Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Erősítők javítása

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1409

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: vazze »

viri írta:
2021.01.11., hétf. 22:03
sutemenyx írta:
2021.01.11., hétf. 13:49
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 13:30

Ha jól sejtem, 15+ éves a cucc?
Jó eséllyel a végfok IC "elengedett", csak vissza kell rakni a helyére. Nálam is ez volt a 19 éves Marantz esetében. Vissza kell "ragasztani" a helyére, és kész. Meg egy kontakt kezelést érdemes elvégezni az egész gépen.

Ajánlott helyek:
Totel szerviz - XIV. ker.
Szekonet szerviz XI. kerület
Alisca Orange - XII. kerület - bár ő inkább a "komolyabb" cuccokra van tudtommal ráállva, de meg lehet kérdezni, mert tuninggal is foglalkozik.
Szervizek oké...
Alisca Orange-ben történnek érdekes dolgok. Egy eredetileg 20.000USD árú, de még most is használtan 5-6.000USD-t érő erősítőt gond nélkül átkendácsoltak értéktelen piacos alkatrészekből épített vacakká:
viewtopic.php?f=32&t=151082

Az elég biztos, hogy én oda semmit sem vinnék. Tuningra meg végképp nem.
Én úgy jártam a Besével tízen éve, hogy egy Nakamichi 582-est vittem hozzá, mert nem tudtam felvételt készíteni a magnóval, minden más oké volt. Visszakaptam azzal, hogy sajnos nem tudta megcsinálni. Ezzel nem is lenne gond, de otthon derült ki, hogy nem akar kinyílni a kazetta fészek. Nézegetem, hát kiderült, hogy olyan trehányul tették fel az előlapot, hogy amiatt nem nyílt. Leszereltem, megigazítottam, máris nyílt, viszont se lejátszani, se pörgetni, konkrétan elrontották az egyébként működő Nakát. Eladtam alkatrésznek.
Egy barátom végfokát úgy próbálták megjavítani, hogy minden kondit kicserélték rajta, de nem javult meg, mondhatni kísérleteztek, de nem jött be.
Bár most itt olvasom, hogy valakinek bevált, én ismeretségi körben nem szoktam ajánlani, viszont a Krahling Zolit bármikor, mind műszerezettségben, mind szakértelemben ott van, nála max. az idővel lehet elcsúszni, de nála sosem volt kóklerkedés. Ebben a Totel Bt. sem lenne rossz, de árban is a Zoli jobb.

A Zoli nekem több éve nem tud megjavítani egy Meridian cd-játszót. Már utaltam neki pénzt alkatrészre is mert több mint egy évig emiatt nem fogott hozzá. Már fel sem hívom mert úgysem lesz kész soha. Lehet már kidobta.... gondolkodik.gif
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Hozzászólás Szerző: viri »

sutemenyx írta:
Alex_Aston írta:
dellmann írta:
2021.01.11., hétf. 11:41
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Hőn szeretett öreg onkyo 9210-es erősítömnél azt tapasztalom, hogy a bal oldal elgyengült, különösen észrevehető ez alacsonyabb hangerőn. Továbbá a bemenetvalasztó megint kezdi az ugrálást. Keresek Valakit, aki megjavítaná, vagy útmutatást kérnék,
ha nem a megfelelő topicba írtam. Tuning is erdekel! Köszi előre is!
Jó eséllyel a végfok IC "elengedett", csak vissza kell rakni a helyére. Nálam is ez volt a 19 éves Marantz esetében. Vissza kell "ragasztani" a helyére, és kész. Meg egy kontakt kezelést érdemes elvégezni az egész gépen.

Ajánlott helyek:
Alisca Orange - XII. kerület - bár ő inkább a "komolyabb" cuccokra van tudtommal ráállva, de meg lehet kérdezni, mert tuninggal is foglalkozik.
Szervizek oké...
Alisca Orange-ben történnek érdekes dolgok. Egy eredetileg 20.000USD árú, de még most is használtan 5-6.000USD-t érő erősítőt gond nélkül átkendácsoltak értéktelen piacos alkatrészekből épített vacakká:

