Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiolab 6000A
Audiolab 6000A
Rendelkezésre áll minden eredeti tartozéka, doboza és a távirányítója is. Az első tulajdonosa vagyok. A Netdepo-ban vásároltam.
A képek az eladó készülékről készültek.
Technikai műszaki adatok:
50 watt x 2 csatorna 8 ohmon (20-20 000 Hz) <1% THD mellett
75 watt x 2 csatorna 4 ohmon (20-20 000 Hz)
ES9018 Sabre32 Reference 32-bit/192kHz digitális-analóg konverter a digitális források nagy teljesítményű lejátszásához
nagy áramerősségű toroid táptranszformátor a tiszta lejátszáshoz és az igényes hangszóróterhelés zökkenőmentes kezeléséhez
frekvenciamenet 20-20 000 Hz (±0,3 dB)
jel-zaj arány: 110 dB
beépített Bluetooth® kiváló minőségű aptX audio kódolással (antenna mellékelve)
nagy központi OLED kijelző
Csatlakozások:
2 optikai és 2 koaxiális digitális audio bemenet
5 sztereó RCA audio bemenet (beleértve a phono bemenetet mozgó mágnespatronnal való használatra)
sztereó RCA előerősítő kimenet
beépített fejhallgató-erősítő teljes méretű (1/4 hüvelykes) jack csatlakozóval az előlapon
https://www.whathifi.com/reviews/audiolab-6000a
https://www.audiolab.co.uk/products/6000a
Ár: 190.000 Ft
Az erősítő Budapesten a XXII kerületben nézhető és hallgatható meg.
Érdeklődni lehet privát üzenetben.
Re: Audiolab 6000A
Fekete.
Re: Audiolab 6000A
Milyen színű?
Audiolab 6000A
Eladó egy újszerű makulátlan esztétikai és kifogástalan műszaki állapotú Audiolab 6000A integrált erősítő dobozában minden tartozékával. A készülék első tulajdonosa vagyok a Netdepo-ban vásároltam. Az ár 190.000 Ft.
Az erősítőt Budafokon lehet kipróbálni Focal Aria hangfalakkal. Postázni nem szeretném. Budapest területén a szállításban tudok segíteni. Tel: húsz 94 44 901
Az erősítőt Budafokon lehet kipróbálni Focal Aria hangfalakkal. Postázni nem szeretném. Budapest területén a szállításban tudok segíteni. Tel: húsz 94 44 901