Bár azt írtam, hogy magammal nem alkudozom, de most ezt mégis megteszem helyettetek, mert méltatlanul nincs használatban.
350 ezer Ft.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Violectric HPA V281
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Re: Violectric HPA V281
Ezt az erősítőt az USA-ban újra kiadták tavaly egy limitált szériában. Az erősítő részén semmit sem változtattak, mert az még most is referencia szintű, high-end minőség, DAC nélküli (mert az az eredeti verzióban nagyon silány volt), viszont távirányítóval. Extrában kapott 4,4mm-es Pentaconn csatlakozást is. Az ára ~2500 USD az újnak.
Ez az erősítő szintén DAC nélküli, viszont nincs távirányító sem. Kb. 8 éves, én második gazdája vagyok. Feljebb (vagy oldalra) lépés miatt tökéletes állapotban eladó. Várom az ajánlatokat, magammal alkudozni nem fogok.
Ez az erősítő szintén DAC nélküli, viszont nincs távirányító sem. Kb. 8 éves, én második gazdája vagyok. Feljebb (vagy oldalra) lépés miatt tökéletes állapotban eladó. Várom az ajánlatokat, magammal alkudozni nem fogok.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
Re: Violectric HPA V281
Szívesen megmutatom a komoly érdeklődőknek, hogy mennyire szuper ez a fejhallgató erősítő, ha jól ki van szolgálva. Akinek van egy jó DAC-ja, annak végállomás tud lenni (ha nincs benne a hifibogár, mint bennem...). Én nem merem visszakötni, mert biztosan meginogok, hogy melyik is a jobb analógban, ez vagy az új erősítőm.
Kezdődjön hármassal az ár, de én nem fogok magammal alkudozni, várom az ajánlatokat privátban vagy a harminc 6705848-as számon.
390.000 Ft
Esetleg prémium kategóriás 48-50 collos OLED vagy LED TV-t beszámolok.
Kezdődjön hármassal az ár, de én nem fogok magammal alkudozni, várom az ajánlatokat privátban vagy a harminc 6705848-as számon.
390.000 Ft
Esetleg prémium kategóriás 48-50 collos OLED vagy LED TV-t beszámolok.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
Violectric HPA V281
Sziasztok, eladóvá vált a Violectric HPA V281-es fejhallgató erősítőm. Ez a DAC nélküli, nem távirányítós verzió. Komoly darab méretre és tudásra is, igazi felsőkategóriás cucc. Mindent meghajt, én egy HD800S-el hallgattam nagy megelégedéssel az xlr kimenetén. Én nagyon szerettem, igazi fotelhez ragadós fajta. Az eladás oka a bakancslistás SPL Phonitor, amit itt a fórumon sikerült megvásárolnom gondos gazdájától.
Az erősítő Kecskeméten kipróbálható. Budapesti átvétel is megoldható. Mivel az eredeti csomagolása nincs meg, így a személyes átvételt preferálom.
Ár 400 ezer forint.
Az erősítő Kecskeméten kipróbálható. Budapesti átvétel is megoldható. Mivel az eredeti csomagolása nincs meg, így a személyes átvételt preferálom.
Ár 400 ezer forint.