A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Szerintem ő valamikor az enyém volt, valójában utána, amik követték, kb 1.5 millió értékig (hasznaltan) nem tudtak többet. Tényleg kiváló ár /érték arány. Hajrá!
Ez egy igen-igen jó erősítő,csak ajánlani tudom.One tulajként,öt év távlatából mióta az enyém megvan,nem igen éreztem váltásra kedvet.Kiváló készülék,kíváló áron.Sok sikert kívánok az eladáshoz!
Szép napot!
Eladó egy régóta nem felbukkant típusú integralt erőmű - mikor az ember megpróbál de nagyon nehéz feljebb lépni esete - tökéletes állapotban, a képek szerint is (kérésre küldök képet, videót pluszban)
Nem összetéveszthető hangzás a hasonló árban lévő (vagy sokszor drágábban felkerülő) FL two vagy Three típusokkal... (nem leszólva azokat)
Nem véletlenül nem volt One hirdetve már hosszú ideje - potméter, kijelző tökéletes, "faládikája", tartozékai jelen vannak, távirányító fóliázott...
Szombathelyen hallgatható, szállítás szóba jöhet Budapest vagy a Balaton irányába... Ára: 700.000,- kerek HUF
(csere esetleg Norma Ipa 140 vagy hasonló szintű Accuphase integráltra...)