Én úgy jártam a Besével tízen éve, hogy egy Nakamichi 582-est vittem hozzá, mert nem tudtam felvételt készíteni a magnóval, minden más oké volt. Visszakaptam azzal, hogy sajnos nem tudta megcsinálni. Ezzel nem is lenne gond, de otthon derült ki, hogy nem akar kinyílni a kazetta fészek. Nézegetem, hát kiderült, hogy olyan trehányul tették fel az előlapot, hogy amiatt nem nyílt. Leszereltem, megigazítottam, máris nyílt, viszont se lejátszani, se pörgetni, konkrétan elrontották az egyébként működő Nakát. Eladtam alkatrésznek.
Egy barátom végfokát úgy próbálták megjavítani, hogy minden kondit kicserélték rajta, de nem javult meg, mondhatni kísérleteztek, de nem jött be.
Bár most itt olvasom, hogy valakinek bevált, én ismeretségi körben nem szoktam ajánlani, viszont a Krahling Zolit bármikor, mind műszerezettségben, mind szakértelemben ott van, nála max. az idővel lehet elcsúszni, de nála sosem volt kóklerkedés. Ebben a Totel Bt. sem lenne rossz, de árban is a Zoli jobb.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1025

Hozzászólás Szerző: BLX »

trane írta:
2021.01.11., hétf. 19:28
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 19:24
trane írta:
2021.01.11., hétf. 19:11

ezek szerint időközben felmérte a Black Line-ok valós képességeit :yingyang: ;) :smile29: :smile53:
Ezt nem egészen értem most... gondolkodik.gif
volt nekik egy ilyen nevű (többek között) hálózati kábelük leborulok.gif
Én inkább arra gondolnék, hogy B.A. szerint az adott rendszeren/erősítőn nem első sorban az új tápkábel segítene jelentősen a jelenlegi állapothoz képest. Kábelek esetében az IC és hangsugárzó vezetéket priorizálja inkább.

Többek között használok Alisca Orange Black Line kábeleket is, IC-t, tápot, hangsugárzót is. Van olyan konstelláció szerintem, ahol szépen elzenélnek. Persze macerás, mert merev, de van, ahova pont ezeket érzem jónak.

Egyébként az egyik "legjobb" hangot, amit eddig hallottam, azt egy "csúcs" AVA elektronika szólaltatta meg. Black Line hangsugárzó kábelekkel. A tulaj azt mondta, hogy próbálkozott, de a hosszú évek alatt nála a Black Line megmaradt. Mondjuk szerintem az a rendszer "1,5mm2-es Somogyival" is úgy szólna, hogy leesne az állam. :smile29:

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 390

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

Alex_Aston írta:
dellmann írta:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Hőn szeretett öreg onkyo 9210-es erősítömnél azt tapasztalom, hogy a bal oldal elgyengült, különösen észrevehető ez alacsonyabb hangerőn. Továbbá a bemenetvalasztó megint kezdi az ugrálást. Keresek Valakit, aki megjavítaná, vagy útmutatást kérnék,

Ajánlott helyek:
Totel szerviz - XIV. ker. Aranyárban dolgoznak!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3329

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

trane írta:
2021.01.11., hétf. 19:28
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 19:24
trane írta:

ezek szerint időközben felmérte a Black Line-ok valós képességeit :yingyang: ;) :smile29: :smile53:
volt nekik egy ilyen nevű (többek között) hálózati kábelük leborulok.gif
Aha. Értem. De végül is mindegy, marad úgy, ahogy van. Így is jobb, mint a PM68, ennél több nem kell, mert sosem lenne vége 36_1_5.gif
Csak a Marantz! :-D

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2696

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

arzachel írta:
2021.01.11., hétf. 19:10
dixie-chicken írta:
2021.01.11., hétf. 18:12
arzachel írta:
2021.01.11., hétf. 17:54
"persze,én minden esetben elmondtam,a munka megrendelésénél "nem tuningolunk,restaurálunk",lehet ez a kulcsszó ? :D ...a tápkábel aljzat beépitését is a PM16-somba Bese csinálta,kulturát munka volt ;) "

