A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Értem, nem kekeckedni akarok, csak több részletet tudni a készülékről. Azt honnan lehet tudni, hogy pont TX 102 trafó van benne? Ez DIY vagy gyári készülék?
Seadog majd biztosan megmondja, de a képen a füzetecske és a ki- és bemenetek száma azt sugallja, hogy ez az összeszerelt változatként érkezett. Bár a design átesett változásokon, ez egy korábbi sorozat lehet, és a legdrágább (wood, assembled) kiszerelésű. A trafókat megnézni pedig egyszerű: le kell venni a tetejét. Egy biztos: bitang jó hangja van (saját rendszeremben hallottam ezt a konkrét példányt).
Értem, nem kekeckedni akarok, csak több részletet tudni a készülékről. Azt honnan lehet tudni, hogy pont TX 102 trafó van benne? Ez DIY vagy gyári készülék?
Bocs, én csak a Music First készülékeket ismerem, ezért kérdezném, hogy ki a gyártója ennek, illetve, hogy a trafó készlete melyik Music First készülékével egyezik meg?
Köszönöm a választ!