Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Atoll IN50 SE
Atoll IN50 SE
Rendesen banándugót fogad a terminál?
Meddig tudsz szállítani? Úgy értem mondjuk Kecskemét / Nagykőrös / Cegléd irányába?
Ha valameddig elhozod és benzinkompenzációt is számítasz akkor mennyibe férne bele még neked (árban)?
Atoll IN50 SE
Jól látom két Pre-outja van?
Ez nem a NAD féle jumperes Pre-out ugye ahol vissza kell vezetni az integrált saját végfokára?
Tehát erre a pre-out-ra tudnék kötni aktív subládát is ugye?
Atoll IN50 SE
Üdv.
Nálam kèt ève van. Szinte nem is használtam.Dobozában vettem magánszemèlytől. A korát sajnos nem tudom.
Erősítő:Nelson Pass Aleph5 diy Hangfal:proac response 2.5 diy Hangfalkábel: qed xt40 Összekötő kábel:klotz xlr dac:Cayin idac6 Fejhallgató: shure srh440 Megjelenítő: Lg 55" led tv
Atoll IN50 SE
Üdv.
Milyen idös ?
Köszönöm
Atoll IN50 SE
Jövő hét pénteken megyek a fővárosba ha esetleg valakit érdekel magammal viszem.
Erősítő:Nelson Pass Aleph5 diy Hangfal:proac response 2.5 diy Hangfalkábel: qed xt40 Összekötő kábel:klotz xlr dac:Cayin idac6 Fejhallgató: shure srh440 Megjelenítő: Lg 55" led tv
Atoll IN50 SE
Ismét eladó.
Atoll IN50 SE
95.000ft Ha valakit érdekel itt is elér...70/9436649
Atoll IN50 SE
Feljebb hozom. Csere csak kp.-re.
Atoll IN50 SE
Sziasztok!
Eladnám fent nevezett erősítőmet kifogástalan állapotban(mint az erősítő mint a táv) Doboza nincs meg,mert nem gondoltam,hogy el fogom adni. Feladás megoldható ennek ellenére. Szállításban tudok segíteni Sopron-Győr-Tatabánya vonalon,de Tatabánya környékén (+30km)ha valakit érdekel el tudom vinni.Ára:99.000ft
A képek netesek de szívesen csinálok sajátot ha valakit komolyan érdekel.