Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audia Flight FL3S, FL Three S
Re: Audia Flight FL3S, FL Three S
Elkelt, köszönöm!
Az árát csökkentem 650.000 Ft-ra. Ez az új árának a fele.
Eredeti doboza, távirányítója, leírása is megvan.
Eredeti doboza, távirányítója, leírása is megvan.
Kiegészíteném még egy érdemi infóval a hirdetést.
Kizárólag készpénzt vagy átutalt összeget kérnék az erősítőért cserébe. Beszámítás illetve csere nem játszik.
(Többen érdeklődtek ilyen lehetőségről, ezért emelem ezt most ki.)
Köszönöm!
Kizárólag készpénzt vagy átutalt összeget kérnék az erősítőért cserébe. Beszámítás illetve csere nem játszik.
(Többen érdeklődtek ilyen lehetőségről, ezért emelem ezt most ki.)
Köszönöm!
Egy kis további infó a készülékről.
A kétésfeledik tulajdonosa vagyok - az első tulajától megvette valaki, aki nagyon gyakran cserélgette a készülékeit, nem maradt meg nála pár hétnél tovább semmi. Én tőle vettem, így gyakorlatban azt mondhatjuk, hogy a második tényleges használója vagyok. Én 2021. tavaszán vettem tőle. Azóta is hibátlanul működik és gyönyörűen szól.
A kétésfeledik tulajdonosa vagyok - az első tulajától megvette valaki, aki nagyon gyakran cserélgette a készülékeit, nem maradt meg nála pár hétnél tovább semmi. Én tőle vettem, így gyakorlatban azt mondhatjuk, hogy a második tényleges használója vagyok. Én 2021. tavaszán vettem tőle. Azóta is hibátlanul működik és gyönyörűen szól.
Audia Flight FL3S, FL Three S
AUDIA FLIGHT FL3S, FL THREE S
Eladó Audia Flight FL3S integrált sztereó erősítő dobozában, tartozékaival.
Egyetlen apró szépséghibája van, amit fotóztam. Csak akkor észrevehető, ha közvetlen odamegyünk a készülék elé.
Helyileg Szeged mellett, Deszken található. Postázás is megoldható, melynek részleteit telefonon tudjuk megbeszélni.
Ára: 680.000 Ft
Tel.: 06 hetven 3tizenegy 4282
Eladó Audia Flight FL3S integrált sztereó erősítő dobozában, tartozékaival.
Egyetlen apró szépséghibája van, amit fotóztam. Csak akkor észrevehető, ha közvetlen odamegyünk a készülék elé.
Helyileg Szeged mellett, Deszken található. Postázás is megoldható, melynek részleteit telefonon tudjuk megbeszélni.
Ára: 680.000 Ft
Tel.: 06 hetven 3tizenegy 4282