Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quad Vena 2 sztereó erősítő
Re: Quad Vena 2 sztereó erősítő
A legolcsóbban 250.000 Ft-ért látok árukeresőn, enyém 3 hónapos, számlás,garis, ésszerű és komoly ajánlatokra nyitott vagyok 

Utoljára kökény ugrasztotta előre 2025.07.18., pén. 13:09-kor.
Quad Vena 2 sztereó erősítő
Eladó Quad Vena 2 erősítő,
Pár infó: 2x45 W, AB osztályú, aranyozott analóg RCA csatlakozók, digitális optikai és koax bemenetek
ESS Sabre32 ES9018K2M DAC modulaptX Bluetooth vezeték nélküli zenelejátszás.
Hang-Kép Studiótól vásároltam 2025.03.10-én, újszerű állapotban van.Garis 2026. 03.10-ig.
Én csak bluetooth zenelejátszóként használtam Dynaudio Emit M20 hangfalakkal, nálam nagy bulit csinált a nappaliban.
Ár: 185.000,-Ft
Helyileg Debrecen, doboza, tápja, távirányítója természetesen megvan hozzá.Személyes átvétel preferált, Budapestre való feljuttatást meg tudom oldani.
Csere, beszámítás, köszönettel, de nem érdekel.
Érdeklődni privi vagy tel: harminc/9nulla8-2268
Pár infó: 2x45 W, AB osztályú, aranyozott analóg RCA csatlakozók, digitális optikai és koax bemenetek
ESS Sabre32 ES9018K2M DAC modulaptX Bluetooth vezeték nélküli zenelejátszás.
Hang-Kép Studiótól vásároltam 2025.03.10-én, újszerű állapotban van.Garis 2026. 03.10-ig.
Én csak bluetooth zenelejátszóként használtam Dynaudio Emit M20 hangfalakkal, nálam nagy bulit csinált a nappaliban.
Ár: 185.000,-Ft
Helyileg Debrecen, doboza, tápja, távirányítója természetesen megvan hozzá.Személyes átvétel preferált, Budapestre való feljuttatást meg tudom oldani.
Csere, beszámítás, köszönettel, de nem érdekel.
Érdeklődni privi vagy tel: harminc/9nulla8-2268