Az egy fontos kulcsszó.:))Az egy Furutech aljzat a képen?
igen,a kulcsszavak használatra nagyon fontos lehet...az volt emlékeim szerint,vlmilyen occcóóó de nem nagyon ráz még féle,Furutech :D
Csak azért kérdeztem mert régen ilyenek voltak a végfokaimban és úgy lerontotta a hangot,hogy csak néztem mint a moziban.Aztán kicseréltem régi Magyar ezüstözött aljzatra és láss csodát eltünt a kemény nyomulós kínai hang.
megvásárlásnál, egy márkás,halálra hájpolt, tápkábel volt beszerleve,jó vastag féle a PM16-sba...nem tetszett a hangja zusammen ahogyan volt,és az eladó is elismerte hogy vlmi nem kerek,az én rendszeremben,abban a formában...abban maradtunk,megveszem,de kiszereli az X tápkábelt...az igen méretes "üregbe" faragta be BA az IEC csatit,nem volt törtetős hangja számomra mivel egy Exposure 3010S2,lett menesztve elötte...ahoz képest a PM16 "nyugalom szigete" :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dixie-chicken 2021.01.11., hétf. 19:30-kor.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 19:07
...Táp kábelre meg azt, hogy az legyen a leges legutolsó, ha akarok bármit is cserélni, ha minden, de tényleg minden tökéletes azon kívül.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: arzachel »

dixie-chicken írta:
2021.01.11., hétf. 18:12
arzachel írta:
"persze,én minden esetben elmondtam,a munka megrendelésénél "nem tuningolunk,restaurálunk",lehet ez a kulcsszó ? :D ...a tápkábel aljzat beépitését is a PM16-somba Bese csinálta,kulturát munka volt ;) "

igen,a kulcsszavak használatra nagyon fontos lehet...az volt emlékeim szerint,vlmilyen occcóóó de nem nagyon ráz még féle,Furutech :D
Csak azért kérdeztem mert régen ilyenek voltak a végfokaimban és úgy lerontotta a hangot,hogy csak néztem mint a moziban.Aztán kicseréltem régi Magyar ezüstözött aljzatra és láss csodát eltünt a kemény nyomulós kínai hang.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Egyébként megkérdeztem Besétől, hogy milyen talp ajánlott a PM-16-hoz. Megnézte, és azt mondta, hogy ezt a gyárit nem kell cserélni, mert ettől jobb semmi nem lesz rajta. ;peace;

Táp kábelre meg azt, hogy az legyen a leges legutolsó, ha akarok bármit is cserélni, ha minden, de tényleg minden tökéletes azon kívül.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

dixie-chicken írta:
2021.01.11., hétf. 17:45

Bese A.nékem is karbantartott jó pár vintage készülékemet Sansui AU717,AU719,TU 719,Marantz 2265B,a mostani Marantz PM6A "átrázását" is rá biztam,megvoltak a nagy tápkondicserék is benne...a munkát már T.Jenő fejezte be,mert neki volt eredeti választókapcsolója hozzá,annak a beszereléséhez szétbomázásra került a készülék ismét gyakorlatilag ,kiváncsi voltam,hogy "mester" a másik "mester" munkájára esetleg mit mond,de nem talált kifogást...persze,én minden esetben elmondtam,a munka megrendelésénél "nem tuningolunk,restaurálunk",lehet ez a kulcsszó ? :D ...a tápkábel aljzat beépitését is a PM16-somba Bese csinálta,kulturát munka volt ;) ...ebben a szakmában sajnos lehetnek "félrekapások"...mesélhetném pl hogy a Totel mennyiért cserélt ki egy tálcamozgató fogaskereket haverom Copland 288-jában,mint hivatalos márkaszerviz... :angry:
Nekem is ilyen táp csatlakozó van a PM16-on. Lehet ugyanott készült ;)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

vazze írta:
2021.01.11., hétf. 16:02

Akkor már csak a hangfalaidat kell ellvinni Tűű mesterhez és venni valamelyik önjelölt gurutól valami szuper kábelszettet és megérkeztél a Nirvana-ba.
Ki az a Tűű mester, és mit tudna csinálni a hangfallal?

Egyébként meg semmi baja. Miért gondolod, hogy nem jó az úgy, ahogy van? meregzsak.gif

Tudja azt amit kell. Innen feljebb elég nagy lépés kéne a jelentős változáshoz.
Mondjuk ekkora:
viewtopic.php?f=33&t=152900

31_1_21.gif

K P
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 284

Hozzászólás Szerző: K P »

Alex_Aston írta:
dellmann írta:
Sziasztok!

