Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audia flight three s eladó, érintetlen
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6324
Re: Audia flight three s eladó, érintetlen
A hirdető majd egy éve (2020.06.16.-án) lépett be utoljára, így a válaszok hiányában ezt a topikot inkább bezárom, mert ebben a formában csak a fórumosok felesleges túráztatása.
Ha véletlenül mégis idetalál és szeretné tovább hirdetni akkor jelentse, vagy küldjön privátot és újranyitjuk.
Ha véletlenül mégis idetalál és szeretné tovább hirdetni akkor jelentse, vagy küldjön privátot és újranyitjuk.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Linn
- V.I.P.
- Értékelés: 64
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Linn Sondek Lp12,Mose-Hercules, Ittok LVII, EMT HSD 006 MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Chario Aviator Cielo
Kábelek: EMANATION PRO 600
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
- Linn
- V.I.P.
Elvitték, megvették, kibontották? Köszönöm.
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
Üdv,
Megvan még az erősitő?
Megvan még az erősitő?
Szia,
ilyen erősítőt keresek éppen, bár a stream audio-nál nem sokkal drágább a teljesen új (komoly vételi szándék esetén).
Azt megkérdezhetem pusztán kíváncsiságból, hogy ilyen kaliberű erősítőt miért vesz valaki, ha ki sem bontja több mint fél évig?
ilyen erősítőt keresek éppen, bár a stream audio-nál nem sokkal drágább a teljesen új (komoly vételi szándék esetén).
Azt megkérdezhetem pusztán kíváncsiságból, hogy ilyen kaliberű erősítőt miért vesz valaki, ha ki sem bontja több mint fél évig?
Szia.
Köszönöm szépen.
Igen az alap erősítő. Budapesten található!
Köszönöm szépen.
Igen az alap erősítő. Budapesten található!
Szép masina, helyileg, hol található az erősítő? Gondolom az alap verzióról van szó dac ill. phono nélkül ? Üdv. Török L.
Én sem úgy vettem meg, hogy dobozban volt, elnézést!
Elmentem, meghallgattam és a hangja lenyűgözött!
Tehát ha valaki szeretné megvenni és úgy gondolja felbontom" Neki"! Sajnálom, hogy kevés volt az információ. Úgy gondolom ha komoly a vevő és nem csak a hitegetés van mögötte akkor rakerdez konkrét dolgokra (is). Néha tipikusan a magyar mentalitást érzem.(hol tudnak belekötni az emberbe)Ez is csak az én véleményem.Most nyilván sokan pálcát törnek felettem.
Szép napot mindenkinek

Elmentem, meghallgattam és a hangja lenyűgözött!
Tehát ha valaki szeretné megvenni és úgy gondolja felbontom" Neki"! Sajnálom, hogy kevés volt az információ. Úgy gondolom ha komoly a vevő és nem csak a hitegetés van mögötte akkor rakerdez konkrét dolgokra (is). Néha tipikusan a magyar mentalitást érzem.(hol tudnak belekötni az emberbe)Ez is csak az én véleményem.Most nyilván sokan pálcát törnek felettem.
Szép napot mindenkinek
A felbontás utáni hangra nincs mit adni mert az erősítő teljesen friss és nincs bejáratva.
Legfeljebb a funkciókat meg a működést lehet tesztelni de egy garanciás készüléknél ezzel sem lehet gond.
Legfeljebb a funkciókat meg a működést lehet tesztelni de egy garanciás készüléknél ezzel sem lehet gond.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Köszönöm az információkat azok nevében, akik gondolkodnak az erősítő megvételében. Így mindjárt feloldódott egy nagy adag bizonytalanság, hiszen eddig csak annyit tudtunk, hogy nem volt kibontva és fekete, ami igen csak sovány információ! Egyáltalán nem gondoltam, hogy zsákbamacskát árul, én nem ezt írtam! Azt írtam, hogy a kevés információ miatt kialakult egy zsákbamacska effektus. Egyébként, ha 2020. január 06 után lett volna feladva a hirdetés, akkor az újszabályzat értemében, ilyen kevés információval fel sem lehetett volna adni! A felbontás kérdéséről pedig csak annyit: megeshet az is, hogy a felbontást követően a leendő vevő mégsem lesz elégedett a hanggal és nem viszi el.
Sikeres eladást!
Sikeres eladást!
- gabika1969
- Nincs visszaút
- Értékelés: 29
Szerény véleményem szerint is a T. Vevőé legyen a megtiszteltetés, hogy kibontja...ha lenne most ekkora keretem, én megtiszteltetésnek venném... Azért ekkora összeggel itt nem szoktak viccelni.... Sok sikert az eladáshoz...
Üdvözlöm!
Gondolja, hogy zsákbamacskát árulok?? Elég szomorú. De kérdéseire a válasz. Fél éve vásároltam. Stream Audional. Természetesen számla és garancia is van hozzá. A kibontasrol csak annyit, hogy én sem örülnék ha bontott terméket vásárolnék. Ha valaki komoly érdeklődő és igényt tart egy ilyen erősítőre nyilván ki fogja bontani és kiprobalni. Ha bármi lenne az erősítővel amit kétlek szívesen visszaadom a pénzt!
Tisztelettel!
Gondolja, hogy zsákbamacskát árulok?? Elég szomorú. De kérdéseire a válasz. Fél éve vásároltam. Stream Audional. Természetesen számla és garancia is van hozzá. A kibontasrol csak annyit, hogy én sem örülnék ha bontott terméket vásárolnék. Ha valaki komoly érdeklődő és igényt tart egy ilyen erősítőre nyilván ki fogja bontani és kiprobalni. Ha bármi lenne az erősítővel amit kétlek szívesen visszaadom a pénzt!
Tisztelettel!
Üdvözlöm! Bizonyára segítené az eladást néhány bizalom erösítö információ, mint pl. mikor és hol lett vásárolva, van-e számla és garancia, az hová, szól. Valószínü, hogy nem ártana kibontani, hiszen aki megvenné, úgyis szeretné kipróbálni és így a hirdetésból is eltünne a zsákbamacska effektus.
Nem lett kibontva egyetlen egyszer sem. Meg a csomagoló pánt is rajta van.
- Linn
- V.I.P.
Tehát még nem lett kibontva azóta sem? Kíváncsiságból sem?
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
Marantz SA-15S1
Chario Aviator Cielo
Szia.
Fekete színű az erősítő.
Üdv :István
Fekete színű az erősítő.
Üdv :István
A készülék hazai forgalmazótól származik? Garanciális?
Re: Audia flight three s eladó. Érintetlen.
Üdv.!
Küldtem privát üzenetet.
Küldtem privát üzenetet.
Audia flight three s eladó, érintetlen
Ára :800.000 Ft