Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad C355BEE erősítő távirányítóval
Re: Nad C355BEE erősítő távirányítóval
Korrekt ajánlatokat szívesen fogadok!
Új árak: 90e és 80e forint
Ajánlatokat meghallgatok, az árak nincsenek kőbe vésve!
Az utángyártott távirányítóval rendelkező erősítő árát csökkentem 90000 forintra.
Meghirdetek még egy C355-öst.
Ez az erősítő esztétikailag is nagyon jó állapotban van és gyári távirányító jár mellé.
Ára: 100000Ft
Ez az erősítő esztétikailag is nagyon jó állapotban van és gyári távirányító jár mellé.
Ára: 100000Ft
Új ár: 100000Ft
Nad C355BEE erősítő távirányítóval
Eladásra kínálok egy NAD C355BEE erősítőt.
A képeken látható kisebb esztétikai hibákat leszámítva tökéletes állapotban van.
Távirányítót is adok hozzá, ez nem eredeti NAD távirányító, de kimondottan erre az erősítőre lett programozva, minden funkciót tud.
3-4 éve van nálam ez az erősítő, a teljes rendszert leépítem, ezért válok meg tőle.
Budapesten található.
Irányár: 110000Ft
A képeken látható kisebb esztétikai hibákat leszámítva tökéletes állapotban van.
Távirányítót is adok hozzá, ez nem eredeti NAD távirányító, de kimondottan erre az erősítőre lett programozva, minden funkciót tud.
3-4 éve van nálam ez az erősítő, a teljes rendszert leépítem, ezért válok meg tőle.
Budapesten található.
Irányár: 110000Ft