Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arven T-Amp
- membrana-tympani
- Nincs visszaút

- Értékelés: 23
Arven T-Amp
nagyon szép munka, elimerésem!
Arven T-Amp
Gratulálok saját készítésű vagy más készítette?
Helyileg hol van?
Az erősítő dobozát én készítettem, a teljes táprész az Ethosz Audio műhelyében készült.Maga az erősítőpanel készreszerelt, amin kisebb módosításokat csináltam pl. kapott 10.000 uf-os Nichicon Gold Tune pufferkondit stb.
Helyileg Baján található.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Arven T-Amp
Különlegesen klassz.
Arven T-Amp
Fel!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9758
Arven T-Amp
Végre valami jópofa cucc!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Arven T-Amp
Eszméletlenül jól néz ki!
Járt nálam régebben egy ilyen erősítő,sima bedugós táppal és azzal is igen jó hangot produkált!
El tudom képzelni,ezzel a táppal milyen jól muzsikálhat!
Köszönöm !Nem igazán profik a fotók, élőben talán még jobban mutat.
Arven T-Amp
Pár kép a belvilágról.
Az erre a chip-re épülő erősítők nagyszerűsége abban rejlik, hogy nagyon kevés alkatrész szükséges hozzá, így a jel nem egy alkatrésztemetőn keresztül halad.
Arven T-Amp
Eszméletlenül jól néz ki!
Járt nálam régebben egy ilyen erősítő,sima bedugós táppal és azzal is igen jó hangot produkált!
El tudom képzelni,ezzel a táppal milyen jól muzsikálhat!
Arven T-Amp
Ez piszok jól néz ki..!
Esetleg belső kép?
Arven T-Amp
Kihasználatlanság miatt eladó Tripat 2020-as chipre épült T-Amp.Ethosz Audio által készített tápegység: zártházas rezgésmentes toroid trafó , Mundorf kondikkal.ALPS Blue hangerőszabályzó, Elna Nichicon Gold Tune kondik az erősítőpanelen.Aranyozott hangsugárzó csatlakozók és RCA csatlakozók stb. Teljesítmény 4 ohm-on 2 x 20 w , 8 ohm-on 2 x 12w.Érzékeny minimum 89-90 db érzékenységű hangsugárzókhoz ajánlom.Nyugodt nagy terű , levegős hangú karcosságtól és bántó élektől mentes megszólalás.
Ár: 55.000 Ft