Én sem degradáltam az Audiolabot,csak tényeként írtam ,hogy a két említett készülék nem teljesen ugyan az. Nekem is van tapasztalatom mindkettővel és valóban kiváló készülékek.
Sikeres eladást kívánok.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiolab végfok, előfok
Re: Audiolab vegfk, elofok!
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Nekem is volt kb az osszes tagmclaren termek, tehat probalgattam eleget,...
Igen, igy is lehet nezni. Mikor egyesultek akkor a tag az audiolab korai kapcsolasait hasznalta, foleg a 8000 szeriat, modositasokkal. Beleneztem ezekbe a vegfokokba is, kivaloan ossze van rakva, es nem 20 eves. (Sot meg garis) En nem irtam olyat, hogy ez jobb vagy roaszab, es a regi 250-es sem degradaltam. Aki ilyet szeretne ugy is utanajar,...
Beszamitassal kerult hozzam, meghallgatas utan szembesultem , hogy ezek mennyire jo darabok. Ennyi a tortenet.
Igen, igy is lehet nezni. Mikor egyesultek akkor a tag az audiolab korai kapcsolasait hasznalta, foleg a 8000 szeriat, modositasokkal. Beleneztem ezekbe a vegfokokba is, kivaloan ossze van rakva, es nem 20 eves. (Sot meg garis) En nem irtam olyat, hogy ez jobb vagy roaszab, es a regi 250-es sem degradaltam. Aki ilyet szeretne ugy is utanajar,...
Beszamitassal kerult hozzam, meghallgatas utan szembesultem , hogy ezek mennyire jo darabok. Ennyi a tortenet.
Annyit hozzáfűznék,TagMclaren 250MR tulajként,hogy a 250mr -ben 650 VA trafó dolgozik. Nem beszélve a minőségibb válogatott alkatrészekről.... Ami igen csak kiütközik a hangban-teljesítményben.
Másrészt az Audiolab volt a Tag tulajdona egy darabig. Míg a Tag el nem adta kínának.
Van ennek irodalma a neten aki akar utána nézhet.
Másrészt az Audiolab volt a Tag tulajdona egy darabig. Míg a Tag el nem adta kínának.
Van ennek irodalma a neten aki akar utána nézhet.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Audiolab végfok, előfok
Elado Audiolab 8300MB mono erosito parban!
Makulatlan uj allapot, gyari dobozaban!
Biztositekok cserelve keremia tuning biztositekokra (benne az arban) olvass utana, nagyon nagyon jo keszulekkek, foleg ar ertek aranyban verhetetlen. Mindent IS meghajt!!! 250w 8ohm, 350w 4ohm!
Megegyeznek a TagMclaren 250MR keszulekekkel, csak ez kb uj. (Ugye a Tag az audiolab tulajdona volt)
Hozza Audiolab M-Dac + ugyan csak uj, kivalo allapot dobozaban!
Nalam sokkal dragabb masinak joval gyengebben teljesitettek!
Bp XVII kerulet
Ar egyben: 650e ft
Makulatlan uj allapot, gyari dobozaban!
Biztositekok cserelve keremia tuning biztositekokra (benne az arban) olvass utana, nagyon nagyon jo keszulekkek, foleg ar ertek aranyban verhetetlen. Mindent IS meghajt!!! 250w 8ohm, 350w 4ohm!
Megegyeznek a TagMclaren 250MR keszulekekkel, csak ez kb uj. (Ugye a Tag az audiolab tulajdona volt)
Hozza Audiolab M-Dac + ugyan csak uj, kivalo allapot dobozaban!
Nalam sokkal dragabb masinak joval gyengebben teljesitettek!
Bp XVII kerulet
Ar egyben: 650e ft