Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Little Dot MKIII csöves fejhallgató erősitő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: Dzsonikes »

Egy csöves RIF DAC csatlakozott a LITTLE DOT és az AMCRON/CROWN pároshoz és olyan produkciót nyújtottak hármasban,hogy mindenki marad.

Köszönöm a lehetőséget!

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Íme, ezt lehet nézni:

A Little Dot-t meg lehet hallgatni. 

Luigi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Luigi »

"Maxolásos" Tisztelettel!
Megnézhetnénk a zenélő mókusokat?

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Hozzászólás Szerző: priusz »

Hát erre szokták azt mondani nesze semmi fogd meg jól, de ha Mester csinálta az tuti, hogy jó még ha nem is lehet tudni, hogy mit csinált.
Szokták mondani mert hát kibicnek semmi sem drága..
Csak hát ha azt írta volna hogy a jelútban lévő kábeleket kicserélte és kondenzátorokat, csöveket  minőségibbre cserélte akkor már tudnád is milyen a hangja?
A tuningot nem kell kifizetni, általában ez nem megtérülő dolog eladáskor. Ez van.
Ha érdekel hallgasd meg! Ha nem akkor olvasgass
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

AST
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: AST »

Szakmailag,szerintem,elég jól cseng Kalngfilm Mester neve az elektroncsöves készülékek javítása,moddolása terén.
"Maxolás"-nál talán egy picit több történt 35.000 huf-ért,mivel módomban állt összehasonlítani a gyári állapotot a mostanival és állítom nincsenek egy ligában a zenei reprodukciót illetően.
Konkrétan mit takar a moddolás nem tudom,mivel nem lett dokumentálva,nem készült belőle dokumentumfilm,habár elmondta a Mester,de nem vagyok szakmabéli,tudomásom szerint kábelezés,gyengébb minőségű alkatrészek jó minőségűre való cseréje,cső csere,stb,,lényeg a lényeg a gyári állapothoz képest fényévekkel jobban szól,mert ebben az esetben a fül a hallás a lényeg,azzal pedig nincs problémám..Én csak előerősítőként használom,az általam hallgatott Amcron/Crown erősítővel nagyon színergiában vannak,hihetetlen produkciót nyújtva..

Idézve Arnold "Excalibur" szavait:"Én ezzel úgy vagyok, hogy akár mókusok is lehetnek benne ha zenélni tud..."Én is ezt vallom,felőlem bármit beletehet és kivehet,ha attól jobban muzsikál.

Hát erre szokták azt mondani nesze semmi fogd meg jól, de ha Mester csinálta az tuti, hogy jó még ha nem is lehet tudni, hogy mit csinált.

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Mit takar pontosan a mod? Mert így hogy Klangfilm mester kimaxolta nekem nem jelent semmit. Vállalom, tudatlan vagyok...
Szakmailag,szerintem,elég jól cseng Kalngfilm Mester neve az elektroncsöves készülékek javítása,moddolása terén.
"Maxolás"-nál talán egy picit több történt 35.000 huf-ért,mivel módomban állt összehasonlítani a gyári állapotot a mostanival és állítom nincsenek egy ligában a zenei reprodukciót illetően.
Konkrétan mit takar a moddolás nem tudom,mivel nem lett dokumentálva,nem készült belőle dokumentumfilm,habár elmondta a Mester,de nem vagyok szakmabéli,tudomásom szerint kábelezés,gyengébb minőségű alkatrészek jó minőségűre való cseréje,cső csere,stb,,lényeg a lényeg a gyári állapothoz képest fényévekkel jobban szól,mert ebben az esetben a fül a hallás a lényeg,azzal pedig nincs problémám..Én csak előerősítőként használom,az általam hallgatott Amcron/Crown erősítővel nagyon színergiában vannak,hihetetlen produkciót nyújtva..

Idézve Arnold "Excalibur" szavait:"Én ezzel úgy vagyok, hogy akár mókusok is lehetnek benne ha zenélni tud..."Én is ezt vallom,felőlem bármit beletehet és kivehet,ha attól jobban muzsikál.

Bodz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: Bodz »

Mit takar pontosan a mod? Mert így hogy Klangfilm mester kimaxolta nekem nem jelent semmit. Vállalom, tudatlan vagyok...

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Hátha megjön  a vásárlási kedv,

legyen fix 65.000 huf a végső eladási ár.

A moddolás ingyen van...,viszont a kapott hang klasszisokkal jobb,zeneibb.

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Még eladó ..egy jó végfokkal okoz meglepetést,jelen pillanatban az AMCRON-nal.

Érdemes meghallgatni.

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Hirtelen ezt a gyűjtő képet találtam,de saját...

Dzsonikes
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Eladnám a címben szereplő,anno újonnan vásárolt Little Dot MKIII elő-,fejhallgató erősítőmet,amiből Klangfilm Mester kihozta a maximumot

Ez a minőségi moddolás igen csak javára vált,minden forintját megérte

Gyári állapotában a fasorban sem volt hozzá.

Jelenleg Mullard csövekkel üzemel,de adom hozzá a gyáriakat ill.1 pár orosz csövet is.

Én előerősítőként használtam egy Amcron/Crown D-150A végfokkal,hihetetlen ütős párost alkotnak együtt.

Állapota továbbra is újszerű.

Ára:80.000 huf

Érdeklődni lehet:30/907-1784

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”