Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Krell KAV-400xi alkalmi áron eladó
Re: Krell KAV-400xi alkalmi áron eladó
Szerintem jobb ha szól valahol mit nézegessem? Ha viszik 450 ért, akkor viszik, ha nem, akkor spájz, vagy jó lesz a fiamnak :)
Utoljára ropyy ugrasztotta előre 2025.12.03., szer. 21:41-kor.
-
Sinclair
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Ne nyísd újra,tartsd meg. Elfér a spájzban :)
Újra nyitom, köszönöm!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6582
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Köszönöm a lehetőséget, zárnám a hirdetést. Nem, nem adtam el, de lelkileg nem vagyok eléggé felkészülve ilyen szintű érdeklődésre, meglehetősen frusztrál a helyzet, a Krell megtartásában sokkal több örömöm lesz úgy gondolom :). Sok sikert mindenkinek!
Így is lehet ezt csinálni, alul a táv és a gyári tápkábel, utolsó zacsi is ott van. Minden készülék minimum így várja a gazdáját...
- Csatolmányok
-
- tempImagebq6OtI.gif (7.15 MiB) Megtekintve 2536 alkalommal
Krell KAV-400xi alkalmi áron eladó
Eladó ez a remek készülék, teljesen gyári állapotban, tökéletesen karcmentesen, saját távirányítójával, gyári dobozával Budapesten.
Három évvel ezelőtt vásároltam itt 450 000 Ft.-ért, és én is ennyiért adnám tovább.
Szerintem kevés készülékben párosul ilyen minőségi hang ekkora tüdővel, esetleg kétszer ennyiért, szóval igazi amerikai hang...
Előzmény: viewtopic.php?t=132757
Három évvel ezelőtt vásároltam itt 450 000 Ft.-ért, és én is ennyiért adnám tovább.
Szerintem kevés készülékben párosul ilyen minőségi hang ekkora tüdővel, esetleg kétszer ennyiért, szóval igazi amerikai hang...
Előzmény: viewtopic.php?t=132757