Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Technics SU-G700E-S Grand Class
Re: Technics SU-G700E-S Grand Class
Majd ,ha meg lesz a rotel előfok akkor lesz baj,vagy talán nem,sok sikert.
- nostromo73
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 18
Re: Technics SU-G700E-S Grand Class
Nem írtam a leírásba, de csere beszámítás, most nem érdekel.
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Re: Technics SU-G700E-S Grand Class .
Miért nem a Rotel-t adod el, hisz ez egy teljes értékű vas?!
Inkább buksz 2 kilót?
Inkább buksz 2 kilót?
- nostromo73
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 18
Technics SU-G700E-S Grand Class
Eladó egy: Technics SU-G700E-S Grand Class sztereó integrált erősítő.
Magyarországon vásárolt, hivatalos forgalmazótól, érvényes 3-év hivatalos garanciával , számlával, magyarnyelvű használati útmutatóval, gyári csomagolással, a vásárlás napja ( 2021.01.18) .
Az erősítő kifogástalan állapotban (hajszálkarc mentesen) hibátlan működéssel.
Jelenleg elő-erősítőként használom egy Rotel -végfokhoz. De szeretnék egy Rotel elő -fokot , azért szeretném eladni, hogy egy márkából legyen a rendszer.
A személyes átvételt preferálom (Nagytarcsán) a meghallgatás sajnos problémás nálam, mert MH-nőtlen szállón vagyok és a Covid-19 miatt nem engednek be senkit látógatóba.
Garanciát vállalok, hogy az erősítő megfelel az általam leírtaknak és remélem bizalmat adnak a hivatalos papírok is.
Én 759.000 Ft ért vettem 549.000 Ft áron kínálom leendő új gazdijának.
Magyarországon vásárolt, hivatalos forgalmazótól, érvényes 3-év hivatalos garanciával , számlával, magyarnyelvű használati útmutatóval, gyári csomagolással, a vásárlás napja ( 2021.01.18) .
Az erősítő kifogástalan állapotban (hajszálkarc mentesen) hibátlan működéssel.
Jelenleg elő-erősítőként használom egy Rotel -végfokhoz. De szeretnék egy Rotel elő -fokot , azért szeretném eladni, hogy egy márkából legyen a rendszer.
A személyes átvételt preferálom (Nagytarcsán) a meghallgatás sajnos problémás nálam, mert MH-nőtlen szállón vagyok és a Covid-19 miatt nem engednek be senkit látógatóba.
Garanciát vállalok, hogy az erősítő megfelel az általam leírtaknak és remélem bizalmat adnak a hivatalos papírok is.
Én 759.000 Ft ért vettem 549.000 Ft áron kínálom leendő új gazdijának.