Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 851A erősítő
- potty6
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Re: Cambridge Audio Azur 851A erősítő
Sajnos, itt most semmilyen csere nem aktuális.
- potty6
- Nincs visszaút
Bár semmit nem változott az állapota néhány hét alatt, mióta nálam van,
mégis
úgy éreztem, illik saját fotókat feltennem az előző, szintén fórumtársbeli tulajdonos korábbi képei mellé.
Ugyan ezek se lennének nevezhetők az Év Reklámfotója címre, valahogy mégis így éreztem kereknek az ügyet. Ez tehát az aktuális, mai állapot.
(Nyilván nem az én érdemem, hogy az erősítő - számlája tanúsága szerint - kicsit több mint tízéves kora ellenére egy szerintem kifejezetten szépen megvigyázott példány műszaki és esztétikai szempontból egyaránt.)
Innen is tisztelet & köszönet a korábbi tulajdonosoknak.
mégis
úgy éreztem, illik saját fotókat feltennem az előző, szintén fórumtársbeli tulajdonos korábbi képei mellé.
Ugyan ezek se lennének nevezhetők az Év Reklámfotója címre, valahogy mégis így éreztem kereknek az ügyet. Ez tehát az aktuális, mai állapot.
(Nyilván nem az én érdemem, hogy az erősítő - számlája tanúsága szerint - kicsit több mint tízéves kora ellenére egy szerintem kifejezetten szépen megvigyázott példány műszaki és esztétikai szempontból egyaránt.)
Innen is tisztelet & köszönet a korábbi tulajdonosoknak.
- potty6
- Nincs visszaút
Egy korábbi teszt az erősítőről:
https://www.av-online.hu/hifi/cambridge ... teszt_1001
És a szerkesztőség még ma is saját kategóriájának teszt, ill. referencia készülékeként használja a
Cambridge Audio Azur 851A erősítőt.
https://www.av-online.hu/hifi/cambridge ... teszt_1001
És a szerkesztőség még ma is saját kategóriájának teszt, ill. referencia készülékeként használja a
Cambridge Audio Azur 851A erősítőt.
- potty6
- Nincs visszaút
...az erősítő még megvan,
de az xlr kábel már nem aktuális.
de az xlr kábel már nem aktuális.
- potty6
- Nincs visszaút
Cambridge Audio Azur 851A erősítő
Kitűnő állapotban kínálom eladásra
ezt az eredetileg Németországban vásárolt
CAMBRDIGE AUDIO AZUR 851A
erősítőt.
Én vagyok a harmadik tulaja - bár nálam csak kb. 2 hetet töltött, mert lehetőségem adódott egy feljebb lépésre.
A készülék eredeti számlája is megvan. Az erősítő esztétikailag (és műszakilag is) meglepően kiváló állapotú.
Én vettem hozzá nemrég, és szintén itt a fórumon egy Nordost Heimdall 2 xlr (1 m) kábelt, ami gyönyörűen kihozza a minőségi maximumot az erősítőből. (A kábel és a doboza szintén hibátlan állapotú.)
Tehát akár együtt, akár külön is eladó a két tétel, és mindkettőt ugyanannyiért adom, amennyiért pár hete én vettem őket:
A CAMBRIDGE AUDIO Azur 851A erősítő: 250.000 Ft,
A NORDOST Heimdall 2 xlr kábel gyári dobozával együtt pedig: 150.000 Ft (a kábelt persze, saját rovatában is meghirdetem).
Érdeklődni: itt a fórumon, privátban
vagy
du. 3h után bármely nap a 0630-942-3105 számon.
Személyes átvétel Budapesten (ha megoldható, az erősítőt nem postáznám).
(A képek kissé gyengék, a valóságban az erősítő és a táv is sokkal szebb állapotú, a kábel pedig tényleg; szinte mint az új.)
ezt az eredetileg Németországban vásárolt
CAMBRDIGE AUDIO AZUR 851A
erősítőt.
Én vagyok a harmadik tulaja - bár nálam csak kb. 2 hetet töltött, mert lehetőségem adódott egy feljebb lépésre.
A készülék eredeti számlája is megvan. Az erősítő esztétikailag (és műszakilag is) meglepően kiváló állapotú.
Én vettem hozzá nemrég, és szintén itt a fórumon egy Nordost Heimdall 2 xlr (1 m) kábelt, ami gyönyörűen kihozza a minőségi maximumot az erősítőből. (A kábel és a doboza szintén hibátlan állapotú.)
Tehát akár együtt, akár külön is eladó a két tétel, és mindkettőt ugyanannyiért adom, amennyiért pár hete én vettem őket:
A CAMBRIDGE AUDIO Azur 851A erősítő: 250.000 Ft,
A NORDOST Heimdall 2 xlr kábel gyári dobozával együtt pedig: 150.000 Ft (a kábelt persze, saját rovatában is meghirdetem).
Érdeklődni: itt a fórumon, privátban
vagy
du. 3h után bármely nap a 0630-942-3105 számon.
Személyes átvétel Budapesten (ha megoldható, az erősítőt nem postáznám).
(A képek kissé gyengék, a valóságban az erősítő és a táv is sokkal szebb állapotú, a kábel pedig tényleg; szinte mint az új.)