Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam AVR500 ezüst
Arcam AVR500 ezüst
Szia,
Ehhez létezik vmiféle upgrade?
(600-ashoz azt tudom, hogy pl hdmi 1.4-es panel van.
Elvileg ehhez is elérhető usb és ethernet - legalábbis a tesztek egynémelyikében ezt olvasni.)
Köszi!
A.
Nem tudom erre a választ.
Viszont amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy a gép korábban átesett bizonyos alkatrészek cseréjén, így megoldódott az 500-asokra jellemző melegedési probléma, illetve tavaly a legújabb szoftver került rá.
A gép szerintem nem támogatja a 3D-s képátvitelt, de ezt sose próbáltam.
Arcam AVR500 ezüst
Szia,
Ehhez létezik vmiféle upgrade?
(600-ashoz azt tudom, hogy pl hdmi 1.4-es panel van.
Elvileg ehhez is elérhető usb és ethernet - legalábbis a tesztek egynémelyikében ezt olvasni.)
Köszi!
A.
Arcam AVR500 ezüst
valaki csapjon le rá, jó árban ,nagyon jó készülék!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Arcam AVR500 ezüst
Eladó egy Arcam AVR500, ezüst színű házimozi erősítő. Nagyon szép állapotban van (egyetlen kis ütődés van rajta, ez látszik az egyik fotón). A kijelzőjén még a fólia is rajta van.
A képeken látható minden tartozékával együtt eladó, eredeti dobozában:
- leírás
- bemérő mikrofon
- 2 antenna
- távirányító (CR 102)
- tápkábel (ez nem szerepel a fotókon, de van hozzá)
5 éves a készülék, 2010-es vásárlás, az 5 éves kiterjesztett garancia idén februárban járt le.
Debrecen belvárosában található, postázásban is benne vagyok.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Ár: 360 ezer ft.
Eladás oka: van egy fekete AVR500-am is, de annak a színe jobban passzol a nappalihoz, így az marad.