Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha A-S2000 erősitö
Yamaha A-S2000 erősitö
Gyorsan lezárom a hirdetést mielőtt vér fog folyni...
200000ft-ér nyilván nem eladó.
Yamaha A-S2000 erősitö
Anden:
"Üdv! Nos, én úgy látom hogy azt senki sem vonta kétségbe hogy ez valóban egy kiváló, minőségi készülék, nem is erről volt szó!
Na de tegyük fel, ha venni szeretnél egy ilyen készüléket, és meglátod ezt a hirdetést, akkor gondolom nem ezt a használt készüléket
fogod megvenni, hanem nyilván megveszed a "boltban", pláne olcsóbban, garival, cakli púder, nem?? "
Te miről beszélsz?
Baromira nem érdekel, hogy milyen készüléket mennyiért árulnak akár itt a fórumon, avagy máshol.
Nem tudom feltűnt-e hogy nem az árvitával kapcsolatosan írtam a hozzászólásomat?
Én kizárólag műszaki, technikai hozzászólásokat írok a készülékekkel kapcsolatosan.
Hol találsz bármilyen utalást arra, hogy a készülék megadott árával kapcsolatosan akár pro, vagy kontra bármilyen megjegyzést tettem volna? Nem szeretnék vásárolni sem ilyen, sem másmilyen erősítőt, a sajátom tökéletesen megfelel már egy jó ideje.
Akik ismernek, mert netán segítettem megoldani valamely műszaki, vagy technikai problémájukat, vagy jártak esetleg nálam, azok tudják miről beszélek. Nem is értem miért nekem címezted az irományod.
Ha nem világos amiről a hozzászólásomban írtam, akkor fussál neki még egyszer.
Szerintem neked kéne nekifutni még egyszer a topicnak, legalább is a te hozzászólásod alatt!!
Akkor látnád hogy ott a hirdetett készülék árát boncolgatták, és te ezen hozzászólások után írtál, és méltattad az erősítőt, persze joggal,
mert tényleg egy kiváló gép! Ha a te hsz. alá olvasol, majd a tiédet, akkor feltűnhet neked,(vagy nem) hogy olyan mintha te megfelelőnek
vélnéd az árát az erősítő minőségi tulajdonságai miatt!(Tudom hogy nem írtad konkrétan!
Nem vitázni, vagy ilyesmit szerettem volna, csak egy észrevétel, ezért neked írtam..
Yamaha A-S2000 erősitö
Elképesztő masina az biztos!
Jelenlegi bolti árát nézve bestbuy! (ha az ár valós)
Kérdés hogy ahhoz mérve mennyiért érdemes, vagy érdemes e egyáltalán eladni...
Yamaha A-S2000 erősitö
Anden:
"Üdv! Nos, én úgy látom hogy azt senki sem vonta kétségbe hogy ez valóban egy kiváló, minőségi készülék, nem is erről volt szó!
Na de tegyük fel, ha venni szeretnél egy ilyen készüléket, és meglátod ezt a hirdetést, akkor gondolom nem ezt a használt készüléket
fogod megvenni, hanem nyilván megveszed a "boltban", pláne olcsóbban, garival, cakli púder, nem?? "
Te miről beszélsz?
Baromira nem érdekel, hogy milyen készüléket mennyiért árulnak akár itt a fórumon, avagy máshol.
Nem tudom feltűnt-e hogy nem az árvitával kapcsolatosan írtam a hozzászólásomat?
Én kizárólag műszaki, technikai hozzászólásokat írok a készülékekkel kapcsolatosan.
Hol találsz bármilyen utalást arra, hogy a készülék megadott árával kapcsolatosan akár pro, vagy kontra bármilyen megjegyzést tettem volna? Nem szeretnék vásárolni sem ilyen, sem másmilyen erősítőt, a sajátom tökéletesen megfelel már egy jó ideje.
Akik ismernek, mert netán segítettem megoldani valamely műszaki, vagy technikai problémájukat, vagy jártak esetleg nálam, azok tudják miről beszélek. Nem is értem miért nekem címezted az irományod.
Ha nem világos amiről a hozzászólásomban írtam, akkor fussál neki még egyszer.
Yamaha A-S2000 erősitö
Nos mivel a meghirdetett készülékkel kapcsolatosan -mármint a vételárral kapcsolatban- érkezett néhány hozzászólás, talán nem gond ha én is ideírnék néhány gondolatot. Na nem az árát illetően, mert ilyen kérdésekhez soha nem szólnék hozzá, egyszerűen nem tartozik rám, az legyen a leendő vevő és az eladó dolga, viszont ami a készülék felépítését, műszaki megoldásait, kivitelezését, a felhasznált alkatrészek és anyagok minőségét illeti, az talán megér néhány gondolatot.
