Most vettem észre, a bal felső sarka picit megnyomódott, de nem feltűnő.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiolab 8000p sztereo végfok
Audiolab 8000p sztereo végfok
Sziasztok!
Eladó egy Audiolab 8000p végfok kitűnő, újszerű állapotban. 2x100W, max 40 Amper. 4 ohm-os hangfalakkal is használható. Én Dynaudiokkal használtam, PC-s hangkártyával, de házimoziban is kiváló pl. a frontok külön hajtására.
Bemenetek Sztereó RCA
Kimenetek Sztereó RCA + oldalanként 2 pár banándugós hangfalkimenet (bikábelezhető a hangfal)
(használható úgy is, hogy egyik pár input, másik pár kimenet pl. mélynyomóhoz)
Irányár 85.000ft. + GLS (~2.600ft) - de csak a vevő felelősségére, mert a futárok nem feltétlen vigyáznak rá.
Törökbálinton kipróbálható. (Budapest-Kelenföld metróállomástól 10 perc).
Eladó egy Audiolab 8000p végfok kitűnő, újszerű állapotban. 2x100W, max 40 Amper. 4 ohm-os hangfalakkal is használható. Én Dynaudiokkal használtam, PC-s hangkártyával, de házimoziban is kiváló pl. a frontok külön hajtására.
Bemenetek Sztereó RCA
Kimenetek Sztereó RCA + oldalanként 2 pár banándugós hangfalkimenet (bikábelezhető a hangfal)
(használható úgy is, hogy egyik pár input, másik pár kimenet pl. mélynyomóhoz)
Irányár 85.000ft. + GLS (~2.600ft) - de csak a vevő felelősségére, mert a futárok nem feltétlen vigyáznak rá.
Törökbálinton kipróbálható. (Budapest-Kelenföld metróállomástól 10 perc).