Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Erősítők javítása

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 295

Re: Erősítők javítása

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

Belashx írta:
2023.12.07., csüt. 12:54
BLX írta:
2023.12.07., csüt. 12:39
Mivel ez egy újabb "mordern" erősítő én lehet felkeresném a márkaszervizt.
Gari már nincs rajta?
Én lehet megkérdezném a forgalmazót, hogy ők mit javasolnak ebben a helyzetben és hogy hol van a szerviz:
https://audiophyl.net/audiophyl-fooldal/kapcsolat/

Majd írj esetleg később, hogy hogyan oldódott meg a dolog. :drum:
béres-jános írta:
2023.12.06., szer. 18:27
Hogy mire számíthatsz ha javításra adod a fejed?😁Hát legjobb esetben meg lesz javítva😁😁De viccet félre téve ,több probléma is lehet,forrasztás,rossz relé stb ..
Köszönöm nektek a választ!

Az "újabb" szót is idézőjelbe tettem volna, mert szerintem elmúlt 20 éves az erősítő. :D
Felhívom őket, bár még odébb van a szerviz, ha csak meg nem adja magát teljesen a technika.
Igyekszem észben tartani a visszajelzést.
Ha gondolod Budapesten a x kerületben meg tudom nézni az erősítődet, mielőtt nagyobb baja lesz.
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

Belashx
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Belashx »

BLX írta:
2023.12.07., csüt. 12:39
Gari már nincs rajta?
Én lehet megkérdezném a forgalmazót, hogy ők mit javasolnak ebben a helyzetben és hogy hol van a szerviz:

béres-jános írta:
2023.12.06., szer. 18:27
Hogy mire számíthatsz ha javításra adod a fejed?😁Hát legjobb esetben meg lesz javítva😁😁De viccet félre téve ,több probléma is lehet,forrasztás,rossz relé stb ..
Köszönöm nektek a választ!

Az "újabb" szót is idézőjelbe tettem volna, mert szerintem elmúlt 20 éves az erősítő. :D
Felhívom őket, bár még odébb van a szerviz, ha csak meg nem adja magát teljesen a technika.
Igyekszem észben tartani a visszajelzést.
Topping E50(TMP táppal), Primare A10, Phonar P30 Premium + a madzagok(Pointe Power Cord V3 tápkábel, Supra USB, Belden 8412 IC, VDC 268-544-000 hangsugárzó kábel)

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

Belashx írta:
2023.12.06., szer. 14:28
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy az erősítőmnek csak az egyik(jobb) csatornája szól bekapcsolás után, nagyon halkan szól a másik is. Ha adok rá hangerőt, vagy hagyom "belemelegedni", akkor rendben megszólal a bal oldal is. Egy Primare A10-ről van szó. Nem szoktam teljesen kikapcsolni(alján van a tápkapcsoló), csak a Standby gombot használom.

Esetleg ötlet, hogy mire számíthatok, ha javításra adom a fejem?
Köszönöm!

Ó, és nem potis a hangerőállítás, bár aki hozzászól, nyilván képben van ezzel. :smile29:
Gari már nincs rajta?

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Belashx írta:
2023.12.06., szer. 14:28
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy az erősítőmnek csak az egyik(jobb) csatornája szól bekapcsolás után, nagyon halkan szól a másik is. Ha adok rá hangerőt, vagy hagyom "belemelegedni", akkor rendben megszólal a bal oldal is. Egy Primare A10-ről van szó. Nem szoktam teljesen kikapcsolni(alján van a tápkapcsoló), csak a Standby gombot használom.

Köszönöm!

Ó, és nem potis a hangerőállítás, bár aki hozzászól, nyilván képben van ezzel. :smile29:
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

Belashx
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Belashx »

Sziasztok!

Köszönöm!

Topping E50(TMP táppal), Primare A10, Phonar P30 Premium + a madzagok(Pointe Power Cord V3 tápkábel, Supra USB, Belden 8412 IC, VDC 268-544-000 hangsugárzó kábel)

zenehallgató
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: zenehallgató »

Sziasztok!

