Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio CXA60 fekete eladó

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
fischerattila
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Cambridge Audio CXA60 fekete eladó

Hozzászólás Szerző: fischerattila »

Sziasztok!

Eladó a címben szereplő erősítő. Előző tulajdonosnál javítva volt Totel szakszervízben. Azóta (7év) nem volt a plomba felbontva, hibátlanul működik. Heti használtaban van, meghallgatható/kipróbálható, jelenleg csak egy jack/type c kábelen keresztül egy telefonról hajtom. Megvan a gyári doboza, távírányítója. Adok mellé egy DIY tápkábelt is. A tekerőgombján látszik némi kopás,amúgy kifejezetten szép állapotú az erősítő. Van a hangerőszabályzó gombon egy hangerő jelző pötty, amit az előző tulaj ragasztott rá. Szerintem ez kifejezetten hasznos, nekem az volt mindenképp.

Az erősítő ára 150.000 ft, de csere és ráfizetés révén egy Wiim Amp Ultra érdekelhet grafit színben.

Nagykáta - Bp Éles sarok közt a 4-es/31 mentén házhoz viszem, csomagfeladás csak és kizárólag vevő terhére/felelősségére előre utalásssal lehetséges.

Privátba tudtok írni nekem!

Köszönöm hogy elolvastad!
Csatolmányok
20251120_173157.jpg
20251120_173208.jpg
20251120_173237 1.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”