Eisa díjas volt, és kereken 600ezer forint volt eleinte.Ez már kékvérű. :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz PM15S1 Reference Series Silver
Re: Marantz PM15S1 Reference Series Silver
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
- mandi
- Fórumlakó
- Értékelés: 109
Eladnám....
Kedvcsinálónak egy olyan ár amiért még soha nem találkoztam e típussal..
189e ft !!!
Kedvcsinálónak egy olyan ár amiért még soha nem találkoztam e típussal..
189e ft !!!
- mandi
- Fórumlakó
ment újra üzenet,talán most sikerült..
A két készülék összehasonlításának semmi értelmét nem látom,semmilyen szempontból nem ez a kategória a 6ezres.Annak ellenére mondom hogy van nekem egy,és szeretem azt is, de azt várom tőle amit lehet,amit várhatok:) Van köztük márkán belül 3 kategória és 3xos ár is..
A két készülék összehasonlításának semmi értelmét nem látom,semmilyen szempontból nem ez a kategória a 6ezres.Annak ellenére mondom hogy van nekem egy,és szeretem azt is, de azt várom tőle amit lehet,amit várhatok:) Van köztük márkán belül 3 kategória és 3xos ár is..
koszonom de uj vagyok itt nem latom. ü.k kozt nincsen esetleg kérlek fw.-olnad a gabor.halaska@gmail.com
cimre
köszönöm szépen előre is
cimre
köszönöm szépen előre is
Tempotec Sonata iDSD Plus - Jungson JA88E - Canton Karat DC930 - Schmmidt féle IC
- mandi
- Fórumlakó
Meg próbáltam válaszolni... (privát üzenetben)
Üdv.
érdekelne a gép :)
1 kérdés: a hangja szerinted hogyan viszonyul kb a PM6006 vagy a Cambridge Audio cxa60 cxa80 mai kisebb kategoria győztes gépekéhez?
a rendszerem: hangszóró listáár bő 1000 font per pár tannoy ami kb 10 éves, a forras Philips CD304 vintage a 80as évek elejéről. normalis interconnect es kabelek. kb 32nm nappali
Köszönöm szépen a választ előre is.
HG
érdekelne a gép :)
1 kérdés: a hangja szerinted hogyan viszonyul kb a PM6006 vagy a Cambridge Audio cxa60 cxa80 mai kisebb kategoria győztes gépekéhez?
a rendszerem: hangszóró listáár bő 1000 font per pár tannoy ami kb 10 éves, a forras Philips CD304 vintage a 80as évek elejéről. normalis interconnect es kabelek. kb 32nm nappali
Köszönöm szépen a választ előre is.
HG
Tempotec Sonata iDSD Plus - Jungson JA88E - Canton Karat DC930 - Schmmidt féle IC
- mandi
- Fórumlakó
Marantz PM15S1 Reference Series Silver
Többszörös tesztgyőztes Referencia Sorozatú Marantz PM15S1 ,ezüst színű erősítő szép állapotban eladó. A készülék és a táv nagyon szép,újszerű,karcmentes,teteje borítólemezének hátsó peremén 3cmx1mm csíkban,alig látható matt folt található. Tápkábel,táv. postával nem küldöm,doboza nincs meg. Csere köszönöm nem érdekel. kipróbálható (Bp)
Néhány száraz műszaki adat : 2x140W/4Ohm 2x80W/8Ohm Pre Out,Phono,Lcd kijelző,led gomb megvilágítás,hangszínszabályzó,Pure direct,masszív alumínium felépítés,18Kg. Alumínium táv.Hangja részletező,dinamikus.
Ára 199e
Néhány száraz műszaki adat : 2x140W/4Ohm 2x80W/8Ohm Pre Out,Phono,Lcd kijelző,led gomb megvilágítás,hangszínszabályzó,Pure direct,masszív alumínium felépítés,18Kg. Alumínium táv.Hangja részletező,dinamikus.
Ára 199e