Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gryphon S100 végfok

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 73

Re: Gryphon S100 végfok

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

1.2M. de mint írtam, a végleges áráról beszéljünk telefonon.
IMG_4554.JPG

Utoljára tapaizo ugrasztotta előre 2025.05.03., szomb. 13:03-kor.

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó

Köszönöm a méltató szavakat!
Szívesen látok minden potenciális vásárlót meghallgatásra.
A kialkudott vételár letét ellenében, amiről papírt írunk, saját rendszerben is meghallgatható.
Beszámítással, ill. cserével köszönettel de nem élnék.

kammerer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 117

Hozzászólás Szerző: kammerer »

Ha szabad egy-két mondatot azoknak, akik esetleg nem ismerik a márkát, típust.

Volt alkalmam egy-kétszer meghallgatni tapaizo-nál is ezt a végerősítőt az évek alatt, többféle körítéssel és hangdobozzal is, ahogy a rendszere egyéb részei változtak. De egy-két erősítővel is adódott alkalom összehasonlítani az adott rendszerben. Ez egy olyan fajta állat, aminek megvan az ereje az elefántot is ledönteni a lábáról, mégis szelíd fajta. Megvan benne a skandináv hifire jellemző korrektség, pontosság, tisztaság, kiegyenlítettség, de egyúttal lágy is a hangja. Talapzata tud lenni igen komoly rendszereknek mennyiségileg és minőségileg is. Mint kibic, sajnálom, hogy Zoli eladja, de hát a csöves előfok mellé most csöves végfok kerül nála.
Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó

Gryphon S100 végfok

Kb. 3 hónap tömény vívódás után eladásra kínálom a Gryphon S100 végfokomat, a vívódás részben az erősítő minősége miatt, részben hogy visszatérjek-e a csöves világba miatt volt.
Ez az S100 a mai napig erősen referencia készülék, sokan használták ezeket az erősítőket kiállításokon demózásra különböző rendszerekben, bármit meghajt elképesztő minőségben, és ez egy cseppet sem túlzás.
Nem sok van eladó, és ami van az is külföldön, most talán egyet hirdetnek, de alaposabban nem néztem utána.
Sok minden fellelhető róla a neten.
Műszakilag teljesen hibátlan, ami a hangjával átütő sikerrel közvetít bármilyen hangsugárzóval.
Esztétikailag nyilván van némi prezúr, de semmi komolyra nem kell gondolni, csak amit az ilyen készülékek a mozgatásból eredően összeszednek az évek folyamán, sajnos feketét nem egyszerű fotózni :rolleyes:
Bekapcsolás után(amivel vigyázni kell, mert ha megy más nagyobb fogyasztó is, simán leveri a 16A-es biztit) 10 perc múlva már jó meleg(„A”) osztály, valós szimmetrikus, dual monó felépítés, csak a tápcsatlakozó és a bekapcsoló gomb a közös, minden más középen egy vaslemezzel elválasztva házon belül, ezt hallani kell, nem is mennék bele mindenféle közhelyekbe.
Hozni-vinni nem egyszerű, mivel 40kg. körül van a súlya, doboza sajnos nincs, már én is nélküle vettem.
A készülék Tömörkényen lakik, és csak személyes átvétel lehetséges, de úgy is meg kell fülelni, úgyhogy ez alap opció szerintem.
Az árát illetően 1.2mill.ft.-ot gondoltam, de beszéljünk róla ha komolyan érdekel valakit.
https://gryphon-audio.dk/wp-content/upl ... ochure.pdf

tapaizo@gmail.com
+36302198979
IMG_4558.JPG
IMG_4557.JPG
IMG_4553.JPG
IMG_4554.JPG
IMG_4551.JPG
IMG_4552.JPG

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”