Tavaly nyáron járt nálam ez, illetve egy ilyen készülék a hozzá passzoló küllemű SACD lejátszóval egyetemben. Egy ismerősöm hozta el hozzám, aki külföldi munkavállalásra szánta magát és eladta volna ezt a párost. És hát ugye a kíváncsiság nagy úr, a készülékek a közel két hónap alatt kikerültek a dobozaikból. Érdemes volt meghallgatni őket.
Hihetetlen nagy konszern a Yamaha. Nem csak a hangszereiket és számtalan más ágazatban jelenlévő termékeiket, hanem az audio szekcióban megjelenő berendezéseiket is tudják (ha akarják) rendkívül magas színvonalon gyártani.
Azok közül, akik itt a fórumon akár csak hobbi szinten elektronikai tervezéssel, vagy építéssel foglalkoznak és van pár percük, azoknak érdemes vetni egy pillantást az eladásra kínált készülék kapcsolási megoldásaira. A sokak által jól ismert magyar szervizdokumentációkat tartalmazó oldalról /Elektrotanya/ letölthető.
A készülék és hangbarátoknak meg csak annyit, hogy az ebben a készülékben található MC illetve MM fokozat különb, mint a direkt erre a célra készített elektronikák többsége elég komoly árszegmensig. Nem egy szolgáltatás szintű fonó fokozatról beszélünk. Teljesen diszkrét elemekből épül fel csakúgy, mint a valódi szimmetrikus bemeneti jelet fogadó áramkör. A szintén diszkrét elemekből felépített fejhallgató elektronikáról már nem is beszélve. Egyszóval véleményem szerint (szubjektív, koránt sem mérvadó) akinek tetszik a készülék külleme, az, ha tud rászánni bármennyit is, nyugodtan tegyen egy próbát vele. Azt azért még ideírnám, hogy nem vagyok érdekelt a Yamaha semmilyen termékpalettáján és az eladásra kínált készülék tulajdonosát sem ismerem. Ennyi.
Sok sikert az értékesítéshez!
Üdv! Nos, én úgy látom hogy azt senki sem vonta kétségbe hogy ez valóban egy kiváló, minőségi készülék, nem is erről volt szó!
fogod megvenni, hanem nyilván megveszed a "boltban", pláne olcsóbban, garival, cakli púder, nem??
Nem kell félre érteni, semmi baj azzal hogy ez használt, mert tényleg nagyon szép, megkímélt készüléknek látszik, biztosan tökéletes,
de én is úgy vélem hogy az adott típus átlag piaci árait szem előtt tartva kell belőni az eladásra szánt készülékeink árát, függetlenül attól, hogy
anno mi mennyiért vettük!
Tudom sokszor sokat bukik az ember, de hát ilyen ez..
Egyébként nagy UP ennek a gyönyörű masinának, nagyon tetszetős!
Yamaha A-S2000 erősitö
Nos mivel a meghirdetett készülékkel kapcsolatosan -mármint a vételárral kapcsolatban- érkezett néhány hozzászólás, talán nem gond ha én is ideírnék néhány gondolatot. Na nem az árát illetően, mert ilyen kérdésekhez soha nem szólnék hozzá, egyszerűen nem tartozik rám, az legyen a leendő vevő és az eladó dolga, viszont ami a készülék felépítését, műszaki megoldásait, kivitelezését, a felhasznált alkatrészek és anyagok minőségét illeti, az talán megér néhány gondolatot.
Tavaly nyáron járt nálam ez, illetve egy ilyen készülék a hozzá passzoló küllemű SACD lejátszóval egyetemben. Egy ismerősöm hozta el hozzám, aki külföldi munkavállalásra szánta magát és eladta volna ezt a párost. És hát ugye a kíváncsiság nagy úr, a készülékek a közel két hónap alatt kikerültek a dobozaikból. Érdemes volt meghallgatni őket.
Hihetetlen nagy konszern a Yamaha. Nem csak a hangszereiket és számtalan más ágazatban jelenlévő termékeiket, hanem az audio szekcióban megjelenő berendezéseiket is tudják (ha akarják) rendkívül magas színvonalon gyártani.
Azok közül, akik itt a fórumon akár csak hobbi szinten elektronikai tervezéssel, vagy építéssel foglalkoznak és van pár percük, azoknak érdemes vetni egy pillantást az eladásra kínált készülék kapcsolási megoldásaira. A sokak által jól ismert magyar szervizdokumentációkat tartalmazó oldalról /Elektrotanya/ letölthető.
