Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DIY 2a3

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
ZsNagy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 23

Re: DIY 2a3

Hozzászólás Szerző: ZsNagy »

Psvane Acme nélkül 200 eft .

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 162

Hozzászólás Szerző: Tulku1 »

1. A hirdetővel nem találkoztam, pár esetben beszéltünk telefonon. (tehát nem vagyok érdekelt az erősítő eladásában)
2. A készítőt 10 éve ismerem, elég elismert elektromos szakember (nem elsősorban hifi berkeken belül, de sokan ismerik)...konkrétan a szomszédom volt, amit a csöves technkiáról ismerek, azt tőle szedtem össze.
3. Nekem is ilyen elven működő csövesem van (trióda hajt triódát, 2a3 vagy 45ös csövekkel) azt kell mondjam, nagyon jól megkonstruált, kevés alkatrészt tartalmazó, nagyon jó hangú darab (nyilván nem írhatom le, hogy szerintem nagy érzékenységű hangfalaknál a legjobb hang, mert felgyújtom a topikot)
4. Nekem is Acme 2a3 van, kipróbáltam már egyet s mást és azt kell mondanom, hogy baromi jó hangja van, neutrális, kiváló feszes basszussal és nyitott felső végekkel, de sohasem bántó, viszont mindent megmutat, ami előtte és utána van.
5. No ez viszont szubjektív lesz: Szerintem alapanyagár alatt árulják, tessék megvenni, mert nevetségesen olcsó, illetve minden upgade-et nagyon jól megmutat.

K/L
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 100

Hozzászólás Szerző: K/L »

Nagyon sok érdemi infó ,,hangzott el", köszönet érte.

Sajnos manapság már az alkatrészek sem jönnek ki ennyiből. Sok sikert az eladáshoz!
Analóg: Technics SL1200mk2, Denon DL103, HANG MC transzformátor
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan

ZsNagy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Üdvözlöm
Nem hiszem hogy ismerős lenne a készítő.

Ez egy munkahelyen, unalomból 🙂 készült darab.Három kicsi trafó van benne. Azon kívül olcsó megmaradt alkatrészek vannak benne.
Ennek ellenére amint a képen is látható elég különleges dolgokkal van egyensúlyban .
Lampizator Golden Gate dac , vagy Tannoy westminster royal se .
Elsősorban jazz , hangszeres zene amire érdemes használni , nagy érzékenységű hangszórók szükségesek hozzá.
Nagyon egyszerű felépítésű annak érdekében hogy minden a legkevesebb ellenállásba ütközzön...
A pár Acme ára kb 280 eft(ár +vám+ adó )
Másfél év kb 500 óra van bennük.
Az eladás oka hogy a készítő van olyan kedves hogy megcsinálja nekem ugyan ezt csak jobb alkatrészekkel és nagyobb és több trafókkal.
Hallani kell mint mindent ..

Köszönöm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.02.08., szomb. 12:15-kor.
Ok: topikgazda kérésére módosítva

K/L
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 100

Hozzászólás Szerző: K/L »

Tiszteletem,

ugyan nem vagyok potencionális érdeklődő, de bizonyára sokakat érdekelne és az esetleges eladást is elősegítheti, ha említésre kerülne, hogy ki munkája az erősítő és van-e érdemi információ a felhasznált alkatrészekről.
Analóg: Technics SL1200mk2, Denon DL103, HANG MC transzformátor
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan

ZsNagy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DIY 2a3

Eladó

DIY készítésű 2a3 integrált erősítő.
Kb 3 watt teljesítmény.
Egy pár rca bemenet van .
A csövek; Psvane Acme 2a3 kb 1.5 évesek első tulaja vagyok. Az előfok csövek,Ec86 Siemens. Lehet még alakítani rajta, kondenzátor illetve belső kábel cserével.

350.000 ft
Dunaújváros
06209134068
Csatolmányok
IMG_20250205_130231.jpg
IMG_20250205_130309.jpg
IMG_20250205_130326.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”