Általánosságban kérdezném, hogy mit csináltok akkor, ha egy erősítő javítása többe kerül, mint amennyit a piacon ér? Nem ritkaságról van szó, hogy esetleg ezért megérje (3020i). Olyan javítási ajánlatot kaptam rá, ami nekem nem éri meg, konkrétan 60-70e Ft-ot. Kidobni nem fogom, megy a szekrénybe, de szeretném megcsináltatni, ha lehetséges. Működik, szépen szól, de egy idő után az egyik oldal begerjed pár másodpercre. Tudtok szerelőt? Megpróbálnám másnál is, a jelenlegi szerint mindent ki kell benne cserélni, amt elhiszek a kora miatt (kondik meg ellenállások, ha jól emlékszem), de nem lehet, hogy csak azt cserélik ki, ami konkrétan a hibát okozza? Van egy másik erősítőm (Cyrus One), azt is szeretném feltámasztani, ha gazdaságosan lehet.
Egyébként ha egy erősítőben kicserélünk minden kondit, és nem pont olyanokra amik benne vannak, akkor nem lesz más a hangja?
Ha tudtok szerelőt, írjatok légyszi PÜ-t.

Kösz!
_DSC9922-2.jpg
_DSC9922-2.jpg (163.14 KiB) Megtekintve 1997 alkalommal

Nyarilac
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Nyarilac »

Sziasztok, egy Pioneer SA-8100 vintage erősítőhőz keresek szakember szervizest. Sajnos a hangerő poti nem működik rendesen. Segítséget előre is köszönöm!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6203

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

IceShu írta:
2023.11.19., vas. 20:16
Tisztelt Tagság!

Azért regisztráltam, mert úgy tűnik, itt komoly szakemberek laknak.
Lenne néhány kérdésem, remélem, jó helyre írom...

Adott egy Nakamichi IA-3 integrált erősítő, a leírások alapján 1993-1994 körüli, egyszerű szerkezet.
A hangerőszabályzó potija cserés, és valószínű, hogy a bemenetkiválasztó kapcsoló is. Még nem bontottam ki, előtte kérdezek. Viszont sok képet, rajzot, videót néztem róla :D
Eredetileg ALPS sztereo csúszópoti van benne, ezt elvileg tudnék is rendelni a közeli boltban. Viszont ebay-en találtam ugyanennyiért 24 lépéses kapcsolóst, ráírt Dale ellenállásokkal. A lépésest jobbnak gondolom a hagyományosnál, de a kínai is jobb lehet? A házban elférne, semmi látható átalakítással nem járna.

A másik pedig a 30 év... Van benne oldalanként 2 elkó, 4 kondi a védelemre és 2 a tápot szűri/simítja.
Egy német oldalon találtam Elna Silmic II-t az erősítőbe, Nichicon KG grade II-t a tápba, a védelemre kb mindegy, mit teszek be. A net szerint ilyenek vannak bent.
Ezek mennyire öregednek, érdemes őket cserélni, ha már úgyis megbontom a gépet? Vagy inkább hagyjam, amíg jól megy minden?
Jók lesznek ezek bele, vagy mást típust javasolnátok?

Ugyan némethonból nem gond a posta ( banzaimusic.com), de hol tudok itthon beszerezni nemkínai kondenzátort? Nekem a gugli nem ad találatot, vagy csak nem jól keresem...
Ezt a későbbiek miatt is kérdezem, na meg lehet, hogy már a kondenzátort is hamisítják...

Köszönöm a segítségeket

Zsolt
Szia
Üdv a fórumon.
Az eredeti japán ALPS beszerzése mára szinte lehetetlen (hacsak nem találsz valakit, akinek van a fiókban egy tényleg japán elfekvőben és most épp eladná), sajna minden tele van már a Made in Japan feliratozott kínai szutyokkal.
A kondikkal sem bíztatnálak, sajna már azokat is hamisítják, bár Elna-kat talán még sikerül vadásznod...
Sok sikert!
szerk.: a kérdésed átkerült a helyére
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.11.19., vas. 20:41-kor.
Ok: kiegészítés
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

IceShu

Hozzászólás Szerző: IceShu »

Tisztelt Tagság!

Azért regisztráltam, mert úgy tűnik, itt komoly szakemberek laknak.
Lenne néhány kérdésem, remélem, jó helyre írom...

Adott egy Nakamichi IA-3 integrált erősítő, a leírások alapján 1993-1994 körüli, egyszerű szerkezet.
A hangerőszabályzó potija cserés, és valószínű, hogy a bemenetkiválasztó kapcsoló is. Még nem bontottam ki, előtte kérdezek. Viszont sok képet, rajzot, videót néztem róla :D
Eredetileg ALPS sztereo csúszópoti van benne, ezt elvileg tudnék is rendelni a közeli boltban. Viszont ebay-en találtam ugyanennyiért 24 lépéses kapcsolóst, ráírt Dale ellenállásokkal. A lépésest jobbnak gondolom a hagyományosnál, de a kínai is jobb lehet? A házban elférne, semmi látható átalakítással nem járna.