A készülék és hangbarátoknak meg csak annyit, hogy az ebben a készülékben található MC illetve MM fokozat különb, mint a direkt erre a célra készített elektronikák többsége elég komoly árszegmensig. Nem egy szolgáltatás szintű fonó fokozatról beszélünk. Teljesen diszkrét elemekből épül fel csakúgy, mint a valódi szimmetrikus bemeneti jelet fogadó áramkör. A szintén diszkrét elemekből felépített fejhallgató elektronikáról már nem is beszélve. Egyszóval véleményem szerint (szubjektív, koránt sem mérvadó) akinek tetszik a készülék külleme, az, ha tud rászánni bármennyit is, nyugodtan tegyen egy próbát vele. Azt azért még ideírnám, hogy nem vagyok érdekelt a Yamaha semmilyen termékpalettáján és az eladásra kínált készülék tulajdonosát sem ismerem. Ennyi.
Sok sikert az értékesítéshez!
- Kliff
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Yamaha A-S2000 erősitö
Az ar tul borsos,van egy Belgium-bol kb.200eft-ert,a kiirt 750 euros arat 650 -re leengedte.Az egyetlen problema a szallitas.
http://www.marktplaats.nl/a/audio-tv-en ... nberichten
Yamaha A-S2000 erősitö
Naakkor, 2012-ben a 2200juró kb 620-630e ft-ot ért, 2008-ban kb 550e ft-ot.
(vagy őt verték át vagy minket akarna)
Most is kapható 319e ft-os áron, boltban, garival, Marival, mindennel, itthon.
Ennek a reális használt piaci ára olyan 200e körül, ha tetszik, ha nem.
Aztán lehet anyázni meg szidni minket + a moderátorhoz futni szike, tampon, törlésért.
forester-nek:
ha neked mindegy mit mennyiért veszel, itt a kihagyhatatlan alkalom!
Amúgy igen, néhányan szemfülesek, de inkább körültekintőek vagyunk.
Yamaha A-S2000 erősitö
Ebben a tesztben is 499.000 Ft volt anno mikor bejött 2012-ben!
Szerintem 2008-ban jött be a nagyobb Yamahásoknak már akkor volt ilyenjük. http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... aha%20%20a
- Speter
- Törzsvendég

- Értékelés: 268
Yamaha A-S2000 erősitö
Ebben a tesztben is 499.000 Ft volt anno mikor bejött 2012-ben!
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-Nvidia; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA Draco Reference V3/2 XLR 2,1m, AgPt RFX V2 HC-Aura Reference V2/2; AudioQuest; Siltech; IsoTek; Synergistic; Isoacoustic
Yamaha A-S2000 erősitö
Miért, Te fizetnél többet valamiért amit újonnan meg lehet venni kevesebbért?
Akkor szólj ha valamit szeretnél venni, mert használtan Neked megszerzem többért!
De csak Neked!
Egyébként 200.000 körül érdekelne az erősítő.
""Akkor szólj ha valamit szeretnél venni, mert használtan Neked megszerzem többért!""
-)))
Egyebkent itt valamintenyleg nem stimmel mert az elado szerint ennek az uj ara kozel 700.000forint-///
- Szilárd1980
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Yamaha A-S2000 erősitö
Ezért szeretem ezt a fórumot, ennyi szemfüles és naprakész ember........
Most már csak vásárlók kellenének ide az ilyen komoly berendezésekre,
de sajnos abból itt nagyon kevés van!!!!!!!!!!
Sok sikert az erősítő eladásához!
Miért, Te fizetnél többet valamiért amit újonnan meg lehet venni kevesebbért?
Akkor szólj ha valamit szeretnél venni, mert használtan Neked megszerzem többért!
De csak Neked!
Egyébként 200.000 körül érdekelne az erősítő.
-
Vendég
Yamaha A-S2000 erősitö
Ezért szeretem ezt a fórumot, ennyi szemfüles és naprakész ember........
Most már csak vásárlók kellenének ide az ilyen komoly berendezésekre,
de sajnos abból itt nagyon kevés van!!!!!!!!!!
Sok sikert az erősítő eladásához!
Yamaha A-S2000 erősitö
Szia! Az ár egy egy picit nem magas?
Csak azért kérdezem ,mert itt kevesebbért van új!
https://www.arukereso.hu/erosito-c3646/ ... 0wody1AJaA
.. és még abból lehet kedvezményt is lekarmolni
- Szilárd1980
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Yamaha A-S2000 erősitö
Szia! Az ár egy egy picit nem magas?
Csak azért kérdezem ,mert itt kevesebbért van új!
https://www.arukereso.hu/erosito-c3646/ ... 0wody1AJaA
Yamaha A-S2000 erősitö
Yamaha A-S2000 erősítő szép állapotban, távirányítóval és használati útmutatóval, a doboza az nincsen meg.
23kg, XLR bemenet, phono MM / MC. Új ára 2200euro volt.
Debrecenben van, postázás nincs de Pesti szállítás megoldható.
Ára: 350000ft