Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Erősítők javítása
Erősítők javítása
Szia! Én továbbra is Béres Janit tudnám ajánlani,de olvass vissza !!!
Erősítők javítása
Sziasztok
Tudnátok-e ajánlani nekem valakit, B&O ASC200 panel ellenőrzésére, javítására?
Erősítők javítása
Sziasztok.Civilként megtudhatom-e az erősítőm múltját? Onkyo tx-nr 616 - OS rol van szó. Szekon szerint nem Mo.-n lett forgalomba hozva. Így 100€ lenne a kezelési költség. Itt most az kerül 100€-ba hogy más országban vásárolt gépbe belerakják a kártyát? Ja +szerviz kőltség.Vagy küldjem ki az adott országba hogy ott rakják bele;-) szerintem 100euro egy kicsit sok azért, hogy Mo-ra küldjenek egy kártyát mondjuk Németország helyett. További szép napot nektek.
Erősítők javítása
Sziasztok. Onkyo tx-nr 616 - om most ugy
-
Vendég
Erősítők javítása
Szia!
Nekem is Béres Jani tuningolja,és szereli a cuccaimat és nagyon megvagyok elégedve vele oly annyira,hogy fel sem merül bennem másik szakembert keresni !! De,ez nem azt jelenti hogy nincsenek jó szakemberek rajta kívül,csak egyszerűen azért mert ö egy olyan ember aki szívét lelkét beleteszi a munkájába és presztis kérdés neki hogy mindenki elégedett legyen a munkájával . De azért mindig vannak olyan emberek akik látatlanban és hallatlanban fikáznak valakit és ez számomra érthetetlen amikor meg is győződhetnének erről személyesen. Éppen ezért mielőtt bárki mellett is letennéd a voksod mindenféleképpen győződj meg róla személyesen !! Gondolok itt arra hogy hallgasd meg a saját cuccát hogy mire is számíthatsz !!! Szerintem,ha Janival megbeszélsz egy időpontot amikor meghallgatod a cuccát és megbeszélitek hogy mit is szeretnél,nem fog elzárkózni előle !!!!
Laci.
Jó csak azért kérdeztem mert vannak az országba szak barbárok ,vagy kamusok és tolvalyok ,rámir én elvisszem azt nincs többé,csak ezért kérdeztem .de most már tudom a válaszokbol hogy megbizható szervizek,kösszönöm
-
Vendég
Erősítők javítása
Beszéltem a szervizesel,és monta vigyem vissza megnézi de mondta hogy 80voltos fesz még valamit hazavert és megnézi.Mondta hogy a sok javitás miatt át siklót rajta és nem vete észre a hibát ,de ö is ember mint mindenki
Elviném én oda csak csepele közelebb van ,50 év körüli a csávo és tényleg jó szervizes és sok a meloja mert led tv stb szervizelt most is .Mivel az enyémen elég sok gebaszt hejre hozott a többi meg kis melok voltak,3 hét volt mire a vas hazakerült mert csak is gyári alkatrész került belle,mert én mondtam hogy kiválto anyag semmiképen nem kérek belle.De ha ezek után se lesz jó akkor viszem oda ,de bizti jó lesz,,,,,,,elöre is köszönöm a rengeteg segitséget mindenkitöl...adigis a zene legyen veletek
Erősítők javítása
Szia!
Nekem is Béres Jani tuningolja,és szereli a cuccaimat és nagyon megvagyok elégedve vele oly annyira,hogy fel sem merül bennem másik szakembert keresni !! De,ez nem azt jelenti hogy nincsenek jó szakemberek rajta kívül,csak egyszerűen azért mert ö egy olyan ember aki szívét lelkét beleteszi a munkájába és presztis kérdés neki hogy mindenki elégedett legyen a munkájával . De azért mindig vannak olyan emberek akik látatlanban és hallatlanban fikáznak valakit és ez számomra érthetetlen amikor meg is győződhetnének erről személyesen. Éppen ezért mielőtt bárki mellett is letennéd a voksod mindenféleképpen győződj meg róla személyesen !! Gondolok itt arra hogy hallgasd meg a saját cuccát hogy mire is számíthatsz !!! Szerintem,ha Janival megbeszélsz egy időpontot amikor meghallgatod a cuccát és megbeszélitek hogy mit is szeretnél,nem fog elzárkózni előle !!!!
Laci.
Erősítők javítása
Ismerjük páran a fórumról személyesen is,nagyon precíz, és remekül ért a hifihez :-)
Először én is egy szerelés kapcsán ismertem meg évekkel ezelőtt, azóta viszont különböző dolgokat tuningol illetve rak össze nekem. Nemrég tápot épített, hamarosan pedig egy komplett hangfal következik.
-
Vendég
Erősítők javítása
Ismer itt valaki olyt hogy Béres jános,felajánlota az erösitöm javitasát,valaki valami info?
Erősítők javítása
Sziasztok ! Volna egy hibás Onkyo tx-nr3008-as erősítőm! Nem tud elindulni csak kattog a relé ,de nem indul,nagyon ritkán odáig eljut ,hogy egy pillanatra felvillannak a kijelzőn a feliratok ,illetve a hangerő szabályzó körüli kék karika ,majd relé kattanás és újra se kép se hang ,sőt most ütemesen kb. 2 másodpercenként kattog a relé! Egy ismerősöm bevitte Pesten az Onkyo-hoz ,ott meg is csinálták ,de egy nap után ugyan ez a hiba előállt ,azt mondták visszaadják a javítás árát ,ötletük sincs mi lehet a baja . Azt szeretném kérdezni ,hogy tudtok-e ajánlani valakit a jártas ilyen javításokban és rá lehet bízni ilyen volumenű erősítőt?
