Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Canopus 10th Anniversary Edition
Re: Heed Canopus 10th Anniversary Edition
Köszönöm a lehetőséget,a végfokok itt a fórumon új gazdára találtak!Zárom is a topikot,és ezúton kívánok az új tulajdonosnak jó zenehallgatást!
Üdv!
Igen,jól látod nemrég vettem őket. Luna sajnos nincs mellé." Leépítés", hát,tudod az a hifibogár...épp úgy alakult,hogy van lehetőségem egy szerintem jobb végfokra,aztán majd meglátjuk,vagy inkább halljuk
Üdv!
Igen,jól látod nemrég vettem őket. Luna sajnos nincs mellé." Leépítés", hát,tudod az a hifibogár...épp úgy alakult,hogy van lehetőségem egy szerintem jobb végfokra,aztán majd meglátjuk,vagy inkább halljuk

Üdv!
- suzukidrz400
- Fórumlakó
- Értékelés: 58
Üdv ha jól láttam nemrég vetted.Le építés.? Luna is lenne hozzá ? Köszi üdv LaciDecebal írta: ↑2019.04.12., pén. 18:10Üdv mindenkinek!
Eladó Heed Audio Canopus 10th Anniversary Edition dual mono végfok páros. Kifogástalan, karcmentes, előlap még fóliás állapotban, Huszti Zsolték által januárban átnézve. Innen a fórumról vásárolt készülékek. Budapesten találhatóak, természetesen megtekinthető, kipróbálható, de letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható. Ára 70.000huf, én is ennyiért vásároltam, nem szeretnék vele keresni, de, ha egy mód van rá bukni sem![]()
![]()
Heed Canopus 10th Anniversary Edition
Üdv mindenkinek!
Eladó Heed Audio Canopus 10th Anniversary Edition dual mono végfok páros. Kifogástalan, karcmentes, előlap még fóliás állapotban, Huszti Zsolték által januárban átnézve. Innen a fórumról vásárolt készülékek. Budapesten találhatóak, természetesen megtekinthető, kipróbálható, de letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható. Ára 70.000huf, én is ennyiért vásároltam, nem szeretnék vele keresni, de, ha egy mód van rá bukni sem
![Kép]()
Eladó Heed Audio Canopus 10th Anniversary Edition dual mono végfok páros. Kifogástalan, karcmentes, előlap még fóliás állapotban, Huszti Zsolték által januárban átnézve. Innen a fórumról vásárolt készülékek. Budapesten találhatóak, természetesen megtekinthető, kipróbálható, de letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható. Ára 70.000huf, én is ennyiért vásároltam, nem szeretnék vele keresni, de, ha egy mód van rá bukni sem

- Csatolmányok
-
- 20190406_205841.jpg (2.62 MiB) Megtekintve 1211 alkalommal
-
- 20190406_205643.jpg (2.61 MiB) Megtekintve 1211 alkalommal
-
- 20190406_205723.jpg (2.4 MiB) Megtekintve 1211 alkalommal