Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 6
Re: Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
133 000.-
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 6
Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
TOPPING A70 Pro fejhallgató erősítő dobozában eladó. Első tulajdonos vagyok (nem dohányzó). A képen látható ifi Neo Stream szintén eladó. Hirdetését ebben a rovatban megtalálod.
Keveset használt, az utóbbi időben egy-két hónapig sem volt bekapcsolva. Karcmentes, gyári állapotú, működésében hibátlan készülék. Toppingokra jellemzően semleges hangkarakterű. Brutális erővel, csatornánként 16 W-al rendelkezik. Kényelmesen viszi a nehezen hajtható fejeseket. Ebben az árkategóriában egyedül álló R2R ellenálláslétra hangerőszabályzója van.
Sok teszt jelent meg róla, ime egy a sok közül: https://www.head-fi.org/showcase/toppin ... 56/reviews
Lehet személyes átvétel Kisteleken, vagy előre utalás után csomagküldés. Mindenki megelégedésére sok mindent adtam már itt el ügyelve a becsületre!!
Mobil: 70-313 3776 e-mail: szaki1001@gmail.com
Telefonon este 22-23 óráig hívhatsz!
Ára: 145 000.-Ft
Keveset használt, az utóbbi időben egy-két hónapig sem volt bekapcsolva. Karcmentes, gyári állapotú, működésében hibátlan készülék. Toppingokra jellemzően semleges hangkarakterű. Brutális erővel, csatornánként 16 W-al rendelkezik. Kényelmesen viszi a nehezen hajtható fejeseket. Ebben az árkategóriában egyedül álló R2R ellenálláslétra hangerőszabályzója van.
Sok teszt jelent meg róla, ime egy a sok közül: https://www.head-fi.org/showcase/toppin ... 56/reviews
Lehet személyes átvétel Kisteleken, vagy előre utalás után csomagküldés. Mindenki megelégedésére sok mindent adtam már itt el ügyelve a becsületre!!
Mobil: 70-313 3776 e-mail: szaki1001@gmail.com
Telefonon este 22-23 óráig hívhatsz!
Ára: 145 000.-Ft