Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ayon Spirit

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
bzozo76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Ayon Spirit

Hozzászólás Szerző: bzozo76 »

ha valakit az tartana vissza, hogy nincsenek hozza megfelelő dobozai az sem probléma. Szinte uj Triangle Genése Quartet párral együtt is vihető.

bzozo76
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ayon Spirit

ahogy ígértem itt a saját kép, de sajnos nem sikerült valami profin, ezért az eredeti hirdetésben lévő képeket javaslom nézegetni és gyönyörködni benn

bzozo76
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ayon Spirit

Sajnos ház felújítás előre nem látott többlet költségei miatt eladó sorba kerül szeretett 32kg-os erősítőm Második tulajdonosa vagyok, itt a forumon vásároltam szalon kollégátol nem túl rég.

újszerű, hibátlan állapotban van. Kapcsolható trióda illetve pentóda üzemmódba, előbbiben 30, míg utóbbiban 50 Watt leadására képes, ezért nem csak extrém érzékeny hangsugárzók méltó párja lehet. 
Dinamikus, levegős és természetes hangú készülék, amit még Ausztriában kézzel szereltek össze, nem összekeverendő az újabb változattal, amik sajnos már kínában készülnek. Hangban is érezhető a külnbség, nem véletlenül vásároltam meg annó ezt a készüléket, az újabb modell helyett... 
Jelenlegi Psvane KT88 TII ( http://www.bartimexa...kt88-tii-detail ) végcsöveiben 400 üzemóra van, de megvannak az eredeti csövei is, viszont azok már véleményem szerint az életük vége felé járnak. A csövek munkapontjait egyébként egy egyszerű multiméter segítségével, bárki 1 perc alatt be tudja állítani magának, nem szükséges e miatt szerelőhöz cipelni a készüléket.

A készülék Sopronban található és meg is hallgatható, de természetesen letét ellenében akár saját rendszeres próba is megoldható.

Mostani új ára 5.500 EUR, ennek tükrében az ára 650.000 Ft.

A képek megtekinthetők az eredeti hirdetésben itt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... on-spirit/

Holnap teszek fel sajátokat, de gyakorlatilag ugyanilyen újszerű állapotban van ahogy tőle elhoztam.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”