Magáról a tipusról nem irnék sokat, aki ilyet keres ugyis ismeri illetve rengeteg review található róla a neten.. például: https://www.whathifi.com/us/rotel/ra-1520/review
Az árához képest egy nagyon tisztességes hang egy tisztességes beépitett phonoval szerintem, én is azért vettem meg annó..
Az erősitő Sárvár mellett található itt kipróbálható, illetve a vevő felelőségére a dobozában szépen csomagolva is eltudom küldeni.. nyilván inkább a személyes átvételt javaslom.
egyelőre csak az előző hirdetést linkelem be abban vannak képek is róla, hétvégén kicsomagolom és csinálok képet. a link képekkel: viewtopic.php?f=32&t=158962&p=2593339&h ... 0#p2593339
az ára: 165 ezer forint.
érdeklődni :privát üzenet, telefon: 06hetven6845244,
email:h156967@gmail.com
Magáról a tipusról nem irnék sokat, aki ilyet keres ugyis ismeri illetve rengeteg review található róla a neten.. például: https://www.whathifi.com/us/rotel/ra-1520/review
Az árához képest egy nagyon tisztességes hang egy tisztességes beépitett phonoval szerintem, én is azért vettem meg annó..
Az erősitő Sárvár mellett található itt kipróbálható, illetve a vevő felelőségére a dobozában szépen csomagolva is eltudom küldeni.. nyilván inkább a személyes átvételt javaslom.
egyelőre csak az előző hirdetést linkelem be abban vannak képek is róla, hétvégén kicsomagolom és csinálok képet. a link képekkel: viewtopic.php?f=32&t=158962&p=2593339&h ... 0#p2593339
az ára: 165 ezer forint.
érdeklődni :privát üzenet, telefon: 06hetven6845244,
email:h156967@gmail.com