Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nuforce reference 18 monoblokkok

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Re: Nuforce reference 18 monoblokkok

Hozzászólás Szerző: Tyűha »

Lezárom.

Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nem tudom,a 20 ról is jó tesztek vannak és nagyobb a teljesítménye .A 18 akkal is elégedett vagyok ,nincs összehasonlítási lehetőségem. És a Nuprime Evolution One ?Van egy Plinius SA 103 erősítőm is ,ami zabálja az áramot.Teltebbnek érzem a hangját,mint a Nuf 18 ,de a 18 nagyon közel van hozzá ,teljesen vállalható kompromisszum.

eric.cartman
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 276
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: eric.cartman »

Ugye tudod, hogy egy Ref.20 ezekhez képest nem feljebb lépés? (Sőt, a húszas egy költség-hatékonyabb Ref.18).

leborulok.gif
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/

Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nuforce reference 18 monoblokkok

Nuforce reference monoblokkok addig ,amíg a másik ref.20 még megvan ,700 e Ft. áron eladók.A készülékeket egy svédországi üzletből vettem,megvan a fa dobozuk is,hibátlanul szólnak,karcokat nem látok rajtuk.Miskolc ,Budapest vonalon ,akár szállítom, Nyékládházán meghallgatható.30/2856688 https://6moons.com/audioreviews/nuforce15/1.html
Csatolmányok
PXL_20240225_235359728.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”