Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Marantz SR-7007 házimozi erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Persze én értem, csak furcsa mert Magyarországon van eladásra bocsájtva, így Magyar viszonylatokhoz mérten a 200-250 ezer ft-os használt garancia nélküli erősítők kemény összegek.. Hetekig dolgozik érte a magyar. Jogos az, hogy egy újonnan vett 500-600 ezres erősítőt 200-250 ért adni ajándék, csak már jártam úgy, hogy 1-2 hónap után jöttek a hibák az eladó meg felrakta a mancsait, hogy "én márpedig szóltam, hogy nincs gari"
Sok sikert az eladáshoz, mert tényleg jó erősítő, csak szerintem mivel technikai sportról beszélünk a garancia nem elhanyagolható már

OK, elfogadom a véleményedet. Köszi, hogy leírtad!
Azt ugyan nem értem, hogy miért éppen ebben a hirdetésben kellett ezt közölnöd és remélem végignézed az összes hirdetést és beírod, hogy garancia nélkül eladhatatlan.

Ha ez a 7009-es új modell lenne, akkor még meg is érteném, de így feltétlenül írjál mondjuk a McIntosh MA7000 hirdetéshez, hiszen, ha egy 200 ezer forintos erősítő eladhatatlan garancia nélkül, akkor mit szóljunk egy 1,3 millióshoz?

Az általam hirdetett Marantz SR7007 erősítő az első hozzászólásban leírt feltételekkel eladó.
Akit így érdekel - keressen bátran! Akit nem érdekel, az pedig ne keressen.
Ennyi.

Vendég

Persze én értem, csak furcsa mert Magyarországon van eladásra bocsájtva, így Magyar viszonylatokhoz mérten a 200-250 ezer ft-os használt garancia nélküli erősítők kemény összegek.. Hetekig dolgozik érte a magyar. Jogos az, hogy egy újonnan vett 500-600 ezres erősítőt 200-250 ért adni ajándék, csak már jártam úgy, hogy 1-2 hónap után jöttek a hibák az eladó meg felrakta a mancsait, hogy "én márpedig szóltam, hogy nincs gari"
Sok sikert az eladáshoz, mert tényleg jó erősítő, csak szerintem mivel technikai sportról beszélünk a garancia nem elhanyagolható már

tibikecsoki
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 125

Hozzászólás Szerző: tibikecsoki »

Nekem is ilyen jutott eszembe. Vagyunk itt egy páran akinek használtan is többe került az erősítője mint 200. Az viszont tény, hogy ott már jobban meggondolja az ember, így nehezebb is eladni őket. De korántsem reménytelen. Nagyobb országokban (és persze gazdagabbakban) elég mindennapos az ilyen.
Ennél jóval drágábbak is elmennek elég hamar,és jóval olcsóbbak sem  mennek el hosszú ideig.Az hogy 200 ezer ft sok,vagy nem,relatív.
Bubu,neked írtam tegnap pü-t
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.

Vendég

Bubu tőled kérdezem... Hozzáteszem nagyon jó erősítőről van szó.. De te mint vásárló adnál egy olyan erősítőért 220 ezret amire már garancia sincs? Szerintem a válasz nem.. Megoldás az, hogy inkább tartsd meg mert garancia nélkül a 200 ezres jószágok eladhatatlanok.

Igen, adnék annyit érte.
Ez 2012-2013-as modell, ha a legújabbról lenne szó és új termékről, akkor "nem" lenne a válaszom.