Ajánlott helyek:
Nekem Alisca- ékkal van tapasztalatom.
Tuningoltak már nekem MosFetes Pioneer erősítőt, modifikáltak Denon CD játszót stb, nem volt negatív tapasztalatom, sőt a Denon mai napig meg van.
Egy ismerős pont a múlt héten kêrdezte, hogy mi az elérhetőségük, mert gond van a Primare CD játszójával, a Totelhez meg nem akarja visszavinni....
Anno Attila nekem ajánlotta a 9210-es Onkyo-t, mert alapvetően annyi pénzért jól szól, és remek tuning alap. Később húgom olyat is vett, de mivel ő nem hifizik, maradt a gyári állapot. :D

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 596

Hozzászólás Szerző: diagnet »

vazze írta:
2021.01.11., hétf. 16:02

Akkor már csak a hangfalaidat kell ellvinni Tűű mesterhez és venni valamelyik önjelölt gurutól valami szuper kábelszettet és megérkeztél a Nirvana-ba.
Már rég ott vannak. Az első, orákulumok által megjelölt termékkel. Innentől már csak a belső pozicionáláson van a hangsúly.
Arra meg ott vannak a kondik, drótok, és egyéb csetreszek.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

arzachel írta:

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:
2021.01.11., hétf. 17:23
Ez a szerviz téma mindig kényes dolog. Szerintem az élet más területén is így van, pl. autószerelő, kerékpárszerelő, fogorvos, stb...

Aki nem akar a szervizelés, tuningolás sötét erdejében elmerülni az vegyen új készüléket. Nekem is pont ezért van néhány új készülékem. Azokhoz remélem tizen évekig nem kell hozzányúlni. Úgy "jók" ahogy vannak. Viszont vannak izgalmas régebbi készülékek, amiket kár lenne nem kipróbálni...

Minden probléma, készülék és szerelő más. A teljes elégedettséghez tudni kell mire/kire van szükség az adott feladathoz. Érdemes lenne pont emiatt konkrét pozitív és negatív tapasztalatokat leírni itt a fórumon a megfelelő topikban. Talán tanulságos lehet mindenki számára, mert előbb utóbb bárkivel előfordulhat, hogy szerelőt keressen. Esetleg érdemes lenne készíteni egy "GYIK oldalt/topikot", ahova össze lehetne szedni melyik szerelőt milyen feladatokkal javasolt megkeresni. Akár országos szinten is össze lehetne szedni az ajánlott műhelyeket.

Nekem például Bese Attila (Alisca Orange) műhelyével kapcsolatban volt jó tapasztalatom. A konkrét feladatokhoz fűzött várakozásokat meghozta: erősítő javítás, új erősítő és új hangváltó építés.

Eltudok képzelni olyan eseteket, feladatokat, amelyek más műhelyek profiljába vágnának bele jobban.

Szerintem érdemes több szerelőnél is érdeklődni, és a begyűjtött információk, árak, egyéb preferenciák alapján meghozni a döntést.
Bese A.nékem is karbantartott jó pár vintage készülékemet Sansui AU717,AU719,TU 719,Marantz 2265B,a mostani Marantz PM6A "átrázását" is rá biztam,megvoltak a nagy tápkondicserék is benne...a munkát már T.Jenő fejezte be,mert neki volt eredeti választókapcsolója hozzá,annak a beszereléséhez szétbomázásra került a készülék ismét gyakorlatilag ,kiváncsi voltam,hogy "mester" a másik "mester" munkájára esetleg mit mond,de nem talált kifogást...persze,én minden esetben elmondtam,a munka megrendelésénél "nem tuningolunk,restaurálunk",lehet ez a kulcsszó ? :D ...a tápkábel aljzat beépitését is a PM16-somba Bese csinálta,kulturát munka volt ;) ...ebben a szakmában sajnos lehetnek "félrekapások"...mesélhetném pl hogy a Totel mennyiért cserélt ki egy tálcamozgató fogaskereket haverom Copland 288-jában,mint hivatalos márkaszerviz... :angry:
Csatolmányok
IMG_1507.jpg
IMG_1507.jpg (1.75 MiB) Megtekintve 1746 alkalommal

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1025

Hozzászólás Szerző: BLX »

Ez a szerviz téma mindig kényes dolog. Szerintem az élet más területén is így van, pl. autószerelő, kerékpárszerelő, fogorvos, stb...