A másik pedig a 30 év... Van benne oldalanként 2 elkó, 4 kondi a védelemre és 2 a tápot szűri/simítja.
Egy német oldalon találtam Elna Silmic II-t az erősítőbe, Nichicon KG grade II-t a tápba, a védelemre kb mindegy, mit teszek be. A net szerint ilyenek vannak bent.
Ezek mennyire öregednek, érdemes őket cserélni, ha már úgyis megbontom a gépet? Vagy inkább hagyjam, amíg jól megy minden?
Jók lesznek ezek bele, vagy mást típust javasolnátok?

Ugyan némethonból nem gond a posta ( banzaimusic.com), de hol tudok itthon beszerezni nemkínai kondenzátort? Nekem a gugli nem ad találatot, vagy csak nem jól keresem...
Ezt a későbbiek miatt is kérdezem, na meg lehet, hogy már a kondenzátort is hamisítják...

Köszönöm a segítségeket

Zsolt

Laikus96
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 51

Hozzászólás Szerző: Laikus96 »

Villámcsapott NAD D3020: az IC, amit lefotóztál:
Product Code XU216-512-TQ128-C20
Marking U11690C20
"16KB internal OTP (max 8KB per tile) for application boot code"
"The OTP holds data ... which can be used to implement secure bootloaders and store encryption keys."
Megveheted az üres IC-t 20 dollárért, de felprogramozva valószínűleg csak a NAD-tól, náluk kellene érdeklődnöd.
Villámcsapott készüléknél arra azért számíts, lehet, hogy ez lesz első alkatrész amit kicseréltetsz, de nem biztos, hogy az utolsó.

zp01

Hozzászólás Szerző: zp01 »

Sziasztok!
Egy NAD D3020 javításában szeretném kérni a segítségeteket. Villámcsapott, de minden működik rajta, csak éppen hangja nincs :) A képen lévő chipet szervízben szerelték ki belőle, de nem tudtak szerezni ilyet újat belátható időn belül.
Ez egy másfél éve volt, de szeretném megcsináltatni, eladni, úgy gondolom bőven megéri megjavíttatni. Amennyire utána tudtam járni, szerintem beszerezhető lenne az alkatrész.
Csatolmányok
20230802_193115.jpg
20230802_193952.jpg
20230802_200015.jpg

tiadam
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Onkyo TX-SR508 javítás kellene

Hozzászólás Szerző: tiadam »

Kedves tagok!

Javít valaki erősítőket? Adott egy Onyko TX-SR508 erősítő, látatlanba dsp processzor hibát ír. Egy szerviz elhajtott egy másikhoz, akikkel viszont a kommunikáció szakadt meg, így szerelő nélkül maradtam. Köszönöm előre is!

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7582

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Morzsi007 írta:
2023.08.25., pén. 10:59
Sziasztok!
Az erősítőmet szeretném megnézetni egy hozzáertővel, tudnátok segíteni, kihez fordulhatnék, aki Tata-Győr környékén ezzel foglalkozik?
Musical Fidelity M2SI-ről van szó, annyi a baj vele, hogy halk pattogó gerjedés hallható, közel hajolva a hangszóróhoz. Nem erősödik magasabb hangerőn és minden forrás, RCA kábel csatlakoztatása nélkül is jelen van. Annyira nem zavaró, de ránézhetne egy profi.
Köszi az infót és elnézést kérek, ha rossz helyen járok ezzel kapcsolatban.
Üdv laci
Átraktam a hozzászólásod a helyére.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Tibor4e

Hozzászólás Szerző: Tibor4e »

béres-jános írta:
2023.08.25., pén. 12:00
Este felé meg tudjuk beszélni privátban.
Rendben!

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Tibor4e írta:
2023.08.25., pén. 11:55
béres-jános írta:
2023.08.25., pén. 11:47
Itt egy alapos vizsgálat kellene! Van ott még sok rossz kondenzátor! Természetesen ez lehetett egy sima bekapcsoláskor is.
Köszönöm! Akkor visszautalom a pénzt a vevőnek. Bár nem vállaltam garanciát, de ha az első sima bekapcsoláskor megtörtént akkor gondolom ez így fair. Kénytelen vagyok hinni a vevőnek, a lelkiismeretére bízom.
A javítást Ön el tudná vállalni? Kb. milyen költséggel számolhatok ha tegyük fel 'csak' kondenzátor csere lenne a kritikusabb pontokon, tényleg csak azokat amiket mindenképpen ajánlott.
Este felé meg tudjuk beszélni privátban.

