Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Analogue Puccini Settanta Rev 2.0
Re: Audio Analogue Puccini Settanta Rev 2.0
Előre a művész úrral!

Vigyétek, vegyétek!

Sziasztok! Sajnos nincs összehasonlítási alapom, de ez a Puccini bizony nagyon jó!
Üdv: Zoli
Nekem volt a legelső Puccini, majd az R és az se is, később meg az Unico P…Chariokkal. Ha ennek a Settanta-nak a hangja inkább az Unico-ra hasonlít, akkor nagyon jó lehet, ugyanis szerintem az Unico jóval testesebb, szellősebb és finomabb hangú a régi Pucciniknél.
settante egészen más volt.Energiával teli lendületes hang,persze a gyártóra jellemző finomságok megtartása mellett.A legpontosabb mélyenergiák is ezzel az erősítővel jöttek elő az akkor használt jmlab cobalt 816s dobozaimból,szóval ez inkább egy friss,fiatalos és lendületes előadás,mint a szépségre és a kellemesre hajazó előd puccinik voltak.Az unico-t nem ismerem,de valszeg hogy a róla eddig olvasottak alapján nem ugyanaz a vonal lehet.
De persze meg kell hallgatni,mint ahogyan minden mást is vásárlás elött.
Nem én vagyok a címzett,de volt ilyen vasam és az akkoriban próbált puccini se,és az elő végfok bellini donizetti párostól ez a
settante egészen más volt.Energiával teli lendületes hang,persze a gyártóra jellemző finomságok megtartása mellett.A legpontosabb mélyenergiák is ezzel az erősítővel jöttek elő az akkor használt jmlab cobalt 816s dobozaimból,szóval ez inkább egy friss,fiatalos és lendületes előadás,mint a szépségre és a kellemesre hajazó előd puccinik voltak.Az unico-t nem ismerem,de valszeg hogy a róla eddig olvasottak alapján nem ugyanaz a vonal lehet.
De persze meg kell hallgatni,mint ahogyan minden mást is vásárlás elött.
- Bohi011
- Nincs visszaút

- Értékelés: 2
Szia!
Hangban hasonló karakter lehet mint az Unison Unico?
Hangban hasonló karakter lehet mint az Unison Unico?
Előre az olasszal!

Vihető a remek olasz!

Előre vele! 
280-ért előre vele!
Természetesen a távirányítója is megvan.
Legyen elöl az olasz, mint a foci Eb-n!