Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pointe Platinum
Re: Pointe Platinum
Köszönöm a lehetőséget a Platinum külföldön találta meg méltó gazdáját.
Jég.
Még eladó.
Most vettem észre,hogy a tartalék csöveim között találtam még egy pár jugoszláv gyári Ei Ecf80 csőpárat is. Így ezt is tudom adni az erősítőhöz.Az 550eft. vételárban természetesen ez is benne van./2pár Ei Ecf80 és 1pár Telefunken Ecf80 jár hozzá./
Akit érdekelne az erősítő,de még bizonytalan a vásárlásban szeretném még vonzóbbá tenni az eladási árat.Akkor ebben az árban legyen még egy szett/2db./Telefunken ECF80 előfokcső is tartalékként.Így már tényleg megfontolandó az erősítő megvásárlása.Köszönöm a figyelmet.
Gyárilag: Tungsol EL 34 végfok cső és EI. Ecf80 előfok cső van benne! Iszonyatosan jól megépített erősítő, teljesen zajmentes.Vastag,telt dús hang jellemzi, ínyenceknek való,van benne erő bőven,akár rock zenéhez is jó választás! Nekem is van egy ilyen erősítőm, nagyon szeretem....
Nem tudom a gyári csőkészletet pontosan, mert ha jól emlékszem EH EL34 csövekkel is láttam és TungSol-okkal is, az ECF80 csövek pedig Ei Yugoslavia gyártmányok voltak.
Helyette nagyon érdemes megnézni:
RFT vagy TESLA EL-34 végcsöveket
Telefunken E80CF csöveket
Alapból is kiváló erősítők, de ezekkel a csövekkel nagyot lehet felfele ugrálni a hangminőség létráján.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric
Elektroncsovek: Sophia Electric
Köszi az infót ZöldFül fórumtársnak.
Névleges teljesítmény: 2 x 35 W
Frekvenciaátvitel: 10 Hz – 80 kHz
Bemenő impedancia: 50 kOhm
Kimenő impedancia: 4 – 8 Ohm
Bemenő feszültség: 600 mV,
Jel-zaj viszony: 87 dB
Csőkészlet: 4 x EL34, 2 x ECF80,
Súly: 20 kg.
(pointe.hu)
Frekvenciaátvitel: 10 Hz – 80 kHz
Bemenő impedancia: 50 kOhm
Kimenő impedancia: 4 – 8 Ohm
Bemenő feszültség: 600 mV,
Jel-zaj viszony: 87 dB
Csőkészlet: 4 x EL34, 2 x ECF80,
Súly: 20 kg.
(pointe.hu)
Szia! milyen csövekkel van szerelve? kicsit bővebb tájékoztatás kellene. Méretek, súly, teljesítmény, tudom macerás,de hátha jobban felkeltené az érdeklődést...
Pointe Platinum
Eladó Pointe Platinum csöves integrált erősítő két évesen újszerű állapotban bejáratott gyári csőkészlettel Miskolcon. Távirányító természetesen jár hozzá. Ára:550eft.