Tibor4e

béres-jános írta:
2023.08.25., pén. 11:47
Itt egy alapos vizsgálat kellene! Van ott még sok rossz kondenzátor! Természetesen ez lehetett egy sima bekapcsoláskor is.
Köszönöm! Akkor visszautalom a pénzt a vevőnek. Bár nem vállaltam garanciát, de ha az első sima bekapcsoláskor megtörtént akkor gondolom ez így fair. Kénytelen vagyok hinni a vevőnek, a lelkiismeretére bízom.
A javítást Ön el tudná vállalni? Kb. milyen költséggel számolhatok ha tegyük fel 'csak' kondenzátor csere lenne a kritikusabb pontokon, tényleg csak azokat amiket mindenképpen ajánlott.

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Tibor4e írta:
2023.08.25., pén. 11:21
béres-jános írta:
2023.08.24., csüt. 21:54
A végfokokok elvileg nem mehettek tönkre még ha rossz hangsugárzót is kötöttek rá. Akkor be sem kapcsolna mert le tilt a védelem ha megfelelően működik . Ott inkább tápegység füstölt,azon belül is valamelyik kínai csoda kondenzátor.
Köszönöm! Csatolok pár képet.
A betáp biztosíték érintetlen (kép +mérve). Az előerősítőnél(?) a két nagy kondi közül az egyik púpos, nincs kinyílva de megindult...(nem alatta a barna trutyira gondolok, gondolom az normális(?)).
Itt a két tranzisztor úgy tűnik nem zárlatos, mérhetők a bázis-emitter/kollektor 'diódák'.

Valószínű akkor tényleg 'csak' a kondenzátor? Sima bekapcsolásra, hangfalak nélkül ez életszerű? Illetve sérülhetett itt még valami más? (A két egyenirányító pl). Nagyon köszönöm!

Tibor4e

béres-jános írta:
2023.08.24., csüt. 21:54
A végfokokok elvileg nem mehettek tönkre még ha rossz hangsugárzót is kötöttek rá. Akkor be sem kapcsolna mert le tilt a védelem ha megfelelően működik . Ott inkább tápegység füstölt,azon belül is valamelyik kínai csoda kondenzátor.
Köszönöm! Csatolok pár képet.
A betáp biztosíték érintetlen (kép +mérve). Az előerősítőnél(?) a két nagy kondi közül az egyik púpos, nincs kinyílva de megindult...(nem alatta a barna trutyira gondolok, gondolom az normális(?)).
Itt a két tranzisztor úgy tűnik nem zárlatos, mérhetők a bázis-emitter/kollektor 'diódák'.

Valószínű akkor tényleg 'csak' a kondenzátor? Sima bekapcsolásra, hangfalak nélkül ez életszerű? Illetve sérülhetett itt még valami más? (A két egyenirányító pl). Nagyon köszönöm!
Csatolmányok
IMG_20230825_103532.jpg
IMG_20230825_101502.jpg
IMG_20230825_101457.jpg
IMG_20230825_101437.jpg
IMG_20230825_101421.jpg
IMG_20230825_101407.jpg
IMG_20230825_101347.jpg
IMG_20230825_101308.jpg
IMG_20230825_101257.jpg
IMG_20230825_101250.jpg
IMG_20230825_101054.jpg

Morzsi007
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Morzsi007 »

Sziasztok!
Az erősítőmet szeretném megnézetni egy hozzáertővel, tudnátok segíteni, kihez fordulhatnék, aki Tata-Győr környékén ezzel foglalkozik?
Musical Fidelity M2SI-ről van szó, annyi a baj vele, hogy halk pattogó gerjedés hallható, közel hajolva a hangszóróhoz. Nem erősödik magasabb hangerőn és minden forrás, RCA kábel csatlakoztatása nélkül is jelen van. Annyira nem zavaró, de ránézhetne egy profi.
Köszi az infót és elnézést kérek, ha rossz helyen járok ezzel kapcsolatban.
Üdv laci

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Tibor4e írta:
2023.08.24., csüt. 21:10
béres-jános írta:
2023.08.24., csüt. 19:06
Pontos típus?
NAD C315BEE

Tibor4e

béres-jános írta:
2023.08.24., csüt. 19:06
Pontos típus?
NAD C315BEE

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Tibor4e írta:
2023.08.24., csüt. 17:38
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!

