Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Violectric HPA V281

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 110

Re: Violectric HPA V281

Hozzászólás Szerző: Bodnapet »

Bár azt írtam, hogy magammal nem alkudozom, de most ezt mégis megteszem helyettetek, mert méltatlanul nincs használatban.

350 ezer Ft.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ezt az erősítőt az USA-ban újra kiadták tavaly egy limitált szériában. Az erősítő részén semmit sem változtattak, mert az még most is referencia szintű, high-end minőség, DAC nélküli (mert az az eredeti verzióban nagyon silány volt), viszont távirányítóval. Extrában kapott 4,4mm-es Pentaconn csatlakozást is. Az ára ~2500 USD az újnak.

Ez az erősítő szintén DAC nélküli, viszont nincs távirányító sem. Kb. 8 éves, én második gazdája vagyok. Feljebb (vagy oldalra) lépés miatt tökéletes állapotban eladó. Várom az ajánlatokat, magammal alkudozni nem fogok.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szívesen megmutatom a komoly érdeklődőknek, hogy mennyire szuper ez a fejhallgató erősítő, ha jól ki van szolgálva. Akinek van egy jó DAC-ja, annak végállomás tud lenni (ha nincs benne a hifibogár, mint bennem...). Én nem merem visszakötni, mert biztosan meginogok, hogy melyik is a jobb analógban, ez vagy az új erősítőm.

Kezdődjön hármassal az ár, de én nem fogok magammal alkudozni, várom az ajánlatokat privátban vagy a harminc 6705848-as számon.

390.000 Ft

Esetleg prémium kategóriás 48-50 collos OLED vagy LED TV-t beszámolok.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Violectric HPA V281

Sziasztok, eladóvá vált a Violectric HPA V281-es fejhallgató erősítőm. Ez a DAC nélküli, nem távirányítós verzió. Komoly darab méretre és tudásra is, igazi felsőkategóriás cucc. Mindent meghajt, én egy HD800S-el hallgattam nagy megelégedéssel az xlr kimenetén. Én nagyon szerettem, igazi fotelhez ragadós fajta. Az eladás oka a bakancslistás SPL Phonitor, amit itt a fórumon sikerült megvásárolnom gondos gazdájától.

Az erősítő Kecskeméten kipróbálható. Budapesti átvétel is megoldható. Mivel az eredeti csomagolása nincs meg, így a személyes átvételt preferálom.

Ár 400 ezer forint.
IMG_8994.jpeg
IMG_8995.jpeg
IMG_8996.jpeg
IMG_8997.jpeg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”