Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

PS Audio Delta 250 monoblokkok

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1659

Re: PS Audio Delta 250 monoblokkok

Hozzászólás Szerző: viri »

Kb. fél árig beszámítok nekem is érdekes kábelt, elosztót, kiegészítőt, ilyesmit :rolleyes:
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

viri
V.I.P.
V.I.P.

Még meg van, remélem karácsonyig gazdára talál
Segítsünk rá, legyen 650eft
:gift:
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

viri
V.I.P.
V.I.P.

Ketten is kérdezték a pontos méreteit, ide írom a választ, hátha másokat is érdekel:

Szélesség: 43 cm
Magasság: 16.5 cm
Mélység : Előlapig 45 cm fogantyúkkal együtt 48 cm
Súlya: 17 kg/db

H.M.Chaos
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: H.M.Chaos »

Hozzám került a CAT, de közben jártak nálam a monoblokkok is. Nagyon zenei , kellemes hosszan hallgatható a PS , aki ebbe az árban keres erősítőt hallgasson rá mindenképpen !

viri
V.I.P.
V.I.P.

Ismerősi körben elvitték a CAT előfokomat, így már nincs vissza út :rolleyes:

Teszek fel belső képeket, amin látszik az egyszerű minimalista felépítés. Meg a tökéletes, nem felpúposodott kondik, meg talán a hangja lelkét adó japán, zöld toshiba tranzisztorok. Plusz a trafóról is lőttem egy képet.
Csatolmányok
1000007902.jpg
1000007901.jpg
20251030_123510.jpg

viri
V.I.P.
V.I.P.

Az újra nyitás oka, szerelembe estem egy SE csöves erősítővel :smile29:

Ez nem is most történt, csak életemben először nem kezdtem el hirdetni a régit ahogy meglett az új, hanem meg akartam tartani. Azért, mert ha valami ennyi éven át szórakoztatott, sokminden haverok által elhozott cuccal szemben kiállta a próbákat, akkor nem rossz az hogyha bármikor visszatudnék nyúlni hozzá. A Convergent Audio Technology SL-1 Signature klón csöves előfokommal olyan hangja van a monoblokkoknak, mint a legnagyobb push-pull csöveseknek, de az SE más. Teljesen más, minden hátrányával, kompromisszumával együtt rabul ejtett, mostmár mondhatom pár hónap után, hogy tartósan :) Helyhiány is van, a pénz is mindíg jól jön, ezért döntöttem így :)

Szóval itt a lehetőség, otthoni próba is megoldható, valószínűleg a kis trafó zúgás is 0, vagy minimális lesz, mert mint kiderült, nálam mindennek , ennek az SE-nek is van egy kis hangja, máshol meg semmi. Plusz egy barátom említette a múltkor azt az esetet, amire én nem is emlékeztem, hogy egyszer kérte, hogy vigyem át hozzá (nem volt eladó), és nála sem volt hangja, igaz a földön volt.

Árban annyit módosítanék, hogy a kezdő leírásban szereplő jelentős alkut visszavonom minimális alkura.

Ára: 690eft

Köszi, hogy elolvastad! :)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6482

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Unlocked 2.jpg
Unlocked 2.jpg (3.33 KiB) Megtekintve 1364 alkalommal
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

viri
V.I.P.
V.I.P.

Hát ezt kicsit elkapkodtam, nem adom el, megtartom őket. :smile53:

viri
V.I.P.
V.I.P.

PS Audio Delta 250 monoblokkok

Eladóvá váltak a címben említett PS Audio Delta 250 monoblokkjaim.

8 ohmon 250W, 4 ohmon 400W-ot tud. 1 ohmig stabil.

5 éve vettem őket a megboldogult Schmidt Feritől, azért írom ki a nevét, mert tudom, hogy sok régi fórumtárs ismerte, zeneszerető, hifi gyűjtő volt Pakson, hegyekben álltak nála a jobbnál jobb cuccok. Tehát előtte nála állt évekig, a gyűjteménye egyik darabjaként. Ezt azért írom, hogy azért valamennyit lehet tudni az előéletéről, nem szét hajtott darabok.

Külsőre nem makulátlanok, hajszálkarcok vannak a tetején itt-ott, mély karc nincsen. Eleje szép. Működése hibátlan, sosem volt vele probléma. Állványba helyezve hallható kis trafó zúgás (nem a hangszóróból, hanem a készülékből) utána olvasva, szinte mindegyiknél volt ez, engem nem zavart, a hangja miatt elnéztem neki. Ráadásul a földre téve (ami talán a legjobb az ilyen nagyobb monoblokkok számára) szinte egyáltalán nem hallható. Feritől elhoztam annak idején az összes nagy vasát, ami a Martin Logeneket megtudja hajtani, és messze jobban tetszett mindegyiknél, pedig olyanok is voltak, mint pl. a Bryston monoblokkok, amit akkor adott volna 1M-ért. Egyszerűen zeneibb volt, minden tekintetben jobb volt hallgatni, mint azokat. Jóval melegebb, és simább hangú, mint a legtöbb félvezetős nagy vas. Erről akkkor győzödtem meg végleg, amikor a 103dB érzékenységű Avantgarde Acoustic trióra rákötöttük, egy nagyon drága csöves után, és gyönyörűen tartotta a színvonalat, nem kaptunk az arcunkba kiabálós félvezetős hangot. Ennyit a fényezésről, akit érdekel, gondolom úgy is utána olvas, de legfőképpen kipróbálja, amit második körben ha nálam hallotta, akkor megteheti saját rendszerben.

Az árát nem könnyű belőni, elég ritkán van eladó. 1994-ben 5000 dollár volt az új ára.
Most egy eladót látok a hifisharkon 24000 NOK-ért, az 797eft.

Én arra gondoltam, hogy legyen 690eft. Kp-s vásárlás esetén még jelentős alku is lehetséges.
Helyileg csepel szigeten hallgatható meg.
Éredeklődni priviben, vagy 06húsz3450959
Csatolmányok
IMG_9393.JPG
IMG_9392.JPG
IMG_9391.JPG
IMG_9388.JPG
IMG_9385.JPG
IMG_9383.JPG
IMG_9382.JPG

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”