Aki nem akar a szervizelés, tuningolás sötét erdejében elmerülni az vegyen új készüléket. Nekem is pont ezért van néhány új készülékem. Azokhoz remélem tizen évekig nem kell hozzányúlni. Úgy "jók" ahogy vannak. Viszont vannak izgalmas régebbi készülékek, amiket kár lenne nem kipróbálni...

Minden probléma, készülék és szerelő más. A teljes elégedettséghez tudni kell mire/kire van szükség az adott feladathoz. Érdemes lenne pont emiatt konkrét pozitív és negatív tapasztalatokat leírni itt a fórumon a megfelelő topikban. Talán tanulságos lehet mindenki számára, mert előbb utóbb bárkivel előfordulhat, hogy szerelőt keressen. Esetleg érdemes lenne készíteni egy "GYIK oldalt/topikot", ahova össze lehetne szedni melyik szerelőt milyen feladatokkal javasolt megkeresni. Akár országos szinten is össze lehetne szedni az ajánlott műhelyeket.

Nekem például Bese Attila (Alisca Orange) műhelyével kapcsolatban volt jó tapasztalatom. A konkrét feladatokhoz fűzött várakozásokat meghozta: erősítő javítás, új erősítő és új hangváltó építés.

Eltudok képzelni olyan eseteket, feladatokat, amelyek más műhelyek profiljába vágnának bele jobban.

Szerintem érdemes több szerelőnél is érdeklődni, és a begyűjtött információk, árak, egyéb preferenciák alapján meghozni a döntést.

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1409

Hozzászólás Szerző: vazze »

Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 14:31
marconi írta:
2021.01.11., hétf. 14:12
Alex_Aston írta:
2021.01.11., hétf. 14:05
Pedig tudtommal Bese Attila az itteni fórumtagok között is nagy szaktekintélynek számít.

Ehhez az erősítőhöz nem tudok hozzászólni. Nem értek hozzá, mi volt, és mi lett belőle.
Te úgyse hallgatsz itt senkire. Szóval azt ajánlom vidd csak oda és akkor első kézből megtudjuk szaktekintély e vagy sem. 😉
Kiváncsi vagyok tényleg!
Miért ne hallgatnék?

Ma viszem pont. Max 1 héten belül kiderül :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.01.11., hétf. 19:19-kor.
Ok: elrontott idézetszintek javítása
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

dellmann írta:
2021.01.11., hétf. 14:44

Köszi a tippeket, megpróbálom ebben a sorrendben!

Ha ebben a sorrendben kell, már régen rossz :D

dellmann
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: dellmann »

Alex_Aston írta:
dellmann írta:
Sziasztok!

Ajánlott helyek:
Köszi a tippeket, megpróbálom ebben a sorrendben!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

marconi írta:
2021.01.11., hétf. 14:12
Alex_Aston írta:
sutemenyx írta:

Szervizek oké...

Pedig tudtommal Bese Attila az itteni fórumtagok között is nagy szaktekintélynek számít.

Ehhez az erősítőhöz nem tudok hozzászólni. Nem értek hozzá, mi volt, és mi lett belőle.
Te úgyse hallgatsz itt senkire. Szóval azt ajánlom vidd csak oda és akkor első kézből megtudjuk szaktekintély e vagy sem. 😉
Kiváncsi vagyok tényleg!
Miért ne hallgatnék?

Ma viszem pont. Max 1 héten belül kiderül :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.01.11., hétf. 19:18-kor.

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: marconi »

Alex_Aston írta:
sutemenyx írta:

Szervizek oké...

Kiváncsi vagyok tényleg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.01.11., hétf. 19:17-kor.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

sutemenyx írta:
Szervizek oké...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.01.11., hétf. 19:17-kor.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2880
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Alex_Aston írta:
dellmann írta:
Sziasztok!

Ajánlott helyek:
Szervizek oké...

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

umarton
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: umarton »

Sziasztok!

Kb. egy hónapja vásároltam használtan egy Nad C355bee típusú erősítőt. Az erősítőnek nyomógombos csatornaválasztója van. Amikor csatornát váltok, finom pattanó hang csendül fel mindkét hangfalból egyszerre. Ez a hang viszonylag diszkrét, nem túl hangos, viszont a kanapéról még finoman hallható és akkor is jelentkezik, ha teljesen le van tekerve a hangerőszabályzó. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire normális ez a jelenség, illetve károsíthatja-e a hangfalaimat?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Üdv: Marci

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”