Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Etalon Primo / Duo
Re: Etalon Primo / Duo
Eladó még ,esetleg cserébe érdekelne komolyabb (csöves ) végfok (az sem baj ha nem egetverő eljesítményű ) ,( ha AN az sem nagy probléma) ,továbbá beszámítanék toronyórát láncostul ....
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Jónapot Fiatalúr !
Sajna az előfokon csak asszimetrikus bemenet van ,amit látsz az az előfok és a végfok köldökzsinórja .
Viszont össze lehet kapcsolni 2x2db asszimetrikussal is ( ilyet még nem láttam ,de működik szépen
).
Sajna az előfokon csak asszimetrikus bemenet van ,amit látsz az az előfok és a végfok köldökzsinórja .
Viszont össze lehet kapcsolni 2x2db asszimetrikussal is ( ilyet még nem láttam ,de működik szépen
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Egyszer már írtam valahol, hogy amiből neked nincs legalább egy példány, azt nem is gyártották. Fenntartom!
Valódi szimmetrikus felépítésű? Mert azok az AES/EBU ki/bementek nagyon csábítóak!
Valódi szimmetrikus felépítésű? Mert azok az AES/EBU ki/bementek nagyon csábítóak!
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
Hölgyeim ,és uraim !
Ne vicceljünk már ,mindenkinek ennyire jó erősítője van ,hogy ez már sehova nem kell ?????
És mégegyszer említem : van benne egy egészen jó MC fokozat ( szerintem az is megér jó pár tízezret ...)
Ne vicceljünk már ,mindenkinek ennyire jó erősítője van ,hogy ez már sehova nem kell ?????
És mégegyszer említem : van benne egy egészen jó MC fokozat ( szerintem az is megér jó pár tízezret ...)
- Csatolmányok
-
- Hifi etelon.jpg (107.32 KiB) Megtekintve 2153 alkalommal
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Etalon Primo / Duo
Nagyon köszönöm !
Én is nagyon sokat kotlottam ,mielőtt meghirdetem ....
Nem is biztos ,hogy a legjobb döntés eladnom ....
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Etalon Primo / Duo
Nekem két átépített ("monoblokkosított") Etalon Duo végfokom van, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Gyakorlatilag minden mást kicseréltem a rendszeremben, ezek maradtak... Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a remek készülékeket!
Etalon Primo / Duo
Köszönöm a hozzászólást a nevében is !
Nagyon igazad is van ,hihetetlen masina ,nehezen döntöttem én is az eladásáról ( nem is vagyok meggyőződve hogy helyesen ....)
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Etalon Primo / Duo
Eladó Etalon Primo/Duo elő/végfokom .
A készülékek műszakilag és esztétikailag is kiváló állapotnak örvendenek , a hangját úgy gondolom nem kell bemutatnom ...
Az előfok tartalmaz egy kitűnő MC Phono fokozatot .
Ára :400.000Ft
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.