Sztem igen.
Használtam álló Canton hangfallal, kisebb B&W-val és egyiknál sem jött zavarba.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Topping PA3
Re: Topping PA3
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Egy Acoustic Energy AE300-at hajtanák vele. Vajon kihajtaná? (6ohm/86db).Eddig A/B osztályú erősítőim voltak. Nem tudom mire képesek a mai D osztály képviselői.
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
Még vihető!
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Topping PA3
A fent nevezett erősítő, fekete színben eladó. Nálam kb. kettő éve van és ez alatt ritkán használtam. Ezért is eladó.
Hangja tiszta és meglepő erőtartalékokkal rendelkezik.
Pakson meg lehet tekinteni személyesen, vagy postázni tudom.
Ára: 35.000 Ft
Elérhetőségem: húsz579001hat
Hangja tiszta és meglepő erőtartalékokkal rendelkezik.
Pakson meg lehet tekinteni személyesen, vagy postázni tudom.
Ára: 35.000 Ft
Elérhetőségem: húsz579001hat