En ugy szinten rendelkeztem ezekkel a hangsugarzokkal plusz tobb fele bedini modellel es igen csak szimbiozisban hangzottak egyutt!vidor2009 írta: ↑2020.03.09., hétf. 18:38Ismét egy ritka-főleg Európában-kiemelkedően jó erősítőt kínálnak eladásra!
A többek között SHAHINIAN hangsugárzókhoz ezt ajánlják.
Én hallottam ilyen erősítőt SHAHINIAN Obelisk-kel és Diapason-nal is,mindkettővel kiemelkedően muzsikált.
Nekem sokkal jobban tetszik,mint a drága Krell ill. ML erősítők!![]()
![]()
Akinek csak a legjobb kell,csapjon le rá!
Üdv. Gyuri![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bedini 150/150 mk2
Re: Bedini 150/150 mk2
SP:Bosendorfer VC7,Sony SA-S1,Akai-st 400,Cd:Sony cdp-552esdI-II,Sony cdp-303es,Sony LaScala1-2,Philips cd650,Intg:Clarion MA-7800,Sony TA-F670es,SonyTa-Vf1,Power amp;Sony TA-N7B,Pre;SonyTa-E86b,Dac:Sony das-702es(220v),Tuner:Sony ST-A7B,Clarion MT-7800.Deck:Clarion MD-7800.EmanationAudio kabelek!
Re: Bedini 150/150 mk2
Ismét egy ritka-főleg Európában-kiemelkedően jó erősítőt kínálnak eladásra!
Én hallottam ilyen erősítőt SHAHINIAN Obelisk-kel és Diapason-nal is,mindkettővel kiemelkedően muzsikált.
Nekem sokkal jobban tetszik,mint a drága Krell ill. ML erősítők!
Üdv. Gyuri
Nekem sokkal jobban tetszik,mint a drága Krell ill. ML erősítők!
Üdv. Gyuri
Bedini 150/150 mk2
Meleg fetes hang nagyon stabil akár sztatikust is kihajtó sztereo végfok. 110Voltos amerikai verzió de a mellékelt 8 kg -os 750 VA autotrafóval kíválóan működik. Mindketten USA gyártmányok. Én eredeti állapotában hagytam pedig egy IEC aljzat vagy akár egy pl. Dyscus áttekerés lehet tovább javítaná így is fenomenális minőségét. Shahinian kedvelőknek különösen ajánlott. Nem hideg hangó mint mondjuk a Krell nem ízetlen vagy semleges mint a Pass. Péter 06-209418096 Üllő Pest megye Ára 380ezer ft Nem cserélnék ha lehet.