Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

ProEra monoblokkok eladók

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 61

Hozzászólás Szerző: lehoczati »

Alkudni ér!
Ezért meg is adom a kezdést:
140.000,-Ft

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

UP! Újra.

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sopronban, de most hétvégén Bp.-en keresztül Miskolcra megyek. Így ha valakit érdekel el tudom vinni.

Pictures
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Pictures »

Helyileg hol van?

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: omen8 »

ez az ujj játék szoba , a ProEra- nak az egyetlen "bűne" az volt , hogy sokkal nagyobbak  és súlyosabbak, mint az unokáim , ráadásul rugókra tettem még a hangfalaimat is , így nem igazán lehetett gyerek barátsággal vádolni őket , az unokáim győztek ,,,,,,,,de teljesen mindegy milyen márkájú a hifi , ugyan így járt volna .

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ok

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Köszönöm omen8!

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ezek lenének a ProEra képek , 

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ok , értem , ez nagyon sikamlós,,,,,,,,, mindenekelőtt nagyon dinamikus , nagy sávszélekkel , természetesen a felbontás is rendben van , nincs hiány érzetem , de biztos van  részletezőbb , finomkodóbb megszólalást is , de itt is nagyon komoly a felbontás , elég nehéz  körül írni , ha nem akarsz  közhelyes leni , de ha elé ülsz olyan valóság érzetem van mind ha valóban a zenekar előtt ülnék ,(nem makett színház)  nem hideg , de nem is zsíros , középen áll , nagyon nagy élmény , de persze ki kell szolgálni ezeket az elektronikákat is , rá is ment vagy tíz évem , de nagyon jó tíz év volt,,,,nem hálás dolog hangról írni , mert csak vakarjuk a felszínt , és mindenki mást gondol a dologról , ,,,,az a baj hogy minden hangot meg lehet unni ,  még a legjobbat is , szerintem nem szabad nagyon komoly pénzt bele tenni , azon is átlép az ember , csak idő kell hozzá , s ez biztos , bármennyire is hazudunk magunknak  ,,,,, ezt láttam mindenhol ,,,, a ProEra azért is szerencsés választás mert relatíve kevés pénzért nagyon jó hangot kapunk , ,,,,

Pictures

Mit jelent a Proera hangzásvilág?

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

sziasztok ,,, nekem ennek a nagyobb változata volt meg , 100 ezer mikro szűrés dupla trafó (1200 w ) , az egyenirányító teljese más felépítésű  sokkal gyorsabb , stabilizált táp, 8 tranzisztor , minőségi alkatrészek , s az elöfok is ebből a műhelyből érkezett , sőt a hangfalaim is , nagyon sokáig szeretem a produkcióját ,   a rendszer építésben voltak hullám völgyek , de több volt a csúcs !! de elég volt 30 évig ülni a sztereó fotelben , s figyelni a teret meg a sávszéleket , meg a többi hifis dolgot hogy össze jöjjön az áhított hangzás , de nekem össze jött ,,, nagyon szeretem a Pro-Era hangzás  világát , zenei felfogását ,teljesen bele vitt a zenébe , de persze kellet hozzá Bodor Feri módolt cd játszója , + nagyon jó dac , meg az Emanation kábelei is , sőt kelletek azok a kügyük amik alá fölé kerültek az évek alatt , szóval nagy volt a láz az elmúlt évtizedekben , nagyon sok örömet hozott a zene , mert persze mindig is az volt a cél , csak minél közelebb akartam kerülni hozzá , ebben valóban nagyon jó társnak bizonyultak a Karcsi alkotásai , ha szabad élnem ezzel kicsit fellengzősen ható szófordulattal , ,,,,nem túl nagy pénzű egzisztencia lévén én is élvezhettem a nagyon jó minőségű zenei interpretációt ,,ennyi pénzért
 soha a közelébe sem jutottam volna ,,,,,,, most praktikus okoknál fogva , Audeze lcd 3 fejest hallgatok , ami előtt otl es csöves erősítő , not dac , és  tabla -spdif átalakító , és az eleje 1 pc ,,, most ez van ,,, ez azért jó mert ülve , fekve , fejen állva is tudom hallgatni ,,,,,,,teszek fel képeket is 

tamasgal
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: tamasgal »

Szerintem nagyon is átgondolt a géped belseje, csak a kapott legjobb hang volt a cél nem a csillogás!

