Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVC 11SR
- Z-zz
- Fórumlakó

- Értékelés: 37
Denon AVC 11SR
Pezsgő színű..szép.
- Z-zz
- Fórumlakó

Denon AVC 11SR
Jó kis Denont valaki?
- Z-zz
- Fórumlakó

Denon AVC 11SR
Ez így van.Jó hangsugárzókkal nem kell külön sztereó erősítő,ha zenélni szeretnénk.
Denon AVC 11SR
Nem azért mert nekem is avc a11sr van de tényleg nem egy kategória a 3805-el, az se rossz de nem 30 40 ft hangban a különbség kb 300 ezer volt az avr, az avc meg 800 ezer , mondjuk sztem egyértelmű hogy melyik a jobb nem mellesleg sztereózok és egy Denon pma 1560-at váltott le csak annyira volt jobb sztereón sikeres eladást. De én nekem még mindig az A1sr lessz a befutó....
Denon AVC 11SR
Mellette szól: Toroid, nagyobb puffer, Sanken tranzisztorok.......
Hát olyan intézkedések ami a hangnak csak jobbat tesz!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Denon AVC 11SR
Nem is kicsi a különbség. Az AVC sokkal jobb...
Bezony! Ott a .
Denon AVC 11SR
Vajon van e tapasztalat egy 3805 höz képest főleg sztereóban-és Dac koax-optika cd ről..
Toroid-tól eltekintve..
szubjektíven hallás alapján.
Nem is kicsi a különbség. Az AVC sokkal jobb...
Nem tudom..én nem hallottam 3805-öt,de úgy gondolom,hogy igen,mert az AVC-k voltak a király kategória,és akinek volt(van) ilyen erősítője,az azt mondja,hogy sztereón is nagyszerű gép.Anno bele tettek minden jót,és szépet,a különbség azért nem csak a trafóban van szerintem.Más az egész.
De lehet valaki már hallotta mindkét készüléket,és esetleg tud valamit hozzáfűzni.
- Z-zz
- Fórumlakó

Denon AVC 11SR
Nem tudom..én nem hallottam 3805-öt,de úgy gondolom,hogy igen,mert az AVC-k voltak a király kategória,és akinek volt(van) ilyen erősítője,az azt mondja,hogy sztereón is nagyszerű gép.Anno bele tettek minden jót,és szépet,a különbség azért nem csak a trafóban van szerintem.Más az egész.
De lehet valaki már hallotta mindkét készüléket,és esetleg tud valamit hozzáfűzni.
Denon AVC 11SR
Vajon van e tapasztalat egy 3805 höz képest főleg sztereóban-és Dac koax-optika cd ről..
Toroid-tól eltekintve..
szubjektíven hallás alapján.
HIGH-END.
továbbra is eladó.
- Z-zz
- Fórumlakó

Denon AVC 11SR
továbbra is eladó.
Rendszerleépítés miatt eladó lett ez a remek hm erősítő.Állapota ugyanolyan hibátlan,mint ahogy hozzám került,ezért bátorkodom az előző tulaj képeivel hirdetni tovább.Működésében hibátlan,adok vele egy Furutech tápkábelt.Aki zenét is hallgat,mozizik is,ennél jobbat nem nagyon talál,ha persze nem ragaszkodik a HDMI-hez.(az elem fedél problémát egy kis fekete szigszalag orvosolta..)
100000 ft.
- Z-zz
- Fórumlakó

Denon AVC 11SR
Rendszerleépítés miatt eladó lett ez a remek hm erősítő.Állapota ugyanolyan hibátlan,mint ahogy hozzám került,ezért bátorkodom az előző tulaj képeivel hirdetni tovább.Működésében hibátlan,adok vele egy Furutech tápkábelt.Aki zenét is hallgat,mozizik is,ennél jobbat nem nagyon talál,ha persze nem ragaszkodik a HDMI-hez.(az elem fedél problémát egy kis fekete szigszalag orvosolta..)
100000 ft.