Az Onkyo-hoz Bp-n az mit jelent? Márkabolt vagy szerviz?
A hivatalos garanciális javításokat tudtommal a SEKON-osok csinálják, most már a Bartók végén. Ha ők nem tudták volna megcsinálni, az baj lenne.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Erősítők javítása
Sziasztok ! Volna egy hibás Onkyo tx-nr3008-as erősítőm! Nem tud elindulni csak kattog a relé ,de nem indul,nagyon ritkán odáig eljut ,hogy egy pillanatra felvillannak a kijelzőn a feliratok ,illetve a hangerő szabályzó körüli kék karika ,majd relé kattanás és újra se kép se hang ,sőt most ütemesen kb. 2 másodpercenként kattog a relé! Egy ismerősöm bevitte Pesten az Onkyo-hoz ,ott meg is csinálták ,de egy nap után ugyan ez a hiba előállt ,azt mondták visszaadják a javítás árát ,ötletük sincs mi lehet a baja . Azt szeretném kérdezni ,hogy tudtok-e ajánlani valakit a jártas ilyen javításokban és rá lehet bízni ilyen volumenű erősítőt?
Erősítők javítása
3 hete vol egy zárlat és most hoztam haza,feltünt hogy gyoran bekacsol.Régebben mindig 1,majd mégy1 katanás volt kb 3 másodper után szólt most egyböl.be kapcsinál kinyomja a hangszorot,ki pedig pukan egy éleste.Táphibával vitem,egy csomo tranyot illletve zénert cseréltek benne,a vég nem ment szét,nem lehet hogy a relék égtek meg?Nem lehet azt szétszedni és megnézni.Mikkor szétment akkor bugot az erösitö kb fél másod percet
A védelem reléjének a meghibásodása nem zárható ki, de kicsi a valószínűsége.
A bekapcsolási tranziensek elkerülésére, egy RC időzítést használ, ami egy kondi feltöltésén alapszik.
Kikapcsoláshoz általában a transzformátor szekunder feszültségének megléte, illetve pont a hiánya használatos.
Neked mindkettővel vannak problémák, ezért javasolt hozzáértő ember kezébe adni.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Erősítők javítása
3 hete vol egy zárlat és most hoztam haza,feltünt hogy gyoran bekacsol.Régebben mindig 1,majd mégy1 katanás volt kb 3 másodper után szólt most egyböl.be kapcsinál kinyomja a hangszorot,ki pedig pukan egy éleste.Táphibával vitem,egy csomo tranyot illletve zénert cseréltek benne,a vég nem ment szét,nem lehet hogy a relék égtek meg?Nem lehet azt szétszedni és megnézni.Mikkor szétment akkor bugot az erösitö kb fél másod percet
Mérések nélkül elég nehéz választ adni a kérdésedre. Akár félvezető is okozhat ilyen hibát, de egy kifelejtett csavar is.
-
Vendég
Erősítők javítása
Erősítők javítása
Egy kis segitség kellene,mitöl pukan be és kikapcsoláskor az erösitö-egy am 59 es akai mostanába kezte el
A hangsugárzó védelmi áramkörében hibásodott meg valamelyik alkatrész. Hogy pontosan mi azt így csak tippelni lehet.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
-
Vendég
Erősítők javítása
Egy kis segitség kellene,mitöl pukan be és kikapcsoláskor az erösitö-egy am 59 es akai mostanába kezte el
Erősítők javítása
Üdvözlök mindenkit. Tud valaki Szegeden Onkyo szakit? Hdmi panel hiba kapcsán. Tx-nr 616 - OS rol van szó. Előre is köszönöm.
Esetleg talán itt megérdeklődheted.
http://web.t-online.hu/phoenixgold/index1.html
.
De én inkább ezt javasolnám (bár tudom messze van)
http://www.hazimoziszerviz.hu/elerhetoseg.html
Erősítők javítása
Üdvözlök mindenkit. Tud valaki Szegeden Onkyo szakit? Hdmi panel hiba kapcsán. Tx-nr 616 - OS rol van szó. Előre is köszönöm.
Erősítők javítása
Sziasztok!
Az egyik Dénes Péter (EL34) monoblokkom menet közben elhallgatott pár nappal ezelőtt. Tudtok valakit aki vállalná a javítást?
Erősítők javítása
Figyelmeztetés!!!
Az Onkyo hanghiba sok erősítőnél előfordul! De ne kísérletezzetek hőlégfúvóval, meg sütővel. Ma láttam egy szervízből visszajött erősítőt, ahol a chip lába össze voltak olvadva. És még pénzt is kértek érte. Persze meg se mukkan. Így nem is fog.
Erősítők javítása
Sziasztok!
Tegnap filmnézés közben a közelbe csapott be a villám, aminek következtében az erősítő (pioneer) HDMI kimenetéről eltünt a kép, a hang megmaradt. Nagy a gond, vagy könnyen javítható?
Ezt így szerintem nehéz lenne megmondani, sajnos valami szakihoz el kellene vinni, aki kiméri, a hiba okát, remélhetőleg nem nagy a gond (egy resetet megérne csinálni rajta)
Erősítők javítása
Egy ismerősöm régi Kenwood erősítőjét szeretné javíttatni. Tudnátok ajánlani valakit?
www.retroaudio.hu (Alisca Orange, VII. ker.)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
Erősítők javítása
Egy ismerősöm régi Kenwood erősítőjét szeretné javíttatni. Tudnátok ajánlani valakit?