Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő
Re: Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő
Mégsem adom el,túlságosan jól szól az integrált erősítőm előfoka helyére bekötve.
Re: Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő
Az egyik érdeklődő fórumtárs kérdezte, hogy a hangerő gombon látható szennyeződés,mitől származik.Nyilván nem tudom,de a szennyeződést eltávolítva ,egy valamikori surlódás jelét látom.Ez nem lehet a használattól ,mert nem hangerő szabályzó gomb.Az a másik egység jobb oldali gombja.Az távirányítóval és mechanikusan mozgatva szinkronizálja a tápon lévő gombot,amihez nem kell hozzá nyúlni.Így az azon lévő sérülés ,nem a használat jele.
Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő
Eladó egy igen ritkán beszerezhető, a legigényesebb rendszerekben használható Nuforce P9 előerősítő,kizárólag olyan érdeklődőnek ,aki hajlandó a neten néhány tesztet elolvasni .Próbálgatás ,alkudozás nincs. Én is enélkül vettem Dániából.Csak azért adom el ,mert sikerült az utódját a P20 -at beszerezni,ami jobban illik a Nuforce 18 monoblokkjaimhoz. A rendszeremben kifogástalanul szól,aki a néhány százezres streamerének előerősítőjét használja és ezzel elégedett,ne keressen.Senkit nem akarok meggyőzni arról ,hogy egy táskarádió hang ,ehhez nem mérhető. A távkapcsolójában elemcsere után valami zörög ,de működik .Nem akarom piszkálni,lehet valamit rosszul tettünk vissza.A doboza megvan.Az eladási ár ugyanaz amennyiért nagyon olcsón vettem :270 ezer forint,vagy 700 Euro.Megjegyzem ,ha ritkán eladják ,az ára minimum 1000 Eu.Budapest Miskolc között szállítani tudom,meghallgatható kizárólag komoly vevőnek Nyékládházán.30/2856688