Sziasztok,
Kihasználatlanság miatt eladnék néhány erős>tőmet. Ár-érték arányban szerintem kiváló darabok. Szépek, jól szólnak, hibátlanul működnek.
1.Solen Cougar hybrid erosito. Ára 95e ft Tungsram ECC83 csovekkel.
Elozmeny:
viewtopic.php?f=32&t=160257&p=2600760&h ... n#p2600760
Remek darab, igen ritka is.
2. TMP ANT Mundorf Silver Gold 190e ft
Szerintem nem kell bemutatni, megszorongatja a komoly erositoket is. Meglepoen sokat tud, tenyleg. Ez az extra verzio jobb kondikkal, talan a kabelezes is masabb, mint a sima ANT-nak. Fa dobozaban, karcmentes allapotban van.
3. Sanei 6C33C SE 15W japan erosito 650e ft
15W single ended erosito, max teljesitmenyen is csak 1% a torzitasa NFB nelkul is. XE szerias Tango trafok, Ongaku kapcsolas, tiszta, reszletes, dinamikus hang. 6189 srpp az eleje, 12bh7 elso fele erosit, a masodik fele katodkoveto, egy Jensen csatolo. Nippon elkok, Riken es Shinkoh ellenallasok vannak benne meg. 100v-os belpiacra gyartott vas, de adok hozza egy komogy 600W-os Noguchi trafot. A negy Tango es a Noguchi tobbet er, mint, a kikialtasi ar...
Csepel Szigeteken vannak az erositok. A ket kicsit tudom postazni is gond nelkul, a Sanei doboza is megvan elvileg, de azt azert jobb lenne szemelyesen.
Csinalok majd kepeket is.
Beszamitani Kondo RCA osszekotot tudok.
Koszi!
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling