Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rotel RB-970BX mkII típusú végfok, végerősítő eladó
Re: Rotel RB-970BX mkII típusú végfok, végerősítő eladó
Megtörtént az átvétel, köszönöm, zárom!
Jég! Elméletileg elkelt a végfok, átvételt követően zárom!
Adatok:
8 Ohm: 2 x 60 Watt RMS (20-20.000Hz, 0,03%)
4 Ohm: 2 x 110 Watt (1kHz, 1% THD)
Peak current: 30 A (0.1 Ohm, 10µs, 1 pulse)
Total harmonic distortion: 0.03%
Attenuation factor: 280 (20 to 20,000Hz, 8Ohm)
Frequency response: 15 - 100,000 Hz (+0/-1 dB)
Signal to Noise Ratio: 116 dB (IHF, A-Network)
Overload protection: No
Mono circuit: 180 W into 8 ohms
Dimensions: 440 x 92 x 334 mm (WxHxD)
Weight: 6,8 kg
8 Ohm: 2 x 60 Watt RMS (20-20.000Hz, 0,03%)
4 Ohm: 2 x 110 Watt (1kHz, 1% THD)
Peak current: 30 A (0.1 Ohm, 10µs, 1 pulse)
Total harmonic distortion: 0.03%
Attenuation factor: 280 (20 to 20,000Hz, 8Ohm)
Frequency response: 15 - 100,000 Hz (+0/-1 dB)
Signal to Noise Ratio: 116 dB (IHF, A-Network)
Overload protection: No
Mono circuit: 180 W into 8 ohms
Dimensions: 440 x 92 x 334 mm (WxHxD)
Weight: 6,8 kg
Legyen az ára 90.000.-Ft 

"Jo estet kivanok!"
még nem élt a próba lehetőségével, így továbbra is eladó a végfok 100.000.-Ft-ért.

Mindenképpem megér egy próbát 

Jo estet kivanok!
Ezt a Bowers melynyomot szeretnem nagymertekben kihajtani vele.
Velemeny?
Ezt a Bowers melynyomot szeretnem nagymertekben kihajtani vele.
Velemeny?
Legyen az ára 100.000.-Ft 

Legyen az ára 110.000.-Ft 

Véleményem szerint, illetve tapasztalataim alapján inkább az angol hangfalak állnak jól a Rotel végfoknak. A Bowers & Wilkins DM 305 a Rotellel szólt a legjobban, a többi meg sem közelítette hangzásban, és A Wharfedale Diamond 11.2 is a Rotellel a legrészletesebb, a legdinamikusabb, igazi kiegyensúlyozott zenei hangzás, élvezet hallgatni. Sem a Denon, sem az Arcam illetve a Heed végfok nem passzol hozzá ennyire, mint a Rotel.
A Triangle Esprit-Titus Ez hangfal is jól szól vele, de a túlzott mély a közép és a magas rovására megy. A Triangle nekem a Denonnal szól a legszebben, a leglágyabban, nagyon jó felbontással, élethű, élvezhető hangzással. Leírom mégegyszer, hogy ezek az én tapasztalataim, nem vitát szeretnék kezdeményezni, feltehetően van olyan ember is akinek más tetszik!
A Triangle Esprit-Titus Ez hangfal is jól szól vele, de a túlzott mély a közép és a magas rovására megy. A Triangle nekem a Denonnal szól a legszebben, a leglágyabban, nagyon jó felbontással, élethű, élvezhető hangzással. Leírom mégegyszer, hogy ezek az én tapasztalataim, nem vitát szeretnék kezdeményezni, feltehetően van olyan ember is akinek más tetszik!
Rotel RB-970BX mkII típusú végfok, végerősítő eladó
Eladó a képeken látható Rotel RB-970BX MK II típusú végfok kitűnő műszaki és nagyon jó esztétikai állapotban. Elől a felső élén van egy-két pici festékhiány, a képeken látható, egyébként nagyon szép állapotban van.
A neten minden adat megtalálható róla. Én egy Bowers & Wilkins DM 305 típusú hangfalhoz vettem, nem okozott csalódást, nagyon szépen muzsikálnak együtt, így mással nem is próbáltam. A hangfalat is hírdetem a megfelelő helyen, szerintem tökéletes párosítás, és nem is horror áron. Véleményem szerint ennyi pénzért ritkán hall az ember ilyen jó hangot.
Az erősítő Békéscsabán található, itt megtekinthető, tesztelhető.
Az erősítő ára 120.000.-Ft, a telefonszámon 20/388-2269.
Esetenként Békéscsaba-Budapest útvonalon tudok a szállításban segíteni.
A neten minden adat megtalálható róla. Én egy Bowers & Wilkins DM 305 típusú hangfalhoz vettem, nem okozott csalódást, nagyon szépen muzsikálnak együtt, így mással nem is próbáltam. A hangfalat is hírdetem a megfelelő helyen, szerintem tökéletes párosítás, és nem is horror áron. Véleményem szerint ennyi pénzért ritkán hall az ember ilyen jó hangot.
Az erősítő Békéscsabán található, itt megtekinthető, tesztelhető.
Az erősítő ára 120.000.-Ft, a telefonszámon 20/388-2269.
Esetenként Békéscsaba-Budapest útvonalon tudok a szállításban segíteni.