Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Re: Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő

Hozzászólás Szerző: Tyűha »

Mégsem adom el,túlságosan jól szól az integrált erősítőm előfoka helyére bekötve.

Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő

Az egyik érdeklődő fórumtárs kérdezte, hogy a hangerő gombon látható szennyeződés,mitől származik.Nyilván nem tudom,de a szennyeződést eltávolítva ,egy valamikori surlódás jelét látom.Ez nem lehet a használattól ,mert nem hangerő szabályzó gomb.Az a másik egység jobb oldali gombja.Az távirányítóval és mechanikusan mozgatva szinkronizálja a tápon lévő gombot,amihez nem kell hozzá nyúlni.Így az azon lévő sérülés ,nem a használat jele.
Csatolmányok
PXL_20230909_140512785.jpg

Tyűha
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nuforce P9 csúcskategóriás előerősítő

Eladó egy igen ritkán beszerezhető, a legigényesebb rendszerekben használható Nuforce P9 előerősítő,kizárólag olyan érdeklődőnek ,aki hajlandó a neten néhány tesztet elolvasni .Próbálgatás ,alkudozás nincs. Én is enélkül vettem Dániából.Csak azért adom el ,mert sikerült az utódját a P20 -at beszerezni,ami jobban illik a Nuforce 18 monoblokkjaimhoz. A rendszeremben kifogástalanul szól,aki a néhány százezres streamerének előerősítőjét használja és ezzel elégedett,ne keressen.Senkit nem akarok meggyőzni arról ,hogy egy táskarádió hang ,ehhez nem mérhető. A távkapcsolójában elemcsere után valami zörög ,de működik .Nem akarom piszkálni,lehet valamit rosszul tettünk vissza.A doboza megvan.Az eladási ár ugyanaz amennyiért nagyon olcsón vettem :270 ezer forint,vagy 700 Euro.Megjegyzem ,ha ritkán eladják ,az ára minimum 1000 Eu.Budapest Miskolc között szállítani tudom,meghallgatható kizárólag komoly vevőnek Nyékládházán.30/2856688
Csatolmányok
PXL_20230904_141453402.jpg
PXL_20230904_141613801.jpg
PXL_20230904_141453402.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”