Azt nem tudom, hogy miből gondolod, hogy a 200 ezres erősítők garancia nélkül eladhatatlanok, de én csak két hete hirdetem.
Ezt néhány napon belül megcáfolom neked!

kabar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: kabar »

Nekem is ilyen jutott eszembe. Vagyunk itt egy páran akinek használtan is többe került az erősítője mint 200. Az viszont tény, hogy ott már jobban meggondolja az ember, így nehezebb is eladni őket. De korántsem reménytelen. Nagyobb országokban (és persze gazdagabbakban) elég mindennapos az ilyen.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Bubu tőled kérdezem... Hozzáteszem nagyon jó erősítőről van szó.. De te mint vásárló adnál egy olyan erősítőért 220 ezret amire már garancia sincs? Szerintem a válasz nem.. Megoldás az, hogy inkább tartsd meg mert garancia nélkül a 200 ezres jószágok eladhatatlanok.
Ez szerintem egy hülyeség! Mi köze ennek a garanciához! Egy új áron 5-600e Ft-os erősítőt használtan miért ne lehetne eladni 220e-ért???
Én simán megvenném ha ilyet keresnék! Akinek meg a garancia fontos fáradjon el az üzletekbe és próbáljon meg hasonlót venni 200e környékén! 
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

Vendég

Vendég

Még megvan.

Vendég

aa1234
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: aa1234 »

Hangminőségre nem jobb.
Persze, ha kell az Atmos és valaki tele akarja rakni a szobát hangfalakkal, akkor megértem.

Én azt nem értem, hogy ennyiért, vagy inkább drágábban SR7005-öt hirdettek. gyorsan el is keltek.
A 7007 frissebb, ropogósabb! 

Ne is mond! Én egy 7005 -öst vettem meg, szívom is a fogam! :-) Amióta feltetted, reménykedek, hogy valaki csak elviszi és nem fáj tovább a szívem ezért...

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

ha még nem lenne hm vasam, vinném...így csak egy a masinának.

erről meg légyszi szokjál le, hogy jobbnál jobb eladó portékáid vannak   

Vendég

Még vihető!

Vendég

Szia!

Lehet azért mert aki rászánja magát erre a kategóriára, az még vár picit a 7009-re.... (mint pl. én is)

Hangminőségre nem jobb.
Persze, ha kell az Atmos és valaki tele akarja rakni a szobát hangfalakkal, akkor megértem.

Én azt nem értem, hogy ennyiért, vagy inkább drágábban SR7005-öt hirdettek. gyorsan el is keltek.
A 7007 frissebb, ropogósabb! 

Karateqtya
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Karateqtya »

Szia!

Lehet azért mert aki rászánja magát erre a kategóriára, az még vár picit a 7009-re.... (mint pl. én is)

Vendég

Hihetetlen, hogy nem kell senkinek ez a csúcs Marantz!
A 7005-ös hirdetéseknél mindenki áradozott, hogy milyen jó a gép és az ár, pedig drágábban hirdették.

Vendég

Vihető.

Az ára: 220 ezer forint! 

Vendég

Jegelve.

Vendég

230 ezer forint a csúcs Marantz!

Csere és beszámítás köszönöm, de nem érdekel.
Holnaptól máshol is hirdetem.

Vendég

Néhány kép:

http://www.youtube.com/watch?v=UsWKBcdcMuI

Vendég

Bluetooth modul nélkül 230 ezer forintért vihető a Marantz.
Kiváló gép, fölötte csak processzor-végfok van a Marantz kínálatában.

Vendég

Újszerű állapotban van, nem találtam rajta karcot.
Doboza megvan, futárral tudom esetleg küldeni. 

Vendég

Az erősítőhöz jár egy Marantz RX101 bluetooth modul, ami kb 40 ezer forintba kerül.

http://www.hazimozigyor.hu/marantz__rx1 ... irect_link

Vendég

Egy barátom kérésére eladó egy fekete színű Marantz SR-7007 házimozi erősítő.
Karcmentes, minden tartozéka megvan. Garancia nincsen rá.

Mindent tud, amit kell és még egy kicsivel többet is!
3D és 4K pass through, 7.2 csatornás, airplay, stb.

http://us.marantz.com/us/Products/Pages ... ctId=SR700

Ár: 240 ezer forint

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”