Ez esetben elnézésedet kérem. SzVSz teljesen mindegy, mennyit kértek érte, amikor még forgalomban volt: ahhoz kell viszonyítani, hogy ma mit lehet beszerezni annyiért, amennyiért kínálom.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Thule Spirit IA-100
Re: Thule Spirit IA-100
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 220
A hozzászólásom segítő szándékú volt az értékét illetően.Ki is jelöltem vastag betűvel a szőveg részt amire reagáltam,de úgy látom feleslegesen.severance írta: ↑Ma, 07:33Őszintén szólva nem tudom, mi volt a célja a kedves fórumtársnak a bejegyzésével, de egy infó azoknak, akik félnek a gép korától. Én azért kényes vagyok a becsületemre, és nem adok el semmit sem úgy, hogy (jogosan) szidják utána az anyámat. Úgyhogy pár hónapja, kocsival kétszer oda-vissza megjárva Gyulát, elvittem a gépet ecopityuhoz (ha valaki nem ismerné őt: https://www.youtube.com/@EcoPityu/videos), aki kicserélte rajta a már bizonytalanul működő hangerő impulzusadót (elektronikus a hangerőszabályzás, így ezen nem megy át audio jel), és a melegedő alkatrészek (tipikusan ilyenek a végtranzisztorok) forrasztását is felújította. Nem kell tehát "zsákbamacskát" vennie a jövőbeli tulajdonosnak.

A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Őszintén szólva nem tudom, mi volt a célja a kedves fórumtársnak a bejegyzésével, de egy infó azoknak, akik félnek a gép korától. Én azért kényes vagyok a becsületemre, és nem adok el semmit sem úgy, hogy (jogosan) szidják utána az anyámat. Úgyhogy pár hónapja, kocsival kétszer oda-vissza megjárva Gyulát, elvittem a gépet ecopityuhoz (ha valaki nem ismerné őt: https://www.youtube.com/@EcoPityu/videos), aki kicserélte rajta a már bizonytalanul működő hangerő impulzusadót (elektronikus a hangerőszabályzás, így ezen nem megy át audio jel), és a melegedő alkatrészek (tipikusan ilyenek a végtranzisztorok) forrasztását is felújította. Nem kell tehát "zsákbamacskát" vennie a jövőbeli tulajdonosnak.
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 220
Nem is kell.Annak idején a 90-es években jóval drágábban adták.severance írta: ↑2025.11.20., csüt. 12:48Koncepcióváltás miatt (miniDSP + 6 csatorna: a "Saját hifis cuccaimról készült képek" topikban írtam róla) kényszerűen eladásra meghirdetem szívem csücske, röpke 12kg-ot nyomó Thule Spirit IA-100 audiofil erősítőmet. Ez Anders Thule dán tervező saját márkája, de többek között a Primare A10-A20-A30.1-A30.2 termékvonalat, és Teac A-BX10 erősítőket is ő tervezte. Hibátlanul működik, esztétikai hiányossága az elején lévő, fotón látható folt, amit még az előző tulajdonostól "örököltem". Specifikáció és további egyéb infók ezen a linken: https://www.hifiengine.com/manual_libra ... a100.shtml
Budapesten a XVIII. kerületben a Sárkány Center közelében kipróbálható, tömegközlekedéssel vagy vasúttal való továbbszállítás esetén a fuvart a KöKi Terminálig vállalom. Privát üzenetben vagy telefonon (70/383-3518) is rendelkezésre állok.
Ár: 140eFt. Csere nem aktuális, és elnézést kérek, de nem fogom olcsóbban adni: ennyiért szerintem aprópénz, és ha nem kell senkinek, egész jól eláll valamelyik szekrényemben.
IMG_20251120_112101.jpg
IMG_20251120_112118.jpg
IMG_20251120_112200.jpg
IMG_20251120_124447.jpg
thule_spirit_ia100_IMG_20211026_105055.jpg
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Thule Spirit IA-100
Koncepcióváltás miatt (miniDSP + 6 csatorna: a "Saját hifis cuccaimról készült képek" topikban írtam róla) kényszerűen eladásra meghirdetem szívem csücske, röpke 12kg-ot nyomó Thule Spirit IA-100 audiofil erősítőmet. Ez Anders Thule dán tervező saját márkája, de többek között a Primare A10-A20-A30.1-A30.2 termékvonalat, és Teac A-BX10 erősítőket is ő tervezte. Hibátlanul működik, esztétikai hiányossága az elején lévő, fotón látható folt, amit még az előző tulajdonostól "örököltem". Specifikáció és további egyéb infók ezen a linken: https://www.hifiengine.com/manual_libra ... a100.shtml
Budapesten a XVIII. kerületben a Sárkány Center közelében kipróbálható, tömegközlekedéssel vagy vasúttal való továbbszállítás esetén a fuvart a KöKi Terminálig vállalom. Privát üzenetben vagy telefonon (70/383-3518) is rendelkezésre állok.
Ár: 140eFt. Csere nem aktuális, és elnézést kérek, de nem fogom olcsóbban adni: ennyiért szerintem aprópénz, és ha nem kell senkinek, egész jól eláll valamelyik szekrényemben.