Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Note Kit4 PP erősítő
Re: Audio Note Kit4 PP erősítő
Már mást boldogít...
Keddig: JÉG
No itt legalább hallhattunk hozzáértőt....köszönöm!
Nem tudom az eredeti csövek milyenek voltak, de az biztos, hogy hallottam ruszki 6sn7-tel (6C8N tán) és ezzel a Kenraddal...volt különbség rendesen, ezt többen megerősítették, tehát nem placebo volt...
A zeneiséget adom, beindítod és hallgatod....semmi hifi csak muzsika
Nem tudom az eredeti csövek milyenek voltak, de az biztos, hogy hallottam ruszki 6sn7-tel (6C8N tán) és ezzel a Kenraddal...volt különbség rendesen, ezt többen megerősítették, tehát nem placebo volt...
A zeneiséget adom, beindítod és hallgatod....semmi hifi csak muzsika

- fff
- Törzsvendég
- Értékelés: 173
Sziasztok!
Ennek semmi köze a p2 höz.
Ezt Vass Andrási Gyuri bácsi rakta össze anno. Ahogy Ő mondta, nem véletlen hogy nem volt reklámozva a Merlinben ez a cucc. Nagyon finom hangú darab. Nem lehete vele hifizni, viszont éjszakákba menően zenét hallgatni annál inkább. Konkrétan ez a darab az enyém volt sokáig. Akkor még eredeti volt mindene. Csövek és kábelek. Kivéve a jelkábel, mert oda Kondo spc lett rakva. Sajnos mikor eladtam egy kiváló amatőr mindenhez is értő vájtfülű kollega kicserélte a trafótól kimenő kábeleket és a régi gyári sovtek csöveket. Annnyira szerettem hogy vissza is vettem. Akkor került a trafótól kifele is Kondo ksl bele.
Nálam akkor járt oto is. De az sem váltotta le. Mert ennek a hangja nekem sokkal jobban közel állt a lelkemhez.
És akkor most jöhet a kérdés, hogy miért is adtam el elsőre?
Mert sikerült beszereznem egy V.A. Gyuri bácsi keze által gyártott AN P1 SE klón erősítőt. Abban Gyuri bácsi minden fejlesztése benne volt. 4 gyerekfej méretű trafó és társai.
Hát bocsi ha bőlére sikerült. De hát elragadtak az érzelmek.
Volt p2 is a birtokomba. De ez maradt nálam legtovább. A p2 6l6 ez 6v6.
Ennek semmi köze a p2 höz.
Ezt Vass Andrási Gyuri bácsi rakta össze anno. Ahogy Ő mondta, nem véletlen hogy nem volt reklámozva a Merlinben ez a cucc. Nagyon finom hangú darab. Nem lehete vele hifizni, viszont éjszakákba menően zenét hallgatni annál inkább. Konkrétan ez a darab az enyém volt sokáig. Akkor még eredeti volt mindene. Csövek és kábelek. Kivéve a jelkábel, mert oda Kondo spc lett rakva. Sajnos mikor eladtam egy kiváló amatőr mindenhez is értő vájtfülű kollega kicserélte a trafótól kimenő kábeleket és a régi gyári sovtek csöveket. Annnyira szerettem hogy vissza is vettem. Akkor került a trafótól kifele is Kondo ksl bele.
Nálam akkor járt oto is. De az sem váltotta le. Mert ennek a hangja nekem sokkal jobban közel állt a lelkemhez.
És akkor most jöhet a kérdés, hogy miért is adtam el elsőre?
Mert sikerült beszereznem egy V.A. Gyuri bácsi keze által gyártott AN P1 SE klón erősítőt. Abban Gyuri bácsi minden fejlesztése benne volt. 4 gyerekfej méretű trafó és társai.
Hát bocsi ha bőlére sikerült. De hát elragadtak az érzelmek.

Volt p2 is a birtokomba. De ez maradt nálam legtovább. A p2 6l6 ez 6v6.
A zene maga az üzenet .
Nem vagyok AN tudor, de ránézve a P2 csőkészletére én nem találok szignifikáns azonosságot.
De ha erre téved egy szagértő, talán megtisztel minket infóival...
De ha erre téved egy szagértő, talán megtisztel minket infóival...

- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 209
Üdv!Tulku1 írta: ↑2025.05.01., csüt. 15:09Fent nevezett készülék megbecsült állapotban a következő csövekkel:
- 12ax7 Telefunken
- 6sn7 Kenrad (USA NOS)
- 6v6gt orosz
Végcsövekből van egy garnítúra teljesen új, a 6sn7 mostanság lett vásárolva.
Ezen kívül egy dobozban vannak még orosz 6sn7-ek sokan és 3 db 6v6gt működőképes állapotban.
Szerintem hangja messze felülkerekedik árkategóriáján, de mindenki a saját lovát dícséri....ugye...
Az biztos, hogy baromi muzikális darab. Itt nálam a Spendoron messze ez a legmuzikálisabb darab amit eddig hallgattam.
Kipróbálható, személyesen átvehető Budapesten a XVI. kerületben egy Spendor SP1 társaságában, tehát a zene nagyjából borítékolható.
Ára: 450 ezer pénz.
Privátban vagy a harminc 439nulla088 számon minden esetleges kérédésre készséggel válaszolok.
1000009055.jpg
20250501_145439.jpg
1000009054.jpg
1000009056.jpg
Ez tulajdonképpen egy P2-nek felel meg 2x20 Watt-tal?
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Audio Note Kit4 PP erősítő
Fent nevezett készülék megbecsült állapotban a következő csövekkel:
- 12ax7 Telefunken
- 6sn7 Kenrad (USA NOS)
- 6v6gt orosz
Ezen kívül egy dobozban vannak még orosz 6sn7-ek sokan és 3 db 6v6gt működőképes állapotban.
Szerintem hangja messze felülkerekedik árkategóriáján, de mindenki a saját lovát dícséri....ugye...
Az biztos, hogy baromi muzikális darab. Itt nálam a Spendoron messze ez a legmuzikálisabb darab amit eddig hallgattam.
Kipróbálható, személyesen átvehető Budapesten a XVI. kerületben egy Spendor SP1 társaságában, tehát a zene nagyjából borítékolható.
Privátban vagy a harminc 439nulla088 számon minden esetleges kérédésre készséggel válaszolok.
- 12ax7 Telefunken
- 6sn7 Kenrad (USA NOS)
- 6v6gt orosz