Eladtam egy NAD erősítőt ami meg is érkezett az ügyfélhez (nagyon gondosan be lett csomagolva + 'törékeny küldemény' többletszolgáltatás). Az erősítő kb. 8 éves lehet de alig használt (össz. nincs benne 10 óra üzemidő és ez alatt sem volt ész nélkül hajtva). Nagyon szép, újszerű állapotban lett eladva, egy karcolás nélkül. Hátul a billenőkapcsolóval lett mindig lekapcsolva (az utolsó használat óta be sem volt a konnektorba dugva). Stand-by módban max ha 1-2napot volt, erre kifejezetten figyeltem mert ennek az erősítőnek 20W standby alatt a teljesítmény felvétele. Egy folyamatosan szobahőmérsékleten, normál körülmények között tartott eszközről van szó...Én utoljára pár hónapja kapcsoltam be hangfalak nélkül, problémát nem tapasztaltam.

...A vevő a csomag érkezésének napján hív hogy bekapcsolás után az erősítő füstöl... hangfalat még rá sem kötött...

Kérdezem én, a fentiek alapján mennyire életszerű hogy egy alig használt NAD erősítő a bekapcsolás után, rákötött hangfalak nélkül elfüstöl?
Le fogom szedni a burkolatot és nagy felbontású fényképeket készítek. Tudom így látatlanban nehéz, de megállapítható az, hogy valóban hangfalak nélkül ment tönkre az eszköz? Esetleg a végfokok előtt kiégett biztosítékok alapján feltételezhető, hogy volt rá hangfal kötve ami hangfal akár zárlatos is lehetett. Ez pl. azt jelentené hogy eleve sumákol a vevő, hiszen azt állította, nem kötött az erősítőre hangfalakat. Nem értek sajnos annyira hozzá ezért nem szeretnék tovább 'okoskodni'. Ha beszúrok majd ide képeket, rá tudnátok nézni?

Köszönöm!
Pontos típus?

Tibor4e

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!

Eladtam egy NAD erősítőt ami meg is érkezett az ügyfélhez (nagyon gondosan be lett csomagolva + 'törékeny küldemény' többletszolgáltatás). Az erősítő kb. 8 éves lehet de alig használt (össz. nincs benne 10 óra üzemidő és ez alatt sem volt ész nélkül hajtva). Nagyon szép, újszerű állapotban lett eladva, egy karcolás nélkül. Hátul a billenőkapcsolóval lett mindig lekapcsolva (az utolsó használat óta be sem volt a konnektorba dugva). Stand-by módban max ha 1-2napot volt, erre kifejezetten figyeltem mert ennek az erősítőnek 20W standby alatt a teljesítmény felvétele. Egy folyamatosan szobahőmérsékleten, normál körülmények között tartott eszközről van szó...Én utoljára pár hónapja kapcsoltam be hangfalak nélkül, problémát nem tapasztaltam.

...A vevő a csomag érkezésének napján hív hogy bekapcsolás után az erősítő füstöl... hangfalat még rá sem kötött...

Kérdezem én, a fentiek alapján mennyire életszerű hogy egy alig használt NAD erősítő a bekapcsolás után, rákötött hangfalak nélkül elfüstöl?
Le fogom szedni a burkolatot és nagy felbontású fényképeket készítek. Tudom így látatlanban nehéz, de megállapítható az, hogy valóban hangfalak nélkül ment tönkre az eszköz? Esetleg a végfokok előtt kiégett biztosítékok alapján feltételezhető, hogy volt rá hangfal kötve ami hangfal akár zárlatos is lehetett. Ez pl. azt jelentené hogy eleve sumákol a vevő, hiszen azt állította, nem kötött az erősítőre hangfalakat. Nem értek sajnos annyira hozzá ezért nem szeretnék tovább 'okoskodni'. Ha beszúrok majd ide képeket, rá tudnátok nézni?

Köszönöm!

Artika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Artika »

üdv.

Cambridge Audio Dacmagic Plus, kiégett led cserére tudnátok ajánlani Budapesten szakít aki ki tudná cserélni?
Köszönöm .

Péter1987
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Péter1987 »

Nagy köszönettel tartozom béres-jános fórumtársnak az erősítőmön elvégzett javításért és szervizelésért! :smile53:
20230706_163845.jpg
20230706_163845.jpg (3.29 MiB) Megtekintve 2873 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”