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bár úgy vélem ebből már, mint eladó nem jövök ki jól, mégis leírnék néhány gondolatot, mert Bognár Károly úr már nincs a fórumon, így meg sem tudja védeni munkáját.
Bognár Károly régi ismerőse a fórumon aktív tagoknak. Külön topicot kapott és a topicból az sejlik, hogy jó barátságot ápolt például Valhalla-val, Bodor Ferivel, és a fórum tulajdonosával Gajdán Bélával is. Készített jelen erősítő mellett hangfalakat, mellyel Bodor Feri is demózott, sőt kiállításon is voltak vele.
Miskolcon volt a ProEra telephelye és néhány miskolci "zenebolond" kollégával beszélgetve a készülékeiről mindenki jókat (áradozott) mondott.
Mint legelőször is írtam én suminator968 kollégától vettem és amit leírt a hangjáról teljesen megfelelt a valóságnak. De átnézésre ment Bodor Feriékhez azért, mert úgy gondoltam Bodor Feri, aki a fent leírtak miatt ismerte Bognár úrat, belenyúlhat a készülékbe. (Bognár úr elérhetőségét sajnos nem találtam.) Tehát Bodor Feriék átnézték és ha hibát találtak azt, ahogy én Ferit ismerem, biztos lelkiismeretesen kijavították. Garanciát is vállaltak (fél évre).
Hogy a szerelés és a koncepció miért ilyen, én nem tudom.
Őszintén mondom, privátban is kaptam üzenetet, ahol (szörnyű, ásd el, ezt a képet nem kellett volna feltöltened stb.) jelzések jöttek.
De, az itt fanyalgókról azért azt el tudom képzelni, hogy elmennek ide-oda hallgatózni, ahol a készülékbelső nem látszik és azután ódákat áradoznak arról, hogy a show legjobb hangja volt és így..., meg úgy..., meg hű..., meg ha...
Pedig lehet, hogy egy ilyen DIY készülék szólt.
Kaptam jelzést, hogy életveszélyes. Neki írnám (egy barátom segített). Szekundér oldali feszültség van lakkozott huzallal, egy egyenirányító kocka után huzalozva. Nekem ez csak annyit mond, hogy ezt az üzenetet nem a túlvilágról írom, mert nem b...ott agyon az áram.
Én a hangja után vettem meg és árban is belefért az elképzeléseimbe. Nem érdekelt a készülék belseje, mert nem mond semmit nekem. És most is csak azt mondom, érdemes meghallgatni.
Nyitva hagyom még ezt a topicot, hogy mindenki kifejthesse a véleményét, azután zárom. Jól jönne az érte kapott pénz a további fejlesztéseimhez, így ha ennek ellenére valakit érdekel írjon. Ha meg nem, hát nem.
Egy képet azért feltöltök egy amerikai 40 év körüli Sherwood rádió belsőről, ami akkor egy autó árába került. (csak Allen Bradley diódák és ellenállások vannak "átgondoltan" elhelyezve.
Na akkor induljon a trollkodás!

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2970

Hozzászólás Szerző: earforce »

Az átnézés előtti állapotról készült fotó Bodor Feriéktől.
Szép, átgondolt konstrukció! A biztis rész a kedvencem 
Ha van még belső fotó, jöhet!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

zsolosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

Hozzászólás Szerző: zsolosz »

persze ettől függetlenül lehet:
"Tiszta, levegős, nagyon zenei..."
nem biztos, hogy szép... 
cd: Advantage/Bladelius CD1   erősítő: BAY Chaconne integrált/80w     hangfal: T+A TMR160 mkII   

zsolosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

Hozzászólás Szerző: zsolosz »

nem biztos, hogy szép... 

Tényleg, amikor Bodor Feriéknél volt készült belső fotó.
Holnapra megkeresem.

cd: Advantage/Bladelius CD1   erősítő: BAY Chaconne integrált/80w     hangfal: T+A TMR160 mkII   

b_t
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 372
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: b_t »

http://carbon4copy.blogspot.com/

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az átnézés előtti állapotról készült fotó Bodor Feriéktől.

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Tényleg, amikor Bodor Feriéknél volt készült belső fotó.  
Holnapra megkeresem.

Archibald
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: Archibald »

Jajj, de belenéznék! Kézműves hazai termék, Up neki. (remélem belül is igényes)

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

"- AB osztályú erősítő (45W-ig "A" osztályos, utána "B")"
ez azt hiszem inkább úgy van, hogy 45W-ig "A" osztályos, utána "AB"
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Csak amit én is összeolvastam, meg hallottam azt tudom leírni. És nagyon hangsúlyoznám, hogy nem vagyok az erősítő műszaki tudományokban annyira jártas. De ha valakinek itt a fórumon vannak e tekintetben információi és megosztaná velünk nagyon örülnék neki.
Tehát: 
- AB osztályú erősítő (45W-ig "A" osztályos, utána "B")
- max 100W-os,
- toroid trafós,
- tömör réz kábelekkel lábtól-lábig vezetékezve,
- állítólag eredeti ára 2010 környékén 380eFt volt,
- nagyon jó minőségű, beépített réz tápkebele van,

Azért adom el, mert egy Klonedo-ra váltottam, többszörös áron.
Tiszta, levegős, nagyon zenei megszólalása van. Sokan meglepődnének a hangján, de ehhez meg kell hallgatni.
Ha nem adtam kielégítő választ, esetleg kérdezzetek, hátha még eszembe jutnak dolgok. Ha meg hülyeséget írtam, javítsatok ki!

Pictures

Esetleg valamit megtudhatunk a műszaki paraméterekről?

lehoczati
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Két darab "cipősdoboz", a belseje tele mindenféle színes "kütyüvel", eladó.

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: irishcream »